نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: الگوریتم حذف عناصر تکراری

  1. #1

    Question الگوریتم حذف عناصر تکراری

    سلام خدمت همه.من میخواستم یه الگوریتمی داشته باشم که تمام عناصر تکراری رو حذف
    کنه.یعنی از هر عدد یک نمونه باقی بمونه.
    مثلا 2,1,2,3,2,2 رو بگیره و 2,1,3 رو تحویل بده.
    ممنون میشم اگه تا 4 آبان جوابشو بدین.

  2. #2

    نقل قول: الگوریتم حذف عناصر تکراری

    مثلا 2,1,2,3,2,2 رو بگیره و 2,1,3 رو تحویل بده.
    عناصر لیست رو تک تک تا انتها پیمایش کنید و اون ها رو حذف کنید.

  3. #3
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: الگوریتم حذف عناصر تکراری

    چون مقادیرتون عددی هست می توانید از الگوریتم های مرتب سازی هم استفاده کنید.
    آنهایی که تکرار درشان وجود ندارد. یعنی از عناصر تکراری تنها یک مورد را در خروجی می آورند.
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  4. #4

    Exclamation نقل قول: الگوریتم حذف عناصر تکراری

    خیلی ممنون از راهنمایی هاتون.لطفا اگه میتونید برنامش رو هم برام بنویسید.مرسی.

  5. #5

    Thumbs up نقل قول: الگوریتم حذف عناصر تکراری

    for (i=0;i<n;i++)
    for(j=1+1;j<n;j++)
    {if (a[i]==a[j]
    m=j
    for( ;m<=n-1;m++)
    if (m!=n-1)
    (a[m]=a[m+1])
    n--,j--;}
    الان که دارم این تایپیکو می نویسیم 2 آبانه.اگه کسی راه حله دیگه ای داره لطفا به اشتراک بذاره.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: الگوریتم حذف عناصر تکراری


    #include <iostream.h>
    #include <conio.h>
    #include <stdio.h>
    int main()
    {
    int b[11], a[11]={1,2,3,2,3,4,5,6,7,7,6};
    int c=0;
    bool Find;
    for( int i=0; i<11; i++){
    Find =false;
    for( int j=0; j<c && !Find; j++)
    if(a[i]==b[j]) Find = true;
    if( !Find ) b[C++‎] = a[i];
    }
    cout<<"\n";
    for( int i=0; i<c; i++)
    cout<<b[i]<<",";
    return 0;
    }

  7. #7

    نقل قول: الگوریتم حذف عناصر تکراری

    نقل قول نوشته شده توسط xxxxx_xxxxx مشاهده تاپیک
    چون مقادیرتون عددی هست می توانید از الگوریتم های مرتب سازی هم استفاده کنید.
    آنهایی که تکرار درشان وجود ندارد. یعنی از عناصر تکراری تنها یک مورد را در خروجی می آورند.
    الگوریتم های مرتب سازی که تکرار ندارن کدوما هستن؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •