نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: باز کردن سایت

  1. #1

    Lightbulb باز کردن سایت

    سلام بروبچ :

    من می خواهم وقتی روی یک دکمه کلیک کردی اینترنت اکسپلورر سایت مورد نظر را باز کند؟

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار REZADG
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    هر جایی که انسان میتونه باشه
    پست
    472

    نقل قول: باز کردن سایت

    دوست من یه سرچی کن شاید پیدا بشد اگه نشود پست بزن

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: باز کردن سایت

    سلام دوست عزیز:
    روش کار اینه:

    shell("explorer.exe http://www.google.com")

  4. #4

    نقل قول: باز کردن سایت

    سلام دوست عزیز :

    همین کار را کردم قبل از ایجاد تاپیک اگر شما می دانی راهنمایی کن.

    ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: باز کردن سایت

    این دستور رو امتحان:
    Shell "explorer.exe http://google.com", vbNormalFocus

    روش کلی دستور اینه که جای http://google.com آدرس هر سایتی می خوای بدی و جای vbNormalFocus هر حالت دیگه ای که می خوای:
    vbHide
    vbMaximizedFocus
    vbMinimizedFocus
    vbMinimizedNoFocus
    vbNormalNoFocus
    یه بار دیگه امتحان کن شاید به جای // از \\ استفاده می کنی، یا http نمی ذاری، یا دور عبارت پرانتز می ذاری یا...

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار BookWorm
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    103

    نقل قول: باز کردن سایت

    Shell environ$("Windir") & "\explorer.exe" & http://google.com", vbNormalFocus

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: باز کردن سایت

    دوست عزیز از این کد استفاده کنید :

    Private Declare Function ShellExecute _
    Lib "shell32.dll" _
    Alias "ShellExecuteA" (ByVal hWnd As Long, _
    ByVal lpOperation As String, _
    ByVal lpFile As String, _
    ByVal lpParameters As String, _
    ByVal lpDirectory As String, _
    ByVal nShowCmd As Long) As Long

    ShellExecute hWnd, "open", "http://www.parniyansoft.blogfa.com", vbNullString, vbNullString, Empty

    باتشکر احسان

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •