نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: بهترین و کامل ترین ادیتور برای python

  1. #1

    Post بهترین و کامل ترین ادیتور برای python

    بهترین و کامل ترین ادیتور برای python چیه؟
    ادیتور ویژوال خوبی داره؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار masoud_pnu
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    286

    نقل قول: بهترین و کامل ترین ادیتور برای python

    در محيط ويندوز activestate python ودر لينوكس در ترمينال اوبونتو 9.04 تايپ كنيد python

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    41

    نقل قول: بهترین و کامل ترین ادیتور برای python

    سلام
    komodo edite رو هم یه نگاه بنداز من بهتر از اون سراغ ندارم

  4. #4

    نقل قول: بهترین و کامل ترین ادیتور برای python

    دوستان منظور ایشون رو خوب نگرفتن
    دوست عزیزمون دنبال یک IDE که مثل visual studio یک IDE با خصوصیات visual و کامل باشه میگردن.
    خوب یک سری هستن ولی‌ اون چیزی که باید باشن نیستن.


    من یه مژده می‌خوام بدم
    پروژهی به نامه pyqt رو ما داشتیم قبلا که یه bind بود برای کسأنی که میخواستن با زبون python روی QT FrameWork برنامه بنویسن.
    خوب اون یه بأیند بود و محیط کد نویسی به صورت manual بود و زیاد لذت بخش نبود.
    ولی‌
    nokia که الان qt رو ساپورت می‌کنه داره یک بأیند جداگانه برای python آماده می‌کنه با دقیقا تمام خصوصیات که qt با زبان C++‎‎ داره و crossplaform.
    اسم این بأیند pyside نام داره.
    تا الان نسخه linux و mac osx آماده استفاده است ولی‌ متاسفانه برای ویندوز هنوز آماده نیست.
    به نظر من این می‌تونه بهترین ide برای python باشه و قدرت بینهایت qt و python و ide قدرتمند qt به صورت همزمان استفاده کرد.
    این Framwork با لیسانس LGPL و کاملا به صورت رایگان آرزه می‌شه.

    دوستان می‌تونن سایت این پروژه رو اینجا ببینن:www.pyside.org
    آخرین ویرایش به وسیله saleh.hi.62 : شنبه 28 آذر 1388 در 10:03 صبح

  5. #5

    نقل قول: بهترین و کامل ترین ادیتور برای python

    اگر فقط ادیتور می خواهید در لینوکس gedit خوبه در ویندوز هم e-texteditor

  6. #6

    Thumbs up نقل قول: بهترین و کامل ترین ادیتور برای python


  7. #7

    نقل قول: بهترین و کامل ترین ادیتور برای python

    بهترین و کامل ترین ادیتور برای python چیه؟
    روی ویندوز، PyScripter امکانات خوبی ارائه میکنه.



    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  8. #8

    نقل قول: بهترین و کامل ترین ادیتور برای python

    TurboRuby از شرکتEmbarcadero رو هم حتما یه نگاهی بنداز حدود 250m داره و تو سایت شرکت سازنده نسخه 60 روزش هست
    http://www.embarcadero.com/
    آخرین ویرایش به وسیله abazzi : چهارشنبه 18 فروردین 1389 در 02:12 صبح

  9. #9

    نقل قول: بهترین و کامل ترین ادیتور برای python

    TurboRuby از شرکتEmbarcadero رو هم حتما یه نگاهی بنداز حدود 250m داره و تو سایت شرکت سازنده نسخه 60 روزش هست
    TurboRuby چه ربطی به Python داره؟!


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  10. #10

    نقل قول: بهترین و کامل ترین ادیتور برای python

    اگه دلفی کار هستید میتونید از دلفی هم به عنوان یک IDE برای پایتون استفاده کنید

  11. #11

    نقل قول: بهترین و کامل ترین ادیتور برای python

    eric روی لینوکس و ویندوز تخصصی روی python , ruby کار میکنه .

    نصب در ویندوز
    Eric is a full featured Python and Ruby editor and IDE, written in python. It is based on the cross platform Qt gui toolkit, integrating the highly flexible Scintilla editor control. It is designed to be usable as everdays' quick and dirty editor as well as being usable as a professional project management tool integrating many advanced features Python offers the professional coder. eric4 includes a plugin system, which allows easy extension of the IDE functionality with plugins downloadable from the net.

  12. #12

    نقل قول: بهترین و کامل ترین ادیتور برای python

    این هم یک IDE از JetBrains
    http://www.jetbrains.com/pycharm/
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  13. #13

    نقل قول: بهترین و کامل ترین ادیتور برای python

    این هم یک IDE از JetBrains
    http://www.jetbrains.com/pycharm
    امکانات واقعا خوبی داره، ولی خب، هم تجاری هست، و ظاهرا نسخه رایگانی نداره، و هم اینکه فعلا نسخه Pre-release هست، و نسخه نهایی اش در پاییز منتشر میشه.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  14. #14

    نقل قول: بهترین و کامل ترین ادیتور برای python

    من نمی دونم چرا کسی به Eclipse اشاره ای نمی کنه که با پلاگین pydev فوق العادس.

  15. #15

    نقل قول: بهترین و کامل ترین ادیتور برای python

    در لینک زیر لیست کاملی از Editorهای Python نوشته شده‌اند.
    http://wiki.python.org/moin/PythonEditors

  16. #16

    نقل قول: بهترین و کامل ترین ادیتور برای python

    eclipse پلاگین pydev . اپن سورس و رایگان
    wing آی دی ای حرفه ای پایتون. نسخه ی pro تنها به صورت trial در دسترس هست و باید خریداری بشه. یک نسخه ی free هم داره که امکاناتش محدود تر از نسخه ی تجاری هست.
    [

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار esmaeily-hosein
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    شهر دودها
    پست
    227

    نقل قول: بهترین و کامل ترین ادیتور برای python

    من از Pydev استفاده میکنم .

  18. #18

    نقل قول: بهترین و کامل ترین ادیتور برای python

    لیست خوبیه



    1. PyDev with Eclipse (CP, F, AC, PD, EM, SI, MLS, UML, SC, UT, LN, CF, BM, CT)
    2. Komodo (CP, C/F, MLS, PD, AC, SC, SI, BM, LN, CF, CT, EM, UT, DB)
    3. Vim (CP, F, AC, MLS, SI, BM, LN, CF, UT)
    4. Emacs (CP, F, AC, MLS, PD, EM, SC, SI, BM, LN, CF, CT, UT, UML)
    5. TextMate (Mac, CT, CF, MLS, SI, BM, LN)
    6. Gedit (Linux/Windows, F, AC, MLS, SI, BM, LN, CT [sort of])
    7. Idle (CP, F, AC)
    8. PIDA (Linux/Windows, CP, F, AC, MLS, SI, BM, LN, CF)(VIM Based)
    9. NotePad++ (Windows, F, MLS, LN)
    10. BlueFish (Linux)
    11. JEdit (CP, F, BM, LN, CF, MLS)
    12. E-Texteditor (TextMate Clone for Windows)
    13. WingIde (CP, C, AC, MLS (support for C), PD, EM, SC, SI, BM, LN, CF, CT, UT)
    14. Eric Ide (CP, F, AC, PD, EM, SI, LN, CF, UT)
    15. Pyscripter (Windows, F, AC, PD, EM, SI, LN, CT, UT)
    16. ConTEXT (Windows, C)
    17. SPE (F, AC, UML)
    18. SciTE (CP, F, MLS, EM, BM, LN, CF, CT, SH)
    19. Zeus (W, C, BM, LN, CF, SI, SC, CT)
    20. NetBeans (CP, F, PD, UML, AC, MLS, SC, SI, BM, LN, CF, CT, UT, RAD)
    21. DABO (CP)
    22. BlackAdder (C, CP, CF, SI)
    23. PythonWin (W, F, AC, PD, SI, BM, CF)
    24. Geany (CP, F, very limited AC, MLS, SI, BM, LN, CF)
    25. UliPad (CP, F, AC, PD, MLS, SI, LI, CT, UT, BM)
    26. Boa Constructor (CP, F, AC, PD, EM, SI, BM, LN, UML, CF, CT)
    27. ScriptDev (W, C, AC, MLS, PD, EM, SI, BM, LN, CF, CT)
    28. Spyder (CP, F, AC, PD, EM, SI, BM, LN)
    29. Editra (CP, F, AC, MLS, SC, SI, BM, LN, CF)
    30. Pfaide (Windows, C, AC, MLS, SI, BM, LN, CF, CT)
    31. KDevelop (CP, F, MLS, SC, SI, BM, LN, CF)
    32. Dr.Python (F,EM)
    33. DreamPie (F)
    34. PyCharm (CP, C, AC, PD, EM, MLS (Javascript), SC, SI, BM, LN, CF, PD, UT)

    Acronyms used:

    • CP - Cross Platform
    • C - Commercial
    • F - Free
    • AC - Automatic Code-completion
    • MLS - Multi-Language Support
    • PD - Integrated Python Debugging
    • EM - ErrorMarkup
    • SC - Source Control integration
    • SI - Smart Indent
    • BM - Bracket Matching
    • LN - Line Numbering
    • UML - UML editing / viewing
    • CF - Code Folding
    • CT - Code Templates
    • UT - Unit Testing
    • UID - GUI Designer (for example, Qt, Eric, ..)
    • DB - integrated database support
    • RAD - Rapid application development support


  19. #19
    کاربر دائمی آواتار MSK
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    فعلا تهران - بعدا خدا می‌دونه!
    پست
    331

    نقل قول: بهترین و کامل ترین ادیتور برای python

    من خودم ترم بیش داشتم یه بروژه بیتون انجام میدادم و خیلی دنبال ide خوب گشتم. با idle و wingide و komodo و pydev کارکردم. بین اینا pydev واقعا حرف نداره و قابل مقایسه نیست. اما حالا تاسف می خورم که چرا اون موقع eric رو نمی شناختم. که واقعا دیگه چیزی کم و کسر نداره.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •