نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ريختن نام آيتم انتخاب شده tree view در session

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    پست
    114

    ريختن نام آيتم انتخاب شده tree view در session

    سلام

    من مي خوام با كليك روي آيتم هاي tree view اسم خودش و parent اوون رو در session بريزم تا در نمايش اطلاعاتم در grid view از اون ها استفاده كنم ولي هر كاري مي كنم چيزي نمي ريزه! tree view هم رويدادي به نام selected item نداره و فقط selected node changed داره كه اونم كاري نمي كنه! بايد چي كار كنم خيلي كارم فوريه! در ضمن كدtree view رو در صفحه master نوشتم.
    اينم كدم:


    ProtectedSub TreeView1_SelectedNodeChanged(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.EventArgs) Handles TreeView1.SelectedNodeChanged
    Session.Add("category_name", TreeView1.SelectedNode.Text)
    Session.Add("group_name", TreeView1.SelectedNode.Parent.Text)
    EndSub



    اينو هم اضافه كنم من روي child ها كليك مي خوام بكنم و اسم خودش و پدرش رو به دست بيارم
    ولي مثل اين كه node اينجا همون پدر معني ميده نمي دونم از چه راهي برم؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: ريختن نام آيتم انتخاب شده tree view در session

    من توي يكي از برنامه هام براي ايجاد چارت سازماني از كد زير استفاده كردم اميدوارم به كارت بياد
    ابتدا داخل يك كلاس كد زير رو بنويس

    public DataTable FindNode(int NodeId)
    {
    SqlConnection cnn = new SqlConnection("Data Source=.; Initial Catalog=chart; User ID=sa;");
    SqlCommand cmd=new SqlCommand();
    cmd.CommandText= "select ID,name from Pchart where ID=" + NodeId;
    cmd.Connection=cnn;
    cmd.CommandType = CommandType.Text;
    SqlDataAdapter da=new SqlDataAdapter(cmd);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    return dt;

    }
    بعد هم در داخل برنامه از كد زير استفاده كن

    protected void TreeView1_SelectedNodeChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    Class1 cs = new Class1();
    DataTable tbl = new DataTable();
    tbl=cs.FindNode(Convert.ToInt32(TreeView1.Selected Node.Value.ToString()));
    foreach (DataRow dr in tbl.Rows)
    {
    txtnode.Text = dr["name"].ToString();
    LblID.Text = dr["ID"].ToString();
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: ريختن نام آيتم انتخاب شده tree view در session

    سلام
    اول باید node های treeview رو خودت دستی توی edit treenode databinding اضافه یا add کنی نه اینکه aoutogenerate باشه.
    بعد روی ستون مربوطه ویژگی selectaction رو روی SelectExpand قرار میدی . بعد میتونی توی event با نام SelectedNodeChanged کد مربوطه رو بنویسی
    آخرین ویرایش به وسیله nikraftar : چهارشنبه 22 آبان 1392 در 16:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •