نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: zoom کردن عکس

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    94

    zoom کردن عکس

    سلام
    من به یک مشکلی برخورد کردم
    یک عکس توی فرمم دارم مه می خوام براش قابلیت zoom in و zoom out بزارم
    برای همین دو تا دکمه گذاشتم برای این کار وقتی کاربر روی دکمه ی zoom in کلیک می کنه و بعدش روی صفحه کلیک می کنه تصویر یک مقداری براش zoom بشه و همینطور برای دکمه ی zoom out
    من این کد رو براش نوشتم ولی اشتباهه و خطا میده
    PictureBox1.Location.X = x1 + 10
    در ضمن x1 مختصات مکانی هست که کاربر کلیک کرده
    ممنون می شم راهنماییم کنید
    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار viper2009
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    گوشه کویر
    پست
    728

    نقل قول: zoom کردن عکس

    نقل قول نوشته شده توسط samira222 مشاهده تاپیک
    سلام
    من به یک مشکلی برخورد کردم
    یک عکس توی فرمم دارم مه می خوام براش قابلیت zoom in و zoom out بزارم
    برای همین دو تا دکمه گذاشتم برای این کار وقتی کاربر روی دکمه ی zoom in کلیک می کنه و بعدش روی صفحه کلیک می کنه تصویر یک مقداری براش zoom بشه و همینطور برای دکمه ی zoom out
    من این کد رو براش نوشتم ولی اشتباهه و خطا میده
    PictureBox1.Location.X = x1 + 10
    در ضمن x1 مختصات مکانی هست که کاربر کلیک کرده
    ممنون می شم راهنماییم کنید
    مرسی
    این کد هارو امتحان کن
    برای زوم کردن
    PictureBox1.With = picturebox1.With *2

    PictureBox1.Height= picturebox1.Height*2
    برای از زوم خارج کردن
    PictureBox1.With = picturebox1.With /2

    PictureBox1.Height= picturebox1.Height/2

    یک شرط هم بزار که با یک بار یا دوبار کلیک کردن دیگه زووم نشه یا بشه

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    94

    نقل قول: zoom کردن عکس

    سلام
    دستتون درد نکنه تقريبا درست شد
    اما دو تا مشکل هست
    من مي خوام وقتي کاربر zoomin مي کنه از وسط نقشه zoomبشه در حالي که توي اين حالت ظاهرا از گوشه ی تصویر زوم می شه !! ؟
    و یکی هم اینکه چطوری این قابلیت رو بهش بدم که بتونه با کشیدن ماوس تصویر رو جا به جا کنه یعنی ماوس رو به سمت چپ بکشه و تصویر با حرکت ماوس جابهجا بشه منظورم مثل تصویرهای دیگه است مثلا مثل عکس های زوم شده ی خود ویندوز که با ماوس می شه روی تصویر حرکت کرد!!؟
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار viper2009
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    گوشه کویر
    پست
    728

    نقل قول: zoom کردن عکس

    این ضمیمه فکر کنم بکارتون بیاد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    c:\windows\system32
    پست
    218

    نقل قول: zoom کردن عکس

    viper2009 جان اين چه نوع زوم عكس هست كه داري به بچه مردم ياد ميدي ميگي بدونيم؟!!!!

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    94

    نقل قول: zoom کردن عکس

    سلام
    خیلی ممنونم از فایلتون
    ولی راستش خیلی حرفه ای بود و من هم مبتدی چیزی ازش سر در نیاوردم
    برای همین مجبور شدم از scrol خود فرم استفاده کنم , زیاد بد نشد قابل تحمله
    اما حالا یک مشکل دیگه گیر گردم
    من دو تا مختصات xوy دارم که توی دو تا textbox ذخیره شده و با زدن یک دکمه عوض می شه یعنی رکوردهاش تغییر می کنه و عقب و جلو میره حالا من یک radiobutton در حالت فعال گذاشتم و می خوام جایی که xوy نشون میدن , radiobutton هم اونجا بره یعنی تو همون مختصات !!
    امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم
    ممنون می شم کمکم کنین

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    c:\windows\system32
    پست
    218

    نقل قول: zoom کردن عکس

    معلومه مي خواي پيمايش يه نقشه رو بنويسي
    براي Zoom


    Private originalImage As Image = Nothing
    Private currentImage As Image = MainImage.Image
    Private zoomFactor AsDouble = 1
    Private screenImageWidth AsInteger = 0
    Private screenImageHeight AsInteger = 0
    PrivateSub Zoom(ByVal factor AsDouble)
    zoomFactor = factor
    Dim sourceBitmap AsNew Bitmap(currentImage)
    Dim destBitmap AsNew Bitmap(CInt(sourceBitmap.Width * factor), _
    CInt(sourceBitmap.Height * factor))
    Dim destGraphic As Graphics = Graphics.FromImage(destBitmap)
    destGraphic.DrawImage(sourceBitmap, 0, 0, destBitmap.Width + 1, _
    destBitmap.Height + 1)
    screenImageWidth = destBitmap.Width
    screenImageHeight = destBitmap.Height
    'picture box
    MainImage.Image = destBitmap
    ZoomLabel.Text =
    "Zoom: " & zoomFactor * 100 & "%"
    EndSub


    از radiobutton.location.x و radiobutton.location.y استفاده كن يا

    Radiobutton.loaction=new point(x,y)

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    94

    نقل قول: zoom کردن عکس

    سلام
    ممنون از کمک هاتون
    من کد شما رو وارد کردم اما نمی دونم چرا همش رو خطا می گیره !!؟
    حالا می خوام تصویرم رو طوری zoomin و zoomout کنم که مثلا مختصات نقطه ی x در تصویر زوم نشده برابر با مختصات x در تصویر زوم شده باشه یا حداقل یک نسبتی داشته باشن و من بتونم مختصات x رو در هر دو تصویر زوم شده و نشده یکی ببینم , نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه !!؟ (اگه تصویر رو همون نقشه در نظر بگیرین فکر کنم بهتر بتونین بفهمین مشکل من کجاست)
    من چند وقته گیر همین مساله شدم , ممنون می شم اگه کمکم کنین

  9. #9

    نقل قول: zoom کردن عکس

    آقا دمت گرم... سورست عالی بود

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •