نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اجرا نشدن بخشی از کد برنامه

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    19

    اجرا نشدن بخشی از کد برنامه

    خدا قوت
    تو رویداد کلیک یکی از دکمه ها این کد رو نوشتم

    privatevoid button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Array.Resize(ref wa.whole_word, 1);
    if (wa.files_hard_txt.Length <= 1 & wa.files_hard_pdf.Length <= 1)
    MessageBox.Show(" ");
    else
    {
    label3.Visible =
    true;
    for (int i = 1; i < wa.files_hard_txt.Length; i++)
    {
    wa.read_file(wa.files_hard_txt[i],
    "txt");
    }
    if (wa.files_hard_pdf.Length > 1)
    {
    for (int i = 1; i < wa.files_hard_pdf.Length; i++)
    {
    wa.pdf_to_txt(wa.files_hard_pdf[i]);
    wa.read_file(wa.files_hard_pdf[i],
    "pdf");
    }
    }
    bst.create(
    ref wa.whole_word);
    label3.Visible =
    false;
    MessageBox.Show(" ");
    }
    }

    خاصیت visible کنترل labale3 تو فرم، false که من تو این کد اول else ،اون رو true می کنم و آخرش هم دوباره false می کنم حالا مشکلم این جاست که وقتی برنامه اجرا میشه و من این دکمه رو کلیک می کنم همه کد انجام میشه اما label3 که باید در یه قسمت هایی نشون داده بشه اصلا ظاهر نمیشه
    البته زمان بین این false, true شدن کم هم نیست یعنی باید یه زمانی بسته به کاری که انجام میشه این کنترل ظاهر باشه . اما نمیشه؟؟؟!!!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeeedft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    320

    نقل قول: اجرا نشدن بخشی از کد برنامه

    دوست عزیز الان وقت ندارم جزیی کدتون رو نگاه کنم، اما یکی از چیزایی که میتنونم بگم اینه که شما بر چه اساسی دارید 3 label رو false میکنید؟ برا false شدنش که شرطی نذاشتید، یک کم ور بری درست میشه، اگه تا شب حل نشده بود جواب رو بهتون میدم، الان دیگه باید برم

  3. #3

    نقل قول: اجرا نشدن بخشی از کد برنامه

    دوست عزیز بعد از کد

    label3.visible=true;

    این کد را بنویس:

    label3.refresh();


    انشاالله با این کار مشکل شما حل میشه ...

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    19

    نقل قول: اجرا نشدن بخشی از کد برنامه

    ممنون با این کار مشکلم حل شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •