نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: گرفتن تاریخ

  1. #1

    گرفتن تاریخ

    با سلام من یه برنامه می خوام که تارخ تولد رو می گیره با فرمت تاریخ به صورت 00/00/00 و مشخص کنه چند سال چند روز وچند ماه زندگی کرده

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sunn789
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    در حال حاضر کره زمین
    پست
    801

    نقل قول: گرفتن تاریخ

    توی توابع کار با زمان یه تابع داری یه نام trim که اگه تاریخ دریافتی رو از تاریخ کنونی
    DateTime.Now

    کم کنی تاریخ باقی مانده روبهت میده

  3. #3

    نقل قول: گرفتن تاریخ

    سلام

    private DateTime DateDIFF(int y, int m, int d)
    {
    DateTime D1 = new System.Globalization.PersianCalendar().ToDateTime( y, m, d,0,0,0,0);
    DateTime Now = DateTime.Now;
    return new DateTime((Now - D1).Ticks);
    }

    روش استفاده

    DateTime dif = DateDIFF(1346, 8, 12);
    MessageBox.Show(dif.ToLongDateString());

    البته نمیدونم این کد 100% درست کار می کنه یا نه.
    آخرین ویرایش به وسیله nasser_ray : دوشنبه 11 آبان 1388 در 23:34 عصر

  4. #4

    نقل قول: گرفتن تاریخ

    سلام اگه میشه بیشتر توضیح بدین میشه از mask text box هم استفاده کنیم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sunn789
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    در حال حاضر کره زمین
    پست
    801

    نقل قول: گرفتن تاریخ

    و اما توصیه من اینکه برای این کارها یه TextBox خودت بنویس کار سختی نیست بگردی کدش گیر میاد به طور مثال یهTextBox برای تاریخ ایرانی و یهTextBox برای اعشاری هم میتونی بنویسی اگه هم نیومد ما در خدمتیم

  6. #6

    نقل قول: گرفتن تاریخ

    سلام
    فرض کنید یک شی ماسک بنام maskedTextBox1 دارید و

    maskedTextBox1.Mask = "0000/00/00";

    و برای اجرا مثلا روی رویداد کلیک

    string[] date = maskedTextBox1.Text.Split('/');
    DateTime dif = DateDIFF(Convert.ToInt32(date[0]),
    Convert.ToInt32(date[1]),
    Convert.ToInt32(date[2]));

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •