نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: تفاضل دو مقدار float

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    تفاضل دو مقدار float

    سلام به همه ي دوستان عزيز
    توي يه برنامه نياز شده كه مقدار دو text box را از هم كم كنم.از طريق ايونت keypress تكست باكس هام را محدود به گرفتن اعداد و . كرده ام 2.3 نشان دهنده ي2كيلو و 3 گرم است حالا از طريق كد زير مقادير 2 تا تكست باكس را از هم كم كرده ام

    tb1 = (float.Pars(tb3.Text) - float.Pars(tb2.Text)).ToString() ;

    آيا جواب هم نبايد به صورت float باشه؟؟
    اگه ميشه دوستان راهنمايي كنند ممنون ميشم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: تفاضل دو مقدار float

    نقل قول نوشته شده توسط happy65_sh مشاهده تاپیک
    دوستان خواهشا نظري ؟؟
    سلام.
    منظورتون چه نظری هست؟!
    شما الان می خواید بدونید که آیا این کد جواب float برمی گردونه یا نه؟
    من امتحان کردم، جوابش float شد. البته ااین parse هست نه pars

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: تفاضل دو مقدار float

    مي دونم مقدار بازگشتي float هست اما اگه بخواهي اين مقدار را توي تكست باكس (ويژوال2008)نشون بدي به صورت float نشون نميده؟مثلا اگه جواب تفاضل بشه 2.8 جواب رابه صورت 28 نشون ميده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: تفاضل دو مقدار float

    نقل قول نوشته شده توسط happy65_sh مشاهده تاپیک
    مي دونم مقدار بازگشتي float هست اما اگه بخواهي اين مقدار را توي تكست باكس (ويژوال2008)نشون بدي به صورت float نشون نميده؟مثلا اگه جواب تفاضل بشه 2.8 جواب رابه صورت 28 نشون ميده
    عجیباً غریبا!!!
    چون من Vs2008 دارم و همین الان هم امتحان کردم و جواب float داد.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (13.8 کیلوبایت, 18 دیدار)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: تفاضل دو مقدار float

    سلام
    من از ويندوز سرور استفاده مي كنم از اين نظر كه فرقي نداره؟؟
    دوست عزيز sara.f اگرلطف كني و برنامه اي كه نوشته اي (نه كدت) را اينجا بذاري ممنون ميشم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: تفاضل دو مقدار float

    نقل قول نوشته شده توسط happy65_sh مشاهده تاپیک
    سلام
    من از ويندوز سرور استفاده مي كنم از اين نظر كه فرقي نداره؟؟
    دوست عزيز sara.f اگرلطف كني و برنامه اي كه نوشته اي (نه كدت) را اينجا بذاري ممنون ميشم
    ویندوز سرور؟ ببخشید میشه بگید این چیه؟
    اینم برنامه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: تفاضل دو مقدار float

    فهميدم مشكلم چي بوده بايد در تكست باكس از , استفاده كرد نه . تا جواب درست برگردونده بشه!
    در هر حال ممنونم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: تفاضل دو مقدار float

    نقل قول نوشته شده توسط happy65_sh مشاهده تاپیک
    فهميدم مشكلم چي بوده بايد در تكست باكس از , استفاده كرد نه . تا جواب درست برگردونده بشه!
    در هر حال ممنونم
    خسته نباشید!
    پس چطوریه که در پروژه ای که واستون گذاشتم ، من از .استفاده کردم و درست جواب داد؟!!!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: تفاضل دو مقدار float

    خسته نباشید!
    شما خسته نباشيد دوست عزيز
    چطوریه که در پروژه ای که واستون گذاشتم ، من از .استفاده کردم و درست جواب داد؟!!!
    به عكس زير نگاهي بيانداز;شما واسه, جواب درست نميده و همون اتفاقي مي افته كه براي . در برنامه من
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (22.1 کیلوبایت, 16 دیدار)

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: تفاضل دو مقدار float

    نقل قول نوشته شده توسط happy65_sh مشاهده تاپیک
    شما خسته نباشيد دوست عزيز

    به عكس زير نگاهي بيانداز;شما واسه, جواب درست نميده و همون اتفاقي مي افته كه براي . در برنامه من
    خب مگه قرار بود با , جواب درست بده؟!!!!!
    در ریاضیات چه چیزی قسمت اعشار را از صحیح جدا می کنه؟!!!
    دات(.) یا کاما (,)؟!!!

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: تفاضل دو مقدار float

    پس ميشه يك توضيح منطقي پيدا كرد كه چرا توي سيستم من فقط با , جواب ميده نه با . ؟؟؟؟؟

  12. #12

    نقل قول: تفاضل دو مقدار float

    Control Panel | Regional and Language Options | Regional options | Customize... | Numbers | Decimal symbole
    این گزینه مشخص کننده کاراکتر جداکننده اعشار در کامپیوتر شماست

    به جای
    float.parse


    امضای زیر را امتحان کنید:

    float.Parse(float_string, System.Globalization.NumberStyles.Any)

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: تفاضل دو مقدار float

    امضای زیر را امتحان کنید:


    کد:
    float.Parse(float_string, System.Globalization.NumberStyles.Any)
    نشد دوست عزيز امتحان كردم باز هم تفاضل مثلا 3.2 و 1.5 را به صورت 17 بر مي گردونه نه 1.7

  14. #14

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: تفاضل دو مقدار float

    دستت درد نكنه دوست عزيز از مسيري كه داده بودي رفتم و اون كاراكتر را كه كاما بود دات كردم.آيا روشي هست كه از طريق كد نويسي بتوان آن را كنترل كرد؟

  16. #16

    نقل قول: تفاضل دو مقدار float

    تابع زیر را برای تبدیل رشته به float نوشتم اما تست نکردم!

          private float StringToFloat(string floatString)
    {
    string separator = System.Globalization.CultureInfo.CurrentCulture.Nu mberFormat.CurrencyDecimalSeparator;
    float floatRet;
    System.Text.RegularExpressions.Regex r =
    new System.Text.RegularExpressions.Regex(@"(?<I>\d+)\" + separator + @"(?<F>\d+)");
    System.Text.RegularExpressions.Match m = r.Match(floatString);
    floatRet = float.Parse(m.Groups["I"] + separator + m.Groups["F"]);
    return floatRet;
    }


  17. #17
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: تفاضل دو مقدار float

    با سلام و تشكر
    دوست عزيز ممنون از بابت زحمتي كه كشيدي من امتحان كردم از خط زير خطا گرفت:
    floatRet = float.Parse(m.Groups["I"] + separator + m.Groups["F"]);

    خودم هيچي از كدي كه نوشتي سر در نياوردم به جز خط اولش!!! وگرنه خودم سعي مي كردم مشكلش را برطرف كنم خطايي كه مي ده به شكل زير هست:
    Input string was not in a correct format.
    برنامه را گذاشتم تا اگه وقت كردي ببيني ...
    بازم ازت ممنونم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  18. #18

    نقل قول: تفاضل دو مقدار float

    من تابع را به این شکل تغییر دادم.
    در مقدار پاس داده شده به این تابع برای جدا کننده اعشار می توانید از "." , "/" , "," و کاراکتر تعیین شده در تنظیمات ویندوز استفاده کنید. در صورتی که مقدار وارد شده اعشار نداشته باشد، تابع مقدار معادل آن را بر می گرداند.
    این بار تست کردم ;)

    private float StringToFloat(string floatString)
    {
    string separator = CultureInfo.CurrentCulture.NumberFormat.NumberDeci malSeparator;
    Regex r = new Regex(@"(?<I>\d+)[\" + separator + @"\,\/\.](?<F>\d+)");
    /* (1) (2) (3)
    * 1: numeric charachter, one or more. this is a group with name "I"
    * 2: any of "system decimal separator" or "," or "/" or "." charachters
    * 3: numeric charachter, one or more. this is a group with name "F"
    *
    * total of this pattern is a float number in string variable
    */

    if (r.IsMatch(floatString)) /* is match with our pattern ?? */
    {
    Match m = r.Match(floatString);
    return float.Parse(m.Groups["I"] + separator + m.Groups["F"]);
    }
    else /* try to parse in normal mode; maybe an int ! */
    return float.Parse(floatString);
    }



    ضمناً : using های زیر را نیز درج کنید:

    using System.Globalization;
    using System.Text.RegularExpressions;

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: تفاضل دو مقدار float

    دمتون گرم
    دستتون درد نكنه
    عالي بود

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •