نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: روش کپی کردن یک فایل dll در پوشه system32

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار relax_cp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    216

    روش کپی کردن یک فایل dll در پوشه system32

    با سلام
    به چه روشی میشود فایلی را در پوشه system32 سیستم، مقصد کپی کنیم
    من از دستورات مختلفی استفاده کردم نمیشه لطفا اگر راه حلی داره بگید؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: روش کپی کردن یک فایل dll در پوشه system32

    این دستور cmd یا با run
    copy c:\text.txt system32

    موفق باشید

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: روش کپی کردن یک فایل dll در پوشه system32

    نقل قول نوشته شده توسط relax_cp مشاهده تاپیک
    با سلام
    به چه روشی میشود فایلی را در پوشه system32 سیستم، مقصد کپی کنیم
    من از دستورات مختلفی استفاده کردم نمیشه لطفا اگر راه حلی داره بگید؟؟؟
    با سلام
    بهترین راه اين است كه براي برنامه ات يك فايل ستاپ داشته باشيد و از داخل ستاپ فايل را در پوشه system32 قرار بدهيد يا به قولي آن را رجیستر کنی .
    موفق باشيد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار relax_cp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    216

    نقل قول: روش کپی کردن یک فایل dll در پوشه system32

    متاسفانه نمي تونم بارش setup درست كنم. لطفا يك راهي پيدا كنيد.

  5. #5

    نقل قول: روش کپی کردن یک فایل dll در پوشه system32

    توسط دستور Filecopy میتونی فایل را کپی کنی!
    آخرین ویرایش به وسیله DLL_DLL : دوشنبه 27 مهر 1388 در 16:25 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار relax_cp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    216

    نقل قول: روش کپی کردن یک فایل dll در پوشه system32

    نمي شه چون توي مسير system32 هست ويندوز اجازه نميده .
    ضمنا اگه ميشه يك نمونه بذاريد تا مجدد تست كنم شايد اشتباه كد رو مينويسم.
    ممنون

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: روش کپی کردن یک فایل dll در پوشه system32

    نقل قول نوشته شده توسط relax_cp مشاهده تاپیک
    نمي شه چون توي مسير system32 هست ويندوز اجازه نميده .
    ضمنا اگه ميشه يك نمونه بذاريد تا مجدد تست كنم شايد اشتباه كد رو مينويسم.
    ممنون
    از نمونه ضميمه استفاده كن!
    موفق باشيد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: روش کپی کردن یک فایل dll در پوشه system32

    بیا عزیزم!

    یادت باشه دستور filecopy باید همیشه آخرش اسم فایل را بنویسی!

    راستی دوست من ! کوچ کردن به VB.net کار چند روزه! اونجا دیگه لازم نیست کد بنویسی برای پیدا کردن Windows folder !
    همش آمادست!
     
    FileCopy "c:\a\abc.dll","d:\b\abc.dll"
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    Unhappy نقل قول: روش کپی کردن یک فایل dll در پوشه system32

    سلام ببخشید من میخوام ی پنج تا dllبریزم تو system32 زیادم به برنامه نویسی وارد نیستم میشه ی راه حلی چیزی بم بگین؟(MSVRC100_clr0400.dll)(MSVRC100.dll)(MSV CP100.dll)(Mfc100u.dll(MFC100.dll اینا هست که کیخوام بریزم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: روش کپی کردن یک فایل dll در پوشه system32

    درود

    بهترین راه استفاده از نرم افزار های ساخت ستاپ می باشد.
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : یک شنبه 24 خرداد 1394 در 19:16 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    نقل قول: روش کپی کردن یک فایل dll در پوشه system32

    کلا در برنامه نویسی هیچ نیازی به کپی کردن یک فایل در سیستم32 نیست اگر مشکل رجستری داری از این سورس استفاده کن
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12

    نقل قول: روش کپی کردن یک فایل dll در پوشه system32

    سلام ببخشد اگه یه بازی دانلود کنی و بعد مثلا ارور بده که فایل isdone.dll رو سیستم نداره میشه با رایت کردن فایلای بازی روی dvd ونصب کردنش از روی dvd ارور شو درست کرد یا باید حتما فایل dll شو تو پوشه ویندوز کپی کنم تادرست بشه ؟؟ بیزحمت سریع جوابم و بدین من دارم دیونه میشم دیگه اه راستی اگه حتما باید کپیش کنم فایل رو میشه یه چند تارا معرفی کنی ممنون میشم ازتون

  13. #13

    نقل قول: روش کپی کردن یک فایل dll در پوشه system32

    شما که دو راه بیشتر نداری خوب تست کن هر دو راه یا میشه یا نمیشه .ولی باید خود فایل دی ال ال رو حتما تو پوشه ویندوز یا کنار بازی باشه

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: روش کپی کردن یک فایل dll در پوشه system32

    برای کپی فایل بدون هیچ گونه دردسری و راحتر مراحل زیر رو انجام




    در ویژوال بیسیک برو بر روی گزینه تب project


    و بعد روی قسمت references کلیک بکن


    و به دنبال microsoft scriping runtime
    بگرد . و تیک آن را بزن


    و از دستور زیر برای کپی برنامه ات مثلا استفاده کن


    Set b = a.GetFile(App.Path & "\bank.mdb")
    b.Copy "c:\bank.mdb"

    خیلی راحت

  15. #15

    نقل قول: روش کپی کردن یک فایل dll در پوشه system32

    نقل قول نوشته شده توسط www.pc3enter.tk مشاهده تاپیک
    برای کپی فایل بدون هیچ گونه دردسری و راحتر مراحل زیر رو انجام




    در ویژوال بیسیک برو بر روی گزینه تب project


    و بعد روی قسمت references کلیک بکن


    و به دنبال microsoft scriping runtime
    بگرد . و تیک آن را بزن


    و از دستور زیر برای کپی برنامه ات مثلا استفاده کن


    Set b = a.GetFile(App.Path & "\bank.mdb")
    b.Copy "c:\bank.mdb"

    خیلی راحت
    بعد باید به جای bank.mdp اسم فایل را بنویسیم ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •