نمایش نتایج 1 تا 35 از 35

نام تاپیک: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎2008

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار Jenab4372
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    41
    پست
    47

    ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎2008

    سلام
    ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC را به علاقه مندان به برنامه نويسي تقديم ميكنم. در اين نسخه بسياري از ايرادات ويرايش قبلي برطرف شده.


    منابع استفاده شده در كتاب
    1. سايت www.codeguru.com و MSDN مايكروسافت (60%)
    2. كتاب برنامه نويسي در 21 روز انتشارات نص (25%)
    3. سايت barnamenevis.org با تشكر ويژه از آقاي Nima_NF مدير بخش (15%)

    هرچند در اينجا ميزان منابع استفاده شده از سايت barnamenevis.org پانزده درصد ذكر شده است ولي بايد بگوييم كه انصافا 80% كمكي كه براي تكميل مطالب اين كتاب نياز داشتم را از مدير بخش و دوستان فعال در سايت دريافت كرده ام كه كمال تشكر را از آنها دارم.



    فهرست مطالب مهم كتاب
    مقدمه
    چرا از ++C استفاده كنيم
    به طور كلي چند نوع شیوه برنامه نویسی برای سي پلاس پلاس وجود دارد
    كدام روش را انتخاب كنيم

    فصل اول
    آشنايي با محيط ويژوال استديو
    آشنايي با كليات و مفاهيم زبان سي پلاس پلاس
    تعريف متغيير و انواع آنها
    ميدان ديد متغيير ها
    تعريف توابع و ارسال پارامتر به آنها
    انجام عمليات محاسباتي مانند جمع ، تفريق ، ضرب و ...
    دستور شرطي if براي كنترل برنامه
    استفاده از and و or منطقي
    دستور using

    فصل دوم
    شروع برنامه نويسي در محيط ويژوال استديو به روش MFC
    توضيحاتي در مورد پنجره هاي پروژه در محيط ويژوال مانند Solution Explorer ، Class View ، Properties و ...
    پنجره توضيحات برنامه (About Dialog)
    توليد آسان آيكونهاي زيبا براي برنامه توسط نرم افزار Sib Icon Editor
    كامپايل نهايي پروژه به صورت يك برنامه مستقل و بدون نياز به نصب (Portable)
    توليد يك برنامه نصب براي پروژه (Setup)
    گرفتن راهنمایی فوری از MSDN
    چگونه در برنامه نویسی استاد شویم


    فصل سوم
    کنترل های اصلی ویندوز مانند متن ثابت، جعبه اديت، دكمه فرمان و ...
    طراحي پنجره برنامه برنامه، تنظيم خواص ، چيدن و مرطب كردن كنترلها بر روي آن
    ست كردن نام شناسايي (ID) كنترلهاي برنامه، نسبت دادن متغير و عملياتي كردن آنها
    نمايش پيام كاربر و اجراي برنامه هاي ديگر
    غير فعال يا فعال نمودن كنترلها ، مرئي يا نا مرئي كردن آنها
    تعيين ترتيب حركت بين كنترلها (Tab Order)

    فصل چهارم
    استفاده از ماوس و كي بورد
    نقاشي با ماوس
    استفاده از AND و OR باينري
    پرچمهاي باينري(Flags)
    بدام انداختن رويدادهاي كي بورد
    تغيير دادن كرسر

    فصل پنجم
    ساختن آيكون در سيستم تراي ويندوز (آيكون هاي بغل ساعت ويندوز)
    حذف آيكون سيستم تراي در هنگام خروج يا اجراي برنامه
    تشخيص كليك شدن ماوس بر روي آيكون سيستم تراي برنامه
    نمايش داده نشدن پنجره برنامه هنگام شروع
    مخفي شدن پنجره پروژه هنگام انتخاب كليد Minimize
    نمايش منو در صورت راست كليك كردن بر روي آيكون سيستم تراي
    تغيير خواص و مشخصات سيستم تراي برنامه مانند آيكون و متن راهنما به هنگام اجرا
    نمايش بالون در سيستم تراي
    محو كردن بالون به نمايش در آمده در سيستم تراي

    فصل ششم
    اطلاعات اوليه درباره رجيستري ويندوز
    تهيه پشتيبان از رجيستري و بازيابي دوباره آن
    نوشتن يك رشته از نوع CString در رجيستري ويندوز
    خواندن يك رشته از نوع CString از يك كليد در رجيستري
    نوشتن يك عدد از نوع long در رجيستري
    خواندن يك عدد از نوع long از رجيستري
    حذف داده از يك كليد در رجيستري
    حذف كليد از رجيستري
    شمارش كليدهاي يك مسير از رجيستري
    شمارش داده هاي يك مسير از رجيستري

    فصل هفتم
    افزودن تايمر به برنامه
    غير فعال كردن تايمر

    فصل هشتم (مباحث متفرقه)
    الگوریتم تبدیل تاریخ میلادی به تاریخ شمسی
    اجراي يك پنجره ديالوگ ديگر در هنگام اجراي برنامه
    شيشه اي كردن پنجره ديالوگ
    تغيير عكس ميز كار (Desktop)
    مشخص كردن تعداد درايوهاي متصل به سيستم
    خواندن نام فايلها و پوشه هاي يك مسير
    تغيير خواص يك فايل يا پوشه
    حذف فايل

    لینک دانلود کتاب از سرور مدیا فایر
    http://www.mediafire.com/?je0lufm6rdab5mm


    براي دانلود كتاب آموزش مقدماتي MFC بر روي عكس آن كليك كنيد

    آخرین ویرایش به وسیله Jenab4372 : سه شنبه 20 دی 1390 در 17:47 عصر

  2. #2

    نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC

    مطمئنا با این کار به بسیاری از دوستان کمک زیادی خواهید کرد.

    چیزی که همچنان خیلی نیاز هست، ایجاد بخشی برای آموزش تغییرات گذشته با نسخه های جدید هست، تا کاربران قدیمی ++C که از کتاب های گذشته استفاده می کنند بتوانند راحت با این کتاب نیز کار کنند.

    چند نکته:
    - منابع و کتاب های استفاده شده را حتما ذکر کنید.
    - از بخش "کتابخانه فایل ها" در سایت برای قرار دادن کتاب استفاده کنید (این لینک)

    موفق باشید

  3. #3

    Question نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎‎2008

    سلام. ممنون که این کتاب را تهیه و در این سایت قرار دادید.
    من دو تا برنامه دارم که یکی با Win32 و در مورد پردازش تصویر است و از کتابخانه OpenCV استفاده کردم و برنامه دوم کار با پورت سریال است که با MFC و Comport.dll کار کردم. اما نیاز دارم که این دو برنامه را تلفیق کنم تا یک خروجی داشته باشه.
    آیا همچون کاری امکان پذیر است؟چگونه؟
    ممنون میشم اگر دوستان کمک کنند تا مشکل من حل بشه

  4. #4

    نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎‎2008

    آیا همچون کاری امکان پذیر است؟چگونه؟
    ابتدا یک پروژه MFC بسازید، سپس در آن می توانید تمامی کدهای win32 را استفاده کنید.
    این طور فکر نکنید که هر چه هست باید کپی کنید، ابتدا با مباحث اولیه win32 آشنا شوید، سپس اگر مثلا نیازمند ساخت یک دیالوگ به شیوه win32 هستید، کدهای تابع انجام پیام های دیالوگ و همین طور اعلان این تابع را در داخل یکی از فایل های cpp قرار دهید. برای فراخوانی هم دقیقا همان توابع win32 را استفاده کنید.
    فقط تنها کاری که لازم هست انجم دهید، دریافت hwnd و Hinstance کلاس مورد نظر در MFC هست (اولی عضو داده ای Cwnd است و دومی با ماکرو دریافت می شود، در FAQ بخش جستجو کنید)

  5. #5

    نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎‎2008

    ممنون از راهنماییتون
    مشکل من این بود که Linker ها را درست مشخص نکرده بودم و برنامه نمی توانست از کتابخانه استفاده کنه.
    با اضافه کردن کتابخانه های مورد نظر خطای برنامه بر طرف شد.

  6. #6

    نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎2008

    با سلام
    من یک متن یا شکلی روی دیالوگ رسم می کنم چرا در هنگام حرکت دادن دیالوگ محتویات آن پاک میشود
    برای رفع مشکل چکارکنم؟( زبان برنامه MFC است)
    ممنون اگه کسی جواب بده.
    hosseinjavidian@gmail.com

  7. #7

    Smile نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎‎2008

    سلام، دوست عزیز.
    هر بار که دیالوگ رو جابجا می کنید، اونو از صفحه خارج می کنید یا... رویداد WM_PAINT فرم رو دوباره بازرسم می کنه. برای اینکه اشکال کشیده شده توی فرم از بین نرن باید یک تابع ایجاد کنید که مثلاً وظیفه ی رسم اشکال رو داشته باشه، سپس اون رو در آخر تابع OnPaint فراخوانی کنید. امیدوارم توضیحاتم رو درست و کامل داده باشم.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار BeginnerProgrammer
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    232

    نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎2008

    من یه کد با ام اف سی نوشتم وقتی کامپایلش می کنم همش این خطا رو میگیره
    LINK : fatal error LNK1000: Internal error during IncrBuildImage
    ولی وقتی یه بار دیگه یه ذره تغییرش میدم مثلا یه جا فاصله رو میزنم که دوباره کامپایل بشه اجرا میشه
    نمیدونم مشکلش چیه یه پروژه جدیدم درست کردم همین مشکل پیش اومد.
    چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    Tanx

  9. #9

    نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎2008

    میبخشید میپرسم چون ممکنه بی ربط باشه تو نسخه های جدید vC++‎ برنامه کمپایل شده حتما به دات نت ها نیاز داره؟

  10. #10

    Thumbs up نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎2008

    آقا ای ول کار بزرگی کردی این طور مرجعی حتی در سطح مقدماتی واقعا برای MFC لازم بود
    خودم من مجبور شدم اونو با کلی مکافات و تازه ناقص از منابع انگیلیسی یاد بگریم
    آقا موفق باشی واقا براش خیلی زحمت کشیدی باز از این کار ها بکن

  11. #11

    نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎2008

    نقل قول نوشته شده توسط hosseinzpp مشاهده تاپیک
    با سلام
    من یک متن یا شکلی روی دیالوگ رسم می کنم چرا در هنگام حرکت دادن دیالوگ محتویات آن پاک میشود
    برای رفع مشکل چکارکنم؟( زبان برنامه MFC است)
    ممنون اگه کسی جواب بده.
    hosseinjavidian@gmail.com
    ببین قکر کنم اینچا جای این سوال نبود
    فکر کنم باید DC فرم رو لاک کنی تو زیر مجموعه کلاس DC از فرم بگرد پیداش میکنی
    بابا نمیدونی کارکردن با این VC6 چه دردسری داره . . . خیلی از توابعش با ویندوز های بعد از 98 کار نمیکنه!

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار sonixax
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    هامبورگ - آلمان
    پست
    100

    نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎2008

    لینک دانلودش خرابه ، میشه یک بررسی بکنید ؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار cardano7
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    کارتون خواب
    پست
    473

    نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎2008

    نقل قول نوشته شده توسط sonixax مشاهده تاپیک
    لینک دانلودش خرابه ، میشه یک بررسی بکنید ؟
    صد سال دیگه هم اینجا بپوسیم کسی گویا محل نمی گذاره

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار cardano7
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    کارتون خواب
    پست
    473

    نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎2008


  15. #15

    نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎2008

    اقا اين لينك كه باز نميشه ؟ برداشتين ؟ چه كار كنم ؟................... باز ميشه اشتباه از من بود .ببخشيد
    آخرین ویرایش به وسیله shaligar : شنبه 18 دی 1389 در 17:00 عصر

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎2008

    این کتاب پسورد داره

  17. #17

    نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎2008

    اول کتاب غلط املایی داره . وسعت درسته نه وصعت

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار hasan_esfahan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    419

    نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎2008

    اقای دکتر
    behnamelec شما زحمت بکش کتاب را بخون. بنده خدا این همه زحمت کشیده حالا جای تشکر این جواب را میدی .هنوز ما جز کشور های جهان هزارومی هستیم

  19. #19

    نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎2008

    سلام
    دستت درد نکنه کتاب خوبی باید باشه
    احتمال وجود چنین کتابی به فارسی رو نمی دادم
    تشکر

  20. #20

    نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎2008

    سلام
    دست گلت درد نکند من واقعا به همچون مرجعی برای شروع نیاز داشتم. برایت از ایزد یگانه آروزی بهروزی دارم. شاد و تندرست باشی

  21. #21

    Question نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎2008

    می خواستم یک برنامه شبیه ساز سیال بنویسم. مثل این برنامه ای که تو سایت زیر هست. اگر یک دقیقه از فیلم سایت رو ببینید متوجه میشید چه جوریه. http://xflowcfd.com/
    حالا چند سوال:
    1- زبان برنامه نویسی چی باشه: C++‎ یا C++‎.net یا C#‎.net
    2- از چه شیوه ای استفاده کنم: مثلا particle system یا چیز دیگه.
    3-از کتاخانه گرافیکی dx استفاده کنم یا opengl یا یه چیز دیگه.
    این رو توی یک تاپیک دیگه گذاشتم و کسی جوابم رو نداد. امیدوارم اینجا یکی باشه که با دلیل جواب بده.

    ممنون.
    آخرین ویرایش به وسیله phantom : چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390 در 11:29 صبح

  22. #22

    نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎2008

    با عرض پوزش

    من می خوام كتاب آموزش مقدماتي MFC دانلود کنم با این پیغام روبرو میشم چی کار باید بکنم

    اشکال در زمینه کار با بانک اطلاعات سایت
    ضمنا هر سه گزینه رو تست کردم نشد.

  23. #23

    نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎2008

    لینک دانلود مستقیم کتاب Beginning MFC in Visual Studio
    http://s4.uploadbaz.com/files/1/jdwt...lr.phpname_vc6
    دانود ار 4share
    http://www.4shared.com/file/GrIqM3u3...l_Studio.html#

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار Sharif Lotfi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    49
    پست
    285

    نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎2008

    آقا بهزاد خيلي لطف كردي هزار تا ممنون

  25. #25

    نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎2008

    سلام کسی کدهای ارتباط با sql تو mfc ها رو داره ؟

  26. #26

    نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎2008

    سلام کسی کد ارتباط با sql تو mfc ها رو داره ؟

  27. #27

    نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎2008

    سلام دانلود نشد.لینک دانلود رو تصحیح کنید لطفا.

  28. #28
    کاربر جدید آواتار mahllaa
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    اراک
    سن
    33
    پست
    17

    نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎2008

    سلام یه سوال
    روی لپ تاپم ویژوال استدیو 2010 نصبه!اما هرچی میگردم توی new project چیزی به نام mfc نمیبینم!
    فقط windows aplication هست!
    اینا چه فرقی با هم دارن؟؟؟
    چه طور میتونم mfc رو نصب کنم؟؟؟
    mfc توی ورژن 2010 هم هست؟؟؟

  29. #29

    نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎‎‎2008

    لینک دانلود خرابه. لطفا" لینک رو اصلاح کنید تا ما هم بتونیم ویرایش دوم کتاب آقای جناب رو دانلود کنیم. مرسی

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    33
    پست
    595

    نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎‎2008

    نقل قول نوشته شده توسط mahllaa مشاهده تاپیک
    سلام یه سوال
    روی لپ تاپم ویژوال استدیو 2010 نصبه!اما هرچی میگردم توی new project چیزی به نام mfc نمیبینم!
    فقط windows aplication هست!
    اینا چه فرقی با هم دارن؟؟؟
    چه طور میتونم mfc رو نصب کنم؟؟؟
    mfc توی ورژن 2010 هم هست؟؟؟
    نباید اینجا پست می دادین
    در VS 2010 هست
    وقتی وارد قسمت new project شدین سمت چپ باید باشه
    توی قسمت Visual C++‎‎‎‎ Projects باید MFC Application رو انتخاب کنید

  31. #31
    کاربر جدید آواتار mahllaa
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    اراک
    سن
    33
    پست
    17

    نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎‎2008

    نقل قول نوشته شده توسط jeson_park مشاهده تاپیک
    نباید اینجا پست می دادین
    در VS 2010 هست
    وقتی وارد قسمت new project شدین سمت چپ باید باشه
    توی قسمت Visual C++‎‎‎‎‎‎ Projects باید MFC Application رو انتخاب کنید
    شرمنده نخواستم بیخودی تاپیک ایجاد کنم!
    باور کنید نیست
    اصلا منوی من این شکلی نیست
    این همه کزینه نداره 6 تا بیشتر نیستن
    سمت چپش هم 3 تا کزینه بیشتر نداره

  32. #32
    کاربر تازه وارد آواتار crackgns
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    38

    نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎2008

    اینکه این کتاب رو برای دانلود گذاشتین نشون دهنده ی اینه که به پیشرفت برنامه نویسی وبالا بردن معلومات برنامه نویسان بیشتر از امور مادی اهمیت میدین. به عنوان یه مبتدی واقعا ممنونم.

  33. #33

    نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎2008

    سلام :
    کتاب خوبی رو تهیه کرده اید من از برنامه C++‎ 2008 Express Edition ومی خواستم MFC بسازم ممنون می شم اگه راهنمایی ام کنید.

  34. #34
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    281

    نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎2008

    سلام
    بسیار عالیه و واقعا زحمت کشیدین من بارها خواستم یه کتاب ساده برای استفاده عموم بنویسم اما هر وقت خواستم شروع کنم با هزار جور اما و اگرها برخورد کردم و نهایتا نمیشد. این نشون دهنده اینه که شما برای ایجاد و تولید این کتاب واقعا زحمت کشیدین و وقت گذاشتین. بسیار عالیه و خدا خیرتون بده.

    و یه نکته خیلی مهم اکثر برنامه نویسای ایرانی بیشتر با بانکهای اطلاعاتی کار میکنن، ایکاش اگر فعلا امکان توسعه سایر بخش های کتاب نیست ولی حداقل یک بخش آموزش کار با بانکهای اطلاعاتی و دیتابیس ها رو هم اضافه میکردین.


    در پایان خواهش میکنم این کتاب رو تکمیل تر کنین و توسعه اش بدین و ماها رو نیمه راه رها و دربه در جاهای دیگه نکنین.اکثر کساییکه با روش این کتاب آموزش میبینن براشون خیلی مشکله که بخوان ادامه یادگیری رو طبق یه اصول دیگه ای یاد بگیرن مخصوصا تازه کارها.




  35. #35

    نقل قول: ويرايش دوم كتاب آموزش مقدماتي MFC در Visual C++‎2008

    سلام. کتاب خ خوبی تهیه کزدین وتشکر . البته توی بحث تایمرها گفتین میشه همزمان از چند تا تیمر استفاده کنیم ولی نگفتین چطوری. و یا در انتهای کتاب چند مطلب رو فقط کمی توضیح دادین که اگه بشه اینارو اضافه کنین که عالی میشه...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •