نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مخفی کردن پروسه

  1. #1

    مخفی کردن پروسه

    سلام
    می خواستم ببینم چطوری می تونیم processe ی خودمونو از نوع SYSTEM کنیم یا processe هایی رو که SYSTEM اند رو ببندیم؟
    اصلا می شه پروسمونو مخفی کنیم که حتی توی task manager هم نشونشنده؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: مخفی کردن پروسه

    اين رو امتحان کنيد:

    startInfo.CreateNoWindow=true            
    startInfo.WindowStyle=System.Diagnostics.ProcessWi ndowStyle.Hidden
    startInfo.UseShellExecute=true


    موفق باشيد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: مخفی کردن پروسه

    کد بالا در فضای System.Diagnostic هست
    و طرز استفاده

    Process myProcess = new Process();
    myProcess.StartInfo.CreateNoWindow = true;
    myProcess.StartInfo.WindowStyle = ProcessWindowStyle.Hidden;
    myProcess.StartInfo.UseShellExecute = true;

    من که جواب نگرفتم
    شما احتمالا باید از توابع Api و از کتابخانه ی Kernel32 استفاده کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: مخفی کردن پروسه

    نقل قول نوشته شده توسط khmahdi مشاهده تاپیک
    سلام
    می خواستم ببینم چطوری می تونیم processe ی خودمونو از نوع SYSTEM کنیم یا processe هایی رو که SYSTEM اند رو ببندیم؟
    اصلا می شه پروسمونو مخفی کنیم که حتی توی task manager هم نشونشنده؟
    دلیل احتیاج به چنین چیزی؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: مخفی کردن پروسه

    گاهي براي نوشتن ويروس !!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: مخفی کردن پروسه

    نقل قول نوشته شده توسط saied_genius مشاهده تاپیک
    گاهي براي نوشتن ويروس !!
    مرسی،
    ولی زمانهایه دیگر چی؟ اصلاً برایه کاری که فایده دار باشد استفاده میشه؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: مخفی کردن پروسه

    حقيقتش من هم نمي دانم چه کاربردهايي مي تواند داشته باشد (حداقل الان حضور ذهن ندارم)

    بايد از جناب khmahdi بپرسيم که اين تاپيک را ساخته اند .

  8. #8

    نقل قول: مخفی کردن پروسه

    آقای saied_genius درست گفتن ،اول برای ویروس!
    ولی استفاده های دیگه ای هم داره ،
    مثل ، آنتی ویروس :همه ی آنتی ویروس ها برای اینکه ویروس ها پروسشونو نبندن اونو یا هیدن ویا از نو سیستم می کنن...(مثل nod32 که دوتا پروسه داره، فکر کنم اسماش اینهاس: eugi-ekrn)
    مثل ، برنامه هایی که برای چک کردن کد رجیستر یا آپدیت شدن نرم افزار بسته نمی شن و هر موقع اتصال به اینترنت برقرار بشه کارشونو شروع می کنن،
    و...
    تاحالا یه چیزایی دستگیرم شده ،
    یه فروم انگلیسی بود که آدرسشو یادم رفت -چون سرچ کرده بودم- یه کسی همین سؤالو مطرح کرده بود ،جوابشو اینطوری داده بودن:
    اکثر ویروس ها که برای خودشون پروسه ی جدید درست نمی کنند بلکه وارد یه پروسه ی دیگه می شن و گنداشونو می زنن!
    ولی برایه سیستمی شدن با دستکاری رجیستری می شه این کارو کرد ،
    کسی از دوستان اگه آدرسه رجیستری اینو می دونه مطرح کنه
    ممنون
    (در ضمن ببخشید غلط املاییمو اصلاح کنم :Process)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •