نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اتصال سی شارپ به اکسس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali-software
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    هرجا کامپیوتر باشد
    پست
    227

    Question اتصال سی شارپ به اکسس

    چه طور می تونم سی شارپ را به اکسس وصل کنم؟
    لطفا یک sample بدهید.

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    خونه صفر حافظه(NULL)
    پست
    88

    نقل قول: اتصال سی شارپ به اکسس

    sample nemidam vali barat ye tike code minevisam ta khodet beri va bahash kar koni


    avale barname bayad in ro too ghesmate using ha ezafe koni
    baadesh masalan baraye namayesh etelaat dakhele gridview in ro dakhele form load minevisi



    oledbconnection con=new oledbconnection();
    con.connectionstring="provider=microsoft,jet,oledb .4.0;data source = مسير فايل اكسس";
    oledbdataadapter da=new oledbdataadapter("select * from نام جدول",con);
    dataset ds=new dataset();
    con.open();
    da.fill(ds,"نام جدول");
    datagridview1.datasource=ds.tables["نام جدول"].defaultvew;
    con.close();



    **nokte: baraye masire accesset be jaye har / bayad 2 ta bezari
    mesal: be jaye c:\db.mdb bayad benevisi c:\\db.mdb

  3. #3

    نقل قول: اتصال سی شارپ به اکسس

    برای استفاده از روش dataSet از این کد استفاده کن

    oledbconnection con=new oledbconnection("provider=microsoft.jet.oledb.4.0; data source = data1.mdb");

    و به جای data1 اسم فایل اکسست رو بذار

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایران
    سن
    39
    پست
    467

    نقل قول: اتصال سی شارپ به اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط ali-software مشاهده تاپیک
    چه طور می تونم سی شارپ را به اکسس وصل کنم؟
    لطفا یک sample بدهید.

    privatestaticString DataBase = "|DataDirectory|\\AppData\\AccessDataFileName.accd b";
    privatestaticString Pass = "Your File PassWord";



    private
    OleDbConnection ObjConn = newOleDbConnection("Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source= " + DataBase + " ;Persist Security Info=True;Jet OLEDB:Database Password= " + Pass);



    private
    Boolean Connect()
    {
    Boolean Flag = false;
    try
    {
    ConnectionState State = ObjConn.State;
    if (State == ConnectionState.Open)
    this.DisConnect();
    ObjConn.Open();
    State = ObjConn.State;
    Flag =
    true;
    }
    catch (OleDbException EX)
    {
    MessageBox.Show(EX.Message + "\n ¦لںیی §© ں¢­ںé ى پںیگںى §ں§ى ىں ي¤ي§ ™ê§ى ں«¢\n" +
    "ꬦ­ں¢ ں¢­ںé ى پںیگںى §ں§ى ­¥ی¥ ëêی ں¬§");
    }
    return Flag;
    }



    private
    void DisConnect()
    {
    try
    {
    ConnectionState State = ObjConn.State;
    if (State == ConnectionState.Open)
    ObjConn.Close();
    }
    catch (OleDbException EX)
    {
    thrownewException("¦لںیی §© «¢ë کںëک¬ë پںیگںى §ں§ى ي¤ي§ ™ê§ى ں«¢" +
    EX.Message);
    }
    }


    public
    Boolean Insert(string InsertStr)
    {
    Boolean Flag = false;
    OleDbCommand ObjCommand = newOleDbCommand();
    ObjCommand.CommandText = InsertStr;
    ObjCommand.Connection = ObjConn;
    try
    {
    if (!this.Connect())
    thrownewException();
    else
    {
    ObjCommand.ExecuteNonQuery();
    Flag =
    true;
    }
    }



    سه تا متد همراه سه متغیر برات گذاشتم که کانکشن استرینگ و نام فایل و رمز عبور فایل هستش
    متد اول برای کانکت و متد دوم برای دیس کانکت و متد سوم برای انزرت که از دو متد اول استفاده می کنه
    امیدوارم مفید باشه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایران
    سن
    39
    پست
    467

    نقل قول: اتصال سی شارپ به اکسس

    البته اینارو می تونی تو یه کلاس مجزا بنویسی و اصول شی گرائی کاملا رعات بشه
    از اکسس 2007 استفاده شده که فایلش رمز عبور هم داره
    نوشته های این رنگی فارسی هستند که برای error hanling درج شده اند

  6. #6

    نقل قول: اتصال سی شارپ به اکسس

    سلام
    دوستان خسته نباشید
    من چند روز است که سی شارپ 2005 و 2010 را نصب میکنم ولی هر بار پس از نصب وقتی میخواهم به بانک اکسس وصل شوم پیغام زیر را میدهد چگونه باید این مشکل را حل کنم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg E1.JPG‏ (43.2 کیلوبایت, 149 دیدار)

  7. #7

    نقل قول: اتصال سی شارپ به اکسس

    مسیر دیتابیس را اصلاح کنید درست می شود
    آخرین ویرایش به وسیله sony1983 : سه شنبه 30 اردیبهشت 1393 در 08:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •