نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تشخیص کاراکتر غیر مجاز

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار farzane_fn
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    پست
    114

    Smile تشخیص کاراکتر غیر مجاز

    دوستای خوبم سلام.من یه برنامه نوشتم که توش یه ادیت هست که فقط باید عدد دریافت کنه. چه طوری می تونم تشخیص بدم که رشته وارد شده یک رشته عددی است و در صورت وارد شدن کاراکتر غیر مجاز پیام خطای مناسب صادر کنم؟ ممنون می شم اگه راهنمایی کنین..

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohsen_f_b
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    401

    نقل قول: تشخیص کاراکتر غیر مجاز

    سلام

    برای این کار راه های خیلی زیادی هستش فعلا یکی رو می زارم


    private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {


    if (e.KeyChar == '\b')
    {
    e.Handled = false;
    return;
    }

    if (e.KeyChar < '0' || e.KeyChar > '9')
    e.Handled = true;
    }


    موفق باشید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar Cr.rar‏ (32.8 کیلوبایت, 31 دیدار)

  3. #3

    نقل قول: تشخیص کاراکتر غیر مجاز

    سلام
    بهتر بود قبل از پرسیدن این سوال یه جستجو می کردید. این طوری سریعتر هم به جواب می رسیدید

    می تونید جواب سوالتون رو ایجا پیدا کنید
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=187451

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار farzane_fn
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    پست
    114

    نقل قول: تشخیص کاراکتر غیر مجاز

    نقل قول نوشته شده توسط nasser_ray مشاهده تاپیک
    سلام
    بهتر بود قبل از پرسیدن این سوال یه جستجو می کردید. این طوری سریعتر هم به جواب می رسیدید

    می تونید جواب سوالتون رو ایجا پیدا کنید
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=187451
    با تشکر از شما.راستش رو بخواین نمی دونستم چی باید سرچ کنم!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار farzane_fn
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    پست
    114

    نقل قول: تشخیص کاراکتر غیر مجاز

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_f_b مشاهده تاپیک
    سلام

    برای این کار راه های خیلی زیادی هستش فعلا یکی رو می زارم


    private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {


    if (e.KeyChar == '\b')
    {
    e.Handled = false;
    return;
    }

    if (e.KeyChar < '0' || e.KeyChar > '9')
    e.Handled = true;
    }


    موفق باشید.
    از راهنمایی شما واقعا متشکرم.فقط سوالی که دارم اینه که برای اعداد اعشاری چی کار باید کرد؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار farzane_fn
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    پست
    114

    نقل قول: تشخیص کاراکتر غیر مجاز

    دوستان خوبم.آیا راهی هست که عدد وارد بشه ولی بعد از فشرده شدن کلید تشخیص داده بشه که عدد وارد شده صحیح هست یا نه. و اگر عدد وارد شده اشتباه بود پیام "لطفا یک عدد معتبر وارد کنید" صادر بشه.یعنی امکان اشتباه وارد شدن عدد باشه و بعد از فشرده شدن کلید(یعنی کد مربوطه در ایونت کلیک باتون نوشته شود نه در ایونت کی پرس تکست) مشخص بشه که عدد درست است یا خیر؟

  7. #7

    نقل قول: تشخیص کاراکتر غیر مجاز

    این کد برای اعتبار سنجی اعداد اعشاری

        private void textBox1_KeyPress(object sender, System.Windows.Forms.KeyPressEventArgs e) 
    {
    if ( !( char.IsDigit( e.KeyChar) || char.IsControl( e.KeyChar ) ||(e.KeyChar== (char )46)) )
    {
    e.Handled = true;
    }
    }
    برای سوال دوم هم می تونی کد مورد نظرتو تو رویداد KeyDown کادر متنی یا همون textbox خودت قرار بده بعد اگر عدد اشتباه بود با استفاده از دستور زیر پیغامتو نمایش بده
    MessageBox.Show("متن پیغام")
    اما یه پیشنهاد دوست من این روند شما به نظر من اشتباهه چون همه سوال های شما در حد ابتدایی هست و اینطوری به نتیجه مطلوب نمی رسید شاید الان مشگلتون حل بشه اما در آینده به مشگل بر می خورید شما اگر یه کتاب آموزش C#‎‎ یخونید به راحتی می تونید کدهایی از این قبیل رو بنویسید
    البته امیدوارم ناراحت نشید و منظور این نبود سوال نکنید شما هر گونه سوالی داشته باشید بچه های اینجا همه در خدمت هستن از جمله خودم چون خودمم خیلی چیزا اینجا یاد گرفتم و دارم یاد می گیرم
    حرف من فقط یه پیشنهاده

  8. #8

    نقل قول: تشخیص کاراکتر غیر مجاز

    2باره سلام

    public bool isNumeric(string str){
    bool resPoint = false;
    for(int i=0;i<str.Length;i++)
    {
    if ((str[i] == '-' || str[i] == '+') && i == 0)
    continue;
    if (str[i] == '.')
    if (resPoint == false)
    {
    resPoint = true;
    continue;
    }
    else
    return false;
    if (str[i] < '0' || str[i] > '9')
    return false;
    }
    return true;
    }

    روش استفاده

    MessageBox.Show( isNumeric("-123.456").ToString()); // true;

    مثال 2

    if (!isNumeric("-123.45.6")) // false, because exist 2 float point in The String
    MessageBox.Show("IS Not A Numerical Value");
    else
    MessageBox.Show("A Numerical Value");
    آخرین ویرایش به وسیله nasser_ray : سه شنبه 12 آبان 1388 در 00:18 صبح دلیل: افزودن مثال 2

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار farzane_fn
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    پست
    114

    نقل قول: تشخیص کاراکتر غیر مجاز

    دوست من این روند شما به نظر من اشتباهه چون همه سوال های شما در حد ابتدایی هست و اینطوری به نتیجه مطلوب نمی رسید شاید الان مشگلتون حل بشه اما در آینده به مشگل بر می خورید شما اگر یه کتاب آموزش C#‎‎‎ یخونید به راحتی می تونید کدهایی از این قبیل رو بنویسید
    دوست عزیزم سلام. دوست خوبم من رشتم کامپیوتر است و تا حد زیادی با زبان دلفی آشنایی دارم.حالا هم اومدم سی شارپ رو یاد بگیرم.از اینکه دوستان خوبی چون شما دارم هم افتخار می کنم.من سه تا ebook حجیم در مورد آموزش سی شارپ دارم که حوصله نمی کنم بخونمشون.و به همین ترتیب سوال و جواب توی سایت برام جذاب تر از خوندن کتاب هست. به هر حال از اینکه راهنمایی کردین خوشحالم.دوست خوبم به خدای بزرگ می سپارمتون..

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •