نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: درجه دادن به cos و sin

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار victor007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    66

    Question درجه دادن به cos و sin

    سلام
    من به sin . cos مقدار میدم ولی تابع خود #c اون رو به عنوان درجه حساب نمی کنه
    چطوری می توانم تا به sin و cos درجه بدم تا حساب کنه ؟
    ممنون می شوم کمک کنید


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: درجه دادن به cos و sin

    نقل قول نوشته شده توسط victor007 مشاهده تاپیک
    سلام
    من به sin . cos مقدار میدم ولی تابع خود C#‎‎‎ اون رو به عنوان درجه حساب نمی کنه
    چطوری می توانم تا به sin و cos درجه بدم تا حساب کنه ؟
    ممنون می شوم کمک کنید

    مقدار معمولی در رادیان است، درجه یک چیزه من در آوردی هست که آدمها باهاش کار میکنند، ۱ × پای رادیان میشه ۱۸۰ درجه، پس مقدار در درجه را بر ۱۸۰ ضرب کن و ضرب در پایش کن، این هم یکمی اطلاعات بیشتر : http://www.teacherschoice.com.au/Mat...les/Angles.htm
    اگر بگی چکار میخواهی انجام بدی شاید یک چیزه بدرد بخورتر بتونم برات پیدا کنم.
    آخرین ویرایش به وسیله اَرژنگ : سه شنبه 05 آبان 1388 در 00:10 صبح دلیل: به جایه تبدیل درجه به رادیان، تبدیل رادیان به درجه را گفتم

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار victor007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    66

    Question نقل قول: درجه دادن به cos و sin

    نقل قول نوشته شده توسط اَرژنگ مشاهده تاپیک
    مقدار معمولی در رادیان است، درجه یک چیزه من در آوردی هست که آدمها باهاش کار میکنند، ۱ × پای رادیان میشه ۱۸۰ درجه، پس مقدار در درجه را در ۱۸۰ ضرب کن و تقسیم بر پایش کن، این هم یکمی اطلاعات بیشتر : http://www.teacherschoice.com.au/Mat...les/Angles.htm
    اگر بگی چکار میخواهی انجام بدی شاید یک چیزه بدرد بخورتر بتونم برات پیدا کنم.
    ممنون
    قراره یک فرمول ریاضی رو کاربر وارد کنه که در قالب رشته هست
    ابن فرمول یک متغیره هست وsin و cos میتونه داخل اون باشه
    این سوالم برای محاسبه sin و cos هستش

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: درجه دادن به cos و sin


    sin(d*3.14159f/180); // به صورت درجه وارد شود d
    cos(d*3.14159f/180); // به صورت درجه وارد شود d

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •