نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ریقه نوشتن یک کامپوننت برای textbox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    ریقه نوشتن یک کامپوننت برای textbox

    با سلام خدمت دوستان عزیز

    این اولین تجربه من در زمینه کامپونننت نویسی هست

    من یه تکست باکس می خوام داشته باشم که رقم اعداد را سه رقم سه رقم جدا کنه

    چون تعداد textbox ها زیاده نمی تونم تو رویداد change اونا کد بنویسم میخوام از کامپوننت استفاده کنم.

    من این کد ها را نوشتم ولی ارور میده و کامپایل نمیشه . لطفا راهنمایی کنید با تشکر


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    namespace MonyText
    {
    public class MonyText : TextBox
    {
    TextBox monytxt1=new TextBox();
    //
    string monytxt2 = "";
    public string monytxt2
    {
    get { return monytxt2; }
    set { monytxt2 = value; }
    }
    protected override void OnTextChanged(EventArgs e)
    {
    base.OnTextChanged(e);
    monytxt1.text = String.Format("{0:#,##0;(#,##0);0}", Convert.ToDecimal(monytxt1.text));
    this.Controls.Add(monytxt1);
    }
    }
    }


    ارور زیر موقع کامپایل میده :

    The type 'MonyText.MonyText' already contains a definition for 'monytxt2'

  2. #2
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: ریقه نوشتن یک کامپوننت برای textbox

    خطای مورد نظر همون طور که از معنی اون هم پیداست به خاطر این هست که شما monytxt2 رو دو بار تعریف کردی.یکی به صورت متغیر و یکی به صورت پراپرتی...

    اما کدنویسی شما یه کمی عجیب نیست؟؟؟
    دلیل تعریف monytxt1 چیه و برای چی تو رویداد change کد زیر رو نوشتید ؟؟....

    this.Controls.Add(monytxt1);

    در حالیکه شما از TextBox دارید ارث بری می کنید.....
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •