نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در رسم دایره ها

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    Exclamation مشکل در رسم دایره ها

    سلام دوستان!
    من وقتی دایره های تو در تو رسم می کنم مشکل این برنامه ای که گذاشتم پیش می یاد، اما تو برنامه های مشابهی برای این کار این مشکل پیش نمی آید(مثلا Photoshop). چی کار کنم؟

    لطفا دانلود کنید تا مشکلم رو متوجه بشید:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    Smile نقل قول: مشکل در رسم دایره ها

    سلام دوستان!
    مشکلم حل شد!
    فقط سرعت کدی که نوشتم(DrawCircle) خیلی پایینه. چی کار کنم؟

    Sub DrawCircle(PictureBox As PictureBox, X As Variant, Y As Variant, R As Variant)
    For j = Y - R To Y + R
    For i = X - R To X + R
    If CInt(Sqr((X - i) ^ 2 + (Y - j) ^ 2)) = R Then
    Picture1.PSet (i, j)
    End If
    Next i
    Next j
    End Sub


    Private Sub Command1_Click()
    DrawCircle Picture1, 1000, 1000, 500
    End Sub

    لطفا راهمایی کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله IamOverlord : پنج شنبه 14 آبان 1388 در 16:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •