نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: درخواست ویرایش پروژه دیکشنری

  1. #1

    درخواست بهینه سازی برنامه دیکشنری

    سلام دوستان
    من دارم رو یه پروژه دیکشنری کار می کنم؛ از اونجایی که تازه vb.net رو شروع کردم ازتون می خواستم که پروژه من رو تا اونجایی که می تونید ویرایشش کنید.
    نمی خوام واسم برنامه بنویسید، برنامه کاملا کار می کنه، فقط میخوام کد هاشو اصلاح کنید و راه حل های بهتری رو واسه برنامه بزارید.
    مخصوصا می خوام قسمت کار با دیتابیس رو تصحیح کنید، من با شی dataset کار کردم و نمی دونستم چه طوری تو این dataset دستورات sql بزارم، می خوام یه کاری کنید که با کد دیتابیسم رو کنترل کنم نه با شی. یه نمونه که می خواستم اصلاح بشه همین بود. حالا خودتون ببینید متوجه می شید.
    ضمنا پایگاه من sql هستش و به هیچ وجه نمی خوام access بشه.
    این پایین عکس هایی از برنامه گذاشتم اگه خوشتون اومد روش کار کنید.
    با تشکر فراوان







    اینم لینکش


    http://www.2shared.com/file/8786334/...est_Mode_.html


    حجم:6,829 KB
    بازم ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله Mani_rf : سه شنبه 12 آبان 1388 در 17:13 عصر دلیل: هماهنگ کردن تاپیک با قوانین سایت.

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    48

    نقل قول: درخواست ویرایش پروژه دیکشنری

    لینک دانلود مشکل داره

  3. #3

    نقل قول: درخواست ویرایش پروژه دیکشنری

    نقل قول نوشته شده توسط smgraphic مشاهده تاپیک
    لینک دانلود مشکل داره
    سلام
    دوست عزیز لینک سالمه، باید تو پایین صفحه Save file to your PC رو بزنی

  4. #4

    نقل قول: درخواست ویرایش پروژه دیکشنری

    سلام
    کسی نمی تونه کاری بکنه؟!
    حداقل تو قسمت پایگاهش کمکم کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار viper2009
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    گوشه کویر
    پست
    728

    نقل قول: درخواست ویرایش پروژه دیکشنری

    نقل قول نوشته شده توسط 301Software مشاهده تاپیک
    سلام
    کسی نمی تونه کاری بکنه؟!
    حداقل تو قسمت پایگاهش کمکم کنید.
    سلام
    من نگاهش کردم طرحش خیلی زیباست

    خیلی خطا داره واسه شما این جوری تستش کردی؟ تو سیستمت جواب داده؟
    دیتا بیس رو بوسیله ویزارد متصل کردی
    کامپوننت ها رو جدا گذاشتی
    برنامه ات به اینترنت وصل می شه؟ آخه یک کدت کار جستجو در گوگل رو انجام می ده.
    سعی می کنم تا حدودی کمک کنم پس دیتا بیست رو ضمیمه کن

    ضمناً می تونستی پروژت ساده تر در نظر می گرفتی و کم کم ارتقاش می دادی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار viper2009
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    گوشه کویر
    پست
    728

    نقل قول: درخواست ویرایش پروژه دیکشنری

    آقا این کامپوننت ها اصلاً اضافه نمی شند به پروژه و بخاطره همین نمی شه فهمید ایراد از کجاست

    واسه خود اجرا می شه؟

  7. #7

    نقل قول: درخواست ویرایش پروژه دیکشنری

    سلام
    ممنون که توجه کردی.
    درسته خیلی اخطار داری ولی اگه یکبار build ش کنی همه ارور ها حل میشه

    نقل قول نوشته شده توسط viper2009
    دیتا بیس رو بوسیله ویزارد متصل کردی
    خوب منم می خوام با کد وصل بشم، مشکلم همینه

    نقل قول نوشته شده توسط viper2009
    کامپوننت ها رو جدا گذاشتی
    چطوری باید به برنامه بچسبونمشون؟

    نقل قول نوشته شده توسط viper2009
    برنامه ات به اینترنت وصل می شه؟ آخه یک کدت کار جستجو در گوگل رو انجام می ده.
    ترجمه جملش از طریق سایت گوگله.

    نقل قول نوشته شده توسط viper2009
    سعی می کنم تا حدودی کمک کنم پس دیتا بیست رو ضمیمه کن
    خیلی ممنون ، تو همون پروژه که دانلود کردی دیتا بیس هستش.

    نقل قول نوشته شده توسط viper2009 مشاهده تاپیک
    آقا این کامپوننت ها اصلاً اضافه نمی شند به پروژه و بخاطره همین نمی شه فهمید ایراد از کجاست

    واسه خود اجرا می شه؟
    نمی دونم منظورت از اینکه کامپوننت ها به پروژه اضافه نمی شن چیه ولی واست کامپوننت ها رو دوباره میزارم.

    من این برنامه رو setup کردم و خیلی راحت تو سیستم کاربر جواب می ده.
    نمی دونم واسه انتقال پروژه چه چیزایی رو باید ور می داشتم. راستی واسه کم حجم تر شدن پروژه قبل از آپلود، پروژه رو Clean کردم و همه ارور ها واسه همونه و باید دوباره build بشه.
    لطفا اگه راه افتاد سعی کنید بیشتر تو قسمت دیتا بیسش کمکم کنید.
    خیلی خیلی ممنون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار viper2009
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    گوشه کویر
    پست
    728

    نقل قول: درخواست ویرایش پروژه دیکشنری

    سلام مجدد

    در بانکت یک فیلد هم اختصاص بده به شماره یا آی دی چون واسه عملیات حتماً لازم خواهد شد

    خوب او دیتا تیبل و دیتا ستی که با ویزارد متصل کردی رو حذف کن و فایل اجرایی قبلی راهم همین طور

    حالا در فرم اصلی زیر کلاست این کد ها رو اضافه کن


    Public
    Class FrmMain(زیر این)

    Dim Str AsString = "Data Source=.\SQLEXPRESS;Initial Catalog=EN_FA;Integrated Security=True"

    Dim Con AsNew SqlConnection(Str)

    Dim Da As SqlDataAdapter

    Dim Ds AsNew DataSet

    و درفرم لود اصلی این کد ها رو

    Da = New SqlDataAdapter("Select * From Words", Con)


    Da.Fill(Ds, "Words")

    LstWords.DataSource = Ds.Tables(0)

    LstWords.DisplayMember = "English"

    TxtTranslate.DataBindings.Add("Text", Ds.Tables("Words"), "Persian")




    با این کار یک کانکشن توسط کد ایجاد می شه واسه فرم Manager هم تست کن

    لطفاً یک کم در مورد کامپوننت هایی که استفاده کردی توضیح بده که من اصلاً سر در نیاوردم
    و مجبور شدم واسه رفع 69 خطا بیشتر کدهات رو کامکنت کنم

    موفق باشی

  9. #9

    نقل قول: درخواست ویرایش پروژه دیکشنری

    نقل قول نوشته شده توسط viper2009 مشاهده تاپیک
    سلام مجدد

    در بانکت یک فیلد هم اختصاص بده به شماره یا آی دی چون واسه عملیات حتماً لازم خواهد شد

    خوب او دیتا تیبل و دیتا ستی که با ویزارد متصل کردی رو حذف کن و فایل اجرایی قبلی راهم همین طور

    حالا در فرم اصلی زیر کلاست این کد ها رو اضافه کن

    و درفرم لود اصلی این کد ها رو



    با این کار یک کانکشن توسط کد ایجاد می شه واسه فرم Manager هم تست کن

    لطفاً یک کم در مورد کامپوننت هایی که استفاده کردی توضیح بده که من اصلاً سر در نیاوردم
    و مجبور شدم واسه رفع 69 خطا بیشتر کدهات رو کامکنت کنم

    موفق باشی
    [/LEFT]
    سلام
    عزیز خیلی ممنون
    من از دوتا کامپوننت استفاده کردم که برای کپچر کردن متن از طریق ماوس هستش ، کل DLL ها رو هم همراه پروژه اصلی قرار داده بودم و یه فایل bat ساخته بودم برای رجستر کردنشون.( البته بعد از اینکه همه DLL ها رو تو system32 کپی کردی). WcaptureX و WMonitorX اصلی هستن و از طریق این دوتا این کپچر رو انجام می دم. تو ماجولی که هستش آخرین کد ها مربوط به کپچرینگه، کارش تا حدودی مشخصی متن رو میگیره و با آپشن هایی که داره مطابقت می ده و در آخر با ریسولت بر می گردونه.
    اگه خواستی بگو پروژه اصلی کار با WcaptureX رو واست بزارم ، به تماموم زبون ها هستش.
    این کارایی هم که گفتی انجام می دم نتیجه رو می گم.
    بازم ممنون.

  10. #10

    نقل قول: درخواست ویرایش پروژه دیکشنری

    سلام
    عزيز، تستش كردم ، كار كرد واسه manager هم كار كرد ، دمت گرم
    عزيز ، من مي خوام دستورات sql بنويسم و اجراشون كنم، بايد چيكار كنم كدوم شئ ها رو تغيير بدم.
    بازم ممنون

  11. #11

    نقل قول: درخواست ویرایش پروژه دیکشنری

    سلام جناب viper
    خطا هاي برنامه رفع شد؟
    راستي يادم رفت بگم من از يه كامپوننت ديگه هماستفاده كردم واسه speech كردن.
    ديتا بيس ام رو هم عوض كردم 62000 تا لغت داره و نسبت به قبلي كامل تر حالت هاي صفت ، اسم و ... رو هم داره خواستي بگو بزارم.
    دستوراتsql رو چطور اجرا كنم؟
    با تشكر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار viper2009
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    گوشه کویر
    پست
    728

    نقل قول: درخواست ویرایش پروژه دیکشنری

    نقل قول نوشته شده توسط 301Software مشاهده تاپیک
    سلام جناب viper
    خطا هاي برنامه رفع شد؟
    راستي يادم رفت بگم من از يه كامپوننت ديگه هماستفاده كردم واسه speech كردن.
    ديتا بيس ام رو هم عوض كردم 62000 تا لغت داره و نسبت به قبلي كامل تر حالت هاي صفت ، اسم و ... رو هم داره خواستي بگو بزارم.
    دستوراتsql رو چطور اجرا كنم؟
    با تشكر
    سلام ممنون.

    یعنی دیگه 69 تا Error و نشون نمی ده؟
    باشه ضمیمه کن و بگو کجاشو مشکل داری
    ولی خودت هم راهنمایی کنا

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •