نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: پردازش تصویر و MATLAB

  1. #1

    پردازش تصویر و MATLAB

    من یک مقاله خوب در مورد پردازش تصویر می خواهم همچنین اگر اطلاعاتی راجع به پردازش تصویر در نرم افزار MATLAB در اختیار من بگذارید خیلی ممنون میشوم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shask00l
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    روی پاهای خودم
    سن
    38
    پست
    387

    نقل قول: پردازش تصویر

    موضوعی که مطرح کردید خیلی گسترده تر از این حرف هاست . مثل این میمونه که بگید "من یه مقاله خوب در مورد کامپیوتر میخام."

    برای DIP در matlab هم پیشنهاد میکنم کتاب image processing using matlab نوشته ی gonzales رو دانلود کنید . کتاب کاملیه . جعفر نژاد ترجمه کرده ولی بدرد نمیخوره . ترجمش نیاز به ترجمه مجدد داره .

    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: پردازش تصویر

    وضوعی که مطرح کردید خیلی گسترده تر از این حرف هاست . مثل این میمونه که بگید "من یه مقاله خوب در مورد کامپیوتر میخام."

    برای DIP در matlab هم پیشنهاد میکنم کتاب image processing using matlab نوشته ی gonzales رو دانلود کنید . کتاب کاملیه . جعفر نژاد ترجمه کرده ولی بدرد نمیخوره . ترجمش نیاز به ترجمه مجدد داره .

    موفق باشید
    به نظر من که تخصصی تو این فیلد کار می کنم اگر بخای با matlab کار کنی help خودش از کتاب فوق بهتره
    البته اگه بخای تجاری فکر کنی با Delphi (C#‎) یا C++‎ کار کنی بهتره

  4. #4

    نقل قول: پردازش تصویر

    کتاب jain بهترین کتابه اما سخته. کتاب گنزالس بهتره .ترجمه هم شده.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: پردازش تصویر

    با matlab راه بیفتید دستون بیاد که اوضاع از چه قراره بعداً کتاب هاب تخصصی تر براتون قابل هضم میشه.
    آخه از اون طرف شبکه عصبی هم باید بلد باشین که برای اون هم می تونید از matlab کمک بگیرد بعداً این 2 کتابی که جناب SystemAnalyst فرمودند رو تهیه کنید تا base تون قوی تر شه
    موفق باشید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887

    نقل قول: پردازش تصویر و MATLAB

    بهترین کمک help خود matlab هستش.تمامی کتابها هم تقریبا فقط همین help رو ترجمه کردن.البته همه میدونن که مهمترین چیز برای یادگیری, تمرین و ممارست هستش.چون همه چیزهارو تو کتابها نمیگن.
    موفق باشید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار shask00l
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    روی پاهای خودم
    سن
    38
    پست
    387

    Cool نقل قول: پردازش تصویر و MATLAB

    نقل قول نوشته شده توسط Batman مشاهده تاپیک
    بهترین کمک help خود matlab هستش.................. همه چیزهارو تو کتابها نمیگن.
    با این حرفتون 50% موافقم . تنها نکته ای رو که فراموش کردید اینه که help مربوطه فقط ابزار ها رو معرفی میکنه و چنتا مثال ساده در مورد کاراییشون میزنه تا کاربر با قابلیتها آشنا بشه ولی برای پیاده سازی مفاهیم سنگین تر کاربر نیاز داره تا تکنیک دقیق ترکیب و استفاده از این ابزار ها توی موارد خاص رو یاد بگیره که اینجا کتابا وارد عمل میشن . البته کتابایی که توی بازار ما هست چیزی فراتر از همون help و syntax رو نگفته .

  8. #8

    نقل قول: پردازش تصویر و MATLAB

    سلام
    کسی از مهندسین میدونن من چتور باید این فالیو داخل متلب پیاده سازیش کنم؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: پردازش تصویر و MATLAB

    کسی درباره پیاده سازی پنهان سازی تصویر در متلی میتونه کمکم کنه؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: پردازش تصویر و MATLAB

    تو همین سایت هم سرچ کونی یه چیزایی گیرت میاد.رو فیلم یا تصویر.تصویر گیر خاصی نداره و لی تصویر هنوز اول راهه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار koorosh4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بهشت زمین
    پست
    158

    نقل قول: پردازش تصویر و MATLAB

    a=imread('icy man.tif');
    imshow(a),figure
    y=imnois(a,'salt&pepper'.0/2);
    imshow(y);
    آخرین ویرایش به وسیله whitehat : سه شنبه 18 خرداد 1389 در 08:54 صبح دلیل: کدهایتان را در تگ مناسب قرار دهید

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار koorosh4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بهشت زمین
    پست
    158

    نقل قول: پردازش تصویر و MATLAB

    كتاب الكترونيكي متلب رو كجا ميشه دانلود كرد؟
    هيشكي نميدونه ؟

  13. #13

    نقل قول: پردازش تصویر و MATLAB

    سلام دوستان , منم ميخواستم تو حوزه شناسايي واترمارك كار كنم ولي هنوز مبتدي هستم اگه كسي مرجعي سراغ داره كه منو راهنمايي كنه ممنون ميشم , خاصه تو حوزه شناساگر(مخصوص تصوير) مبتني بر آزمون فرضيه hypothesis testin .

  14. #14

    نقل قول: پردازش تصویر و MATLAB

    دوست عزیز، به نظر من برای یادگیری Help مربوط به matlab از همه چی بهتره.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •