نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: استفاده از thread توسط کنترل های دیگر

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    59

    استفاده از thread توسط کنترل های دیگر

    من روی فرمم media player و sound player گذاشتم و همزمان اجرا می شوند از نخها استفاده کرده ام البته با شروع یک تایمر نخها تعریف و شروع به کار می کنند حالا نمی دونم چطور با کلیک یک دکمه نخها را stop یا restart کنم اصلا آن را نمی شناسد در واقع می خواهم thread ی را که در یک کنترل دیگر تعریف کرده ام با یک کنترل دیگر stop کنم

    ممنون دوستان

  2. #2

    نقل قول: استفاده از thread توسط کنترل های دیگر

    سلام
    مشکل شما بخاطر عدم رعایت Scope هستش.
    ولی برای بستن thread می تونید از Application.ExitThread() استفاده کنید
    بهتر بود نخ ها را در بالای کلاس تعریف و بعد در تایمر new می کردینش.

  3. #3

    Cool استفاده از thread توسط کنترل های دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط nasser_ray مشاهده تاپیک
    مشکل شما بخاطر عدم رعایت Scope هستش.
    .
    با سلام
    میشه کمی بیشتر توضیح بدید ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamedsabzian
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    بروجرد
    پست
    314

    نقل قول: استفاده از thread توسط کنترل های دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط amin tavakoli مشاهده تاپیک
    من روی فرمم media player و sound player گذاشتم و همزمان اجرا می شوند از نخها استفاده کرده ام البته با شروع یک تایمر نخها تعریف و شروع به کار می کنند حالا نمی دونم چطور با کلیک یک دکمه نخها را stop یا restart کنم اصلا آن را نمی شناسد در واقع می خواهم thread ی را که در یک کنترل دیگر تعریف کرده ام با یک کنترل دیگر stop کنم

    ممنون دوستان
    یه متغیر توی فرمت از نوع Thread تعریف کن، جایی که Thread رو میسازی، بریزش توی این متغیر و هر جا خواستی stop یا هر کاری دیگش کن.

  5. #5

    Cool استفاده از thread توسط کنترل های دیگر

    میشه یک نمونه کد برام بذارید ؟
    ممنون میشم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hamedsabzian
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    بروجرد
    پست
    314

    نقل قول: استفاده از thread توسط کنترل های دیگر

    یه مثال ساده گذاشتم!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    Cool استفاده از thread توسط کنترل های دیگر

    hamedsabzian عزیز ممنون
    یک پیشنهاد سعی کن از کد زیر تا جایی که میتونید استفاده نکنید


    CheckForIllegalCrossThreadCalls = false;


    به خاطر مباحث سیستم عامل و منابع


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hamedsabzian
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    بروجرد
    پست
    314

    نقل قول: استفاده از thread توسط کنترل های دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط bpzone مشاهده تاپیک
    hamedsabzian عزیز ممنون


    یک پیشنهاد سعی کن از کد زیر تا جایی که میتونید استفاده نکنید


    CheckForIllegalCrossThreadCalls = false;


    به خاطر مباحث سیستم عامل و منابع
    با این کد دیگه محدودیتی واسه Thread ها واسه استفاده از منابع بقیه Thread ها توی برنامه در نظر گرفته نمی شه.
    بعضی وقتا که حوصله Invoke کردن نداری خوبه!
    ولی در کل باهات موافقم!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: استفاده از thread توسط کنترل های دیگر

    جناب hamedsabzian گاهی اوقات فقط موافق بودن کافی نیست.در این مورد در تالار بحث شده و جناب موسوی مطالب ارزنده ایی رو ارائه دادند.جستجو کنید تا تاپیک رو پیدا کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •