نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جلوگيري از اندكي مكث در اجراي كد

  1. #1

    Question جلوگيري از اندكي مكث در اجراي كد

    يه برنامه كنترل كاربران تحت شبكه نوشتيم كه بوسيله اون مي تونيم كاربراني رو كه از شبكه استفاده ميكنن رو مانيتور كنيم...

    فرض كنين در يك بازه زماني خاص، ليست برنامه هاي در حال اجرا + ميزان استفاده از ماوس + صفحه كليد + شبكه + تصوير صفحه نمايش رو به ديتابيس ارسال ميكنيم.

    درست زماني كه ميخواد اين اطلاعات رو كه به نظرم فقط تصوير ميتونه حجيم تر از بقيه باشه) به ديتابيس بفرسته، ماوس اندكي مكث(Delay) ميكنه و با اينكارش ميتونه باعث بشه كاربرها به وجود برنامه مانيتورينگ شك كنه.

    كسي ميدونه چطور ميشه كاري كرد كه عكس گيري و ارسال اطلاعات اونقدر راحت و سريع ارسال بشه كه ماوس مكث نكنه ؟


  2. #2

    نقل قول: جلوگيري از اندكي مكث در اجراي كد

    روشی که استفاده میکنید از لحاض معنوی درست نیست، و حق ندارید بدانه اطلاع کاربر از روشهایه جاسوسی استفاده کنید
    درست بودن یا نبودن چنین مسالی رو بسپارید به مدیرعامل کارخانه و برنامه نویس های آن و سه هزار کارگر آن.

    در کشورهایه درست و حسابی در چنین شکلی جاسوسی بر کاربران در هیچ دادگاهی تبرعه نخواهید شد.
    ایراد چنین صحبتهایی از جانب شما نشان دهنده کمبود اطلاعاتتونه. قطعا نرم افزارهایی مثل Radmin, NetSupport , Activity Monitor مثالهای نقض گفتار شماست

    محبت بکنین و از این بس بحث وجدان و معنویات رو برای فروم دیگر و مجلس دیگری نگه دارین و بذارین کاربران اینجا به اطلاعاتی که نیاز دارند دست پیدا کنن

  3. #3

    نقل قول: جلوگيري از اندكي مكث در اجراي كد

    جناب آرژنگ، یکبار و در کمال احترام از جنابعالی درخواست کردم اینگونه مسائل رو یه دیگران واگذار کنید و از ارسال آف تاپیک خودداری کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: جلوگيري از اندكي مكث در اجراي كد

    نقل قول نوشته شده توسط Afshin_Zavar مشاهده تاپیک
    جناب آرژنگ، یکبار و در کمال احترام از جنابعالی درخواست کردم اینگونه مسائل رو یه دیگران واگذار کنید و از ارسال آف تاپیک خودداری کنید.
    چشم اینگونه مسائل رو یه دیگران واگذار میکنم

    من هم از شما درخواست میکنم که پست محتوی این را پاک کنید:
    نقل قول نوشته شده توسط Afshin_Zavar مشاهده تاپیک
    ایراد چنین صحبتهایی از جانب شما نشان دهنده کمبود اطلاعاتتونه. قطعا نرم افزارهایی مثل Radmin, NetSupport , Activity Monitor مثالهای نقض گفتار شماست
    چونکه همانطوری که گفتم: یکسان در نظر گرفتن برنامه‌های کمکی با برنامه‌هایه جاسوسی کمبود اطلاعات من نیست، نداشتند درک معنویات در جانب شماست و اینکه هر چی را که به خود نپسیندیم به دیگران هم نپسندیم.
    بعد از پاک شدن اون پست، این پست و هر چیزه دیگری در مورد کمبود معنویات در برنامه‌نویسی از این تالار پاک خواهد شد.

    تنها چیزی که دارم بگم این است که ، خودتان را جایی یکی از کاربران بزارید، از اینکه به این شکل که شما باهاشان رفتار میکنید با شما رفتار کنند خوشتان میاد؟ اگر که نه در مورد درست بودن کارتان نمیتوانید دفاع کنید.

    ادامه بحث را به http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?p=830106 انتقال دادم
    آخرین ویرایش به وسیله اَرژنگ : دوشنبه 27 مهر 1388 در 08:33 صبح

  5. #5

    نقل قول: جلوگيري از اندكي مكث در اجراي كد

    اينكه فرمودين ماوس قفل ميكنه احتمالا بخاطر اين هست كه برنامه ميخواهد به sql سرور كانكت بشه اگه اينجوريه فكر كنم بتونيد از چند رسماني استفاده كنيد

  6. #6
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    36
    پست
    1,944

    نقل قول: جلوگيري از اندكي مكث در اجراي كد

    يه برنامه كنترل كاربران تحت شبكه نوشتيم كه بوسيله اون مي تونيم كاربراني رو كه از شبكه استفاده ميكنن رو مانيتور كنيم...

    فرض كنين در يك بازه زماني خاص، ليست برنامه هاي در حال اجرا + ميزان استفاده از ماوس + صفحه كليد + شبكه + تصوير صفحه نمايش رو به ديتابيس ارسال ميكنيم.

    درست زماني كه ميخواد اين اطلاعات رو كه به نظرم فقط تصوير ميتونه حجيم تر از بقيه باشه) به ديتابيس بفرسته، ماوس اندكي مكث(Delay) ميكنه و با اينكارش ميتونه باعث بشه كاربرها به وجود برنامه مانيتورينگ شك كنه.

    كسي ميدونه چطور ميشه كاري كرد كه عكس گيري و ارسال اطلاعات اونقدر راحت و سريع ارسال بشه كه ماوس مكث نكنه ؟
    چرا میفرستی به دیتابیس؟
    چه لزومی به استفاده از دیتابیس وجود داره؟

    شما کل دیتا رو به صورت UDP بفرست برای یه سرور و اونجا کار مونیتورینگ رو انجام بده و اگر نیاز به ذخیره داده ها داری میتونی از توی سرور اطلاعات رو بفرستی به یه دیتابیس که البته بازم صحیح نیست، بهتر اینه که این داده ها رو که به صورت UDP از کلاینت میگیری برای هر کلاینت توی یه فایل ذخیره کنی و در صورتی که نیاز به مرور داشتی اونها رو Play کنی.

    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •