نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: دستور if و radiobutton

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار farzane_fn
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    پست
    114

    Smile دستور if و radiobutton

    دوستای گلم سلام.من دو تا رادیوباتون و یه دکمه روی فرم خودم قرار دادم و می خوام وقتی باتون رو می زنم اگه رادیوباتون یک انتخاب شده بود پیام "سلام" و اگه رادیوباتون دو انتخاب شده بود پیام "علیک سلام" نمایش داده بشه.کدی که نوشتم اینه:
    if (radiobutton1.checked=true) 
    messagebox.show("salam","salam");
    else
    if (radiobutton2.checked=true)
    messagebox.show("alike salam","salam")

    ولی این کد جواب نمی دهد.لطفا راهنمایی کنید..

  2. #2

    نقل قول: دستور if و radiobutton

     if (radioButton1.Checked == true)
    {
    MessageBox.Show("سلام");
    }
    else if (radioButton2.Checked == true)
    {
    MessageBox.Show("علیک سلام");
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: دستور if و radiobutton

    farzane_fn جان شما بیس سی شارپ رو از کجا داری یاد میگیری؟پیشنهاد میکنم به جای اینکه هر دفعه خودتونو اذیت کنید برای پست زدنو و جواب گرفتن و .... برید یه کتاب درست حسابی بخونید تا چیزهای ابتدایی رو یاد بگیرید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار farzane_fn
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    پست
    114

    Arrow نقل قول: دستور if و radiobutton

    نقل قول نوشته شده توسط esmartiz_red مشاهده تاپیک
     if (radioButton1.Checked == true)
    {
    MessageBox.Show("سلام");
    }
    else if (radioButton2.Checked == true)
    {
    MessageBox.Show("علیک سلام");
    }
    دوست عزیزم سلام.از راهنمایی شما متشکرم.فقط یه سوال؟ نمی شه "}"و "{" رو نزاریم چون دستور ایف یک دستور بیشتر نیست برای else هم همینطور؟

  5. #5

    نقل قول: دستور if و radiobutton

    نقل قول نوشته شده توسط esmartiz_red مشاهده تاپیک
     if (radioButton1.Checked == true)
    {
    MessageBox.Show("سلام");
    }
    else if (radioButton2.Checked == true)
    {
    MessageBox.Show("علیک سلام");
    }
    البته اصول کد نویسی بهداشتی میگه این بخش های قرمز رنگ زیادی است

  6. #6

    نقل قول: دستور if و radiobutton

    درسته دوست عزیز من همون کد فرزانه خانم رو تغییر دادم و کاری با الباقی نداشتم
    بله ما می تونید }{ را نذارید چون دستور بعد از if فقط یک خط دستوره

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار farzane_fn
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    پست
    114

    نقل قول: دستور if و radiobutton

    دوست خوبم alireza_tavakol: از راهنماییتون متشکرم.راهنمایی خوبی بود.در ساده سازی کدها به درد می خوره..

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •