صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 153

نام تاپیک: تمرین های زبان برنامه نویسی c

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار smahdi1991
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    71

    Cool تمرین های زبان برنامه نویسی c

    سلام من این تاپیک رو ایجاد کردم تا افراد مجرب در این امر برای c کار ها تمرین هایی رو معین کنند از اول تا اون قسمت بالا برای هر قسمت مثلا اگر کل C بیست فصل باشه برای هر فصل 10 تمرین از آسون تا سخت تعیین کنید در ضمن جواب هر تمرین رو هم لطفا با توضی حات در مورد قسمت های مختلف هر هفته آخر هفته (بهتر جمعه ها باشه)در این تاپیک قرار بدندلطفا افراد حرفه ای این کارو انجام بدن تا ما آما تو ر ها با مشکلی روبرو نشیم وبرای هر هفته هم فقط 4مثال دوتا آسون ودوتا سخت رو خواهشا بیان کنید.
    درضمن یادتون نره که افراد مبتدی حتی حرفه ای ها هم می تونند در این تاپیک در باره ی الگوریتم های مختلف حل مسئله و بر نامه هاشون در این تاپیک با هم بحث کنند چون این کار باعث افزایش مهارت در برنامه نویسی میشه.
    پیش پیش ممنون از این لطفتون.
    آخرین ویرایش به وسیله smahdi1991 : یک شنبه 17 آبان 1388 در 19:53 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار farid_mov2006
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    37

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    سلام
    اگر برای همه زبانها چنین کاری بشه خیلی خوب میشه

  3. #3

  4. #4

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    نقل قول نوشته شده توسط BlackDal مشاهده تاپیک
    تا نظر مدیر بخش چی باشه..
    اگر تمرین ها دقیقتا همان تمرین هایی نباشد که فردا یک عهده از آن ها برای مقاصد دریافت نمره استفاده کنند، مشکلی از این بابت نیست. پس بهتر هست اگر سوالی انتخاب می شود بیشتر از منابع غیر فارسی انتخاب شود.

    متاسفانه بنده خیلی درگیر هستم، امیدوارم سایر دوستان بتوانند کمک کنند.

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار smahdi1991
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    71

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    سلام به شما
    من اول از همه تشکر میکنم از آقا نیما که این تاپیک رو مشا هده کردند و نظر خودشون رو اعلام کردن
    آقا نیما من هم بخاطره همین موضوع که شما فرمودید گفتم که یکی که خبره هست و وقت داره بیاد تمرین تعیین کنه برای C
    ممنون میشم اگر این کارو به یکی که هم وقت داره و هم مثل شما کار بلده بدید تا به نحو احسنت انجام بگیره (مثلا اگر آقای بک دال این کارو به عهده بگیره به نظرم خیلی در حق طرفداران وآماتور ها در راه یاد گیری زبان C محبت کرده است)

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار smahdi1991
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    71

    Cool نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    خوب مثل اینکه مسولا ن این بخش به فکر آماتور ها و این تاپیک به این مهمی نیستند حداقل یکی از شما حر فه ای های بخش برنامه نویسی C این بخش رو بعهده بگیرید و این ما رو را بندازید
    پیش پیش خیلی ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    کرج
    پست
    238

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    من خیلی منتظرم کار رو شروع کنید.فکر می کنم که اساتید هم حتما نظراتشون رو دریغ نمی کنن. .به نظر من جمع خوبی اینجا خواهند بود و فعالیت خوبی هم انجام میشه.چند تا سوال مناسب مطرح کنید تا اساتید بگن کدوم بهتره برای شروع یا اگه خواستن تغییراتی بدن بعد ما هم شروع کنیم.باید از یه جایی شروع کرد.

  8. #8

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    دوست عزيز منم موافقم ولي قرار نيست اين كار رو همش حرفه اي ها انجام بدن.مگه سوال مطرح كردن خيلي سخته؟جوابشم مطمئنا اگه كسي نتونه بده حرفه اي ها جوابش رو مي دن.

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار smahdi1991
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    71

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    سلام دوستان عزیز از نظراتتون ممنون
    منظورم از اینکه یه حرفه ای بیاد و آموزش رو بعهده بگیره اینه که چون با ایشون تجربه ی بیشتری از ما در این زمینه دارند پس تمرین های بهتر و در نتیجه آموزش بهتر و توضیحاتو یادگیری بهتری هم صورت می گیره وگر نه من خودمم می تونم تمرین های کتاب حمید رضا مقسمی یا جعفر نژاد قمی رو بیارم این جا بنویسم بگم اینم از تمرین
    در کل به نظرم اگر یه حر فه ای این کار و به عهده بگیره خیلی بهتر تا یه آما تور مثل خودمون مگر نه؟

  10. #10

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    سلام به همه دوستان گرامی ؛ همانطور که آقا نیما ذکر کردن اگه این کار قدم مثبتی باشه برای افراد مبتدی

    که علم و دانش برنامه نویسی شان تقویت شود و تفکر الگوریتمی کسب کنند ، خیلی عالیه ولی اگه

    میانبری باشه واسه افرادی که میخوان با استفاده از این کدها کار خود را پیش ببرند ، ارزش علمی نخواهد

    داشت .

    و بهتر است اهداف تاپیک بطور کامل مشخص شود : آموزش برنامه نویسی یا فقط ارائه تمرین ، تا تاپیک

    دارای محتوای علمی مطلوبی بوده و در راستای موضوعش جریان پیدا کند و مدیران نیز در راستای این امر

    و ارتقا سطح علمی کاربران از هیچ کمکی دریغ نخواهند نمود .

    موفق باشید .






  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار smahdi1991
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    71

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    آقا سالار عزیز منظور من هم همینه که از طریق تمرین به آما تورها آموزش بدیم

  12. #12

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    اي بابا چه قدر لفتش مي ديد من ميگم يكي حالا از بين خودمون استارت كارو بزنه تا ببينيم بعدا چي ميشه. اينجوري لااقل بهتر از هيچيه كه.

  13. #13
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بی در و پیکرستان
    پست
    21

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    اینجا هم که ماشاالله همه شعارشون شده " تمرین دانشجوئی نه " .
    به جای این حرفها کار رو شروع کنید . البته اگه واقعاً نیتتون خیره !
    ممنون

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار smahdi1991
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    71

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    خوب یکی باید این کارو شروع کنه که بدونه چطوری باس شروع بشه دیگه

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار smahdi1991
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    71

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    خوب اگر دیدم واقعا تا آخر امروز هیچ کس تو این قضیه پا پیش نگذاشت من چند تا تمرین می گذارم تا ببینم تا بعد چی میشه

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار alinaghiha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تاکستان
    سن
    39
    پست
    351

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    اين تمرين ها قراره تو چه سطحي باشند
    تمرين مبتدي مثل ميانگين و اينجور چيزا
    تمرين هاي ساختمان داده
    سوالات مسابقات ACM
    من آخريه رو پايه ام فقط يه عزيزي بايد برامون سوالا رو ترجمه كنه

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    خونه صفر حافظه(NULL)
    پست
    88

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    خب باشه بنويسيد!
    سوال 1:
    برنامه اي بنويسيد كه يك عدد را گرفته فاكتوريل عدد را حساب كند

    *فرمول فاكتوريل: fact(n)=1*2*3*...*n

    سوال 2:
    برنامه اي بنويسيد كه يك عدد را گرفته و مشخص كند اين عدد اول است يا نه
    *عددي اول است كه به غير از خودش و 1 بر هيچ عدد ديگري بخش پذير نباشد
    فعلا فكر كنم همينا كافيه

  18. #18
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    خونه صفر حافظه(NULL)
    پست
    88

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    سوال 3:
    برنامه اي بنويسيد كه n را گرفته و n عدد اول دنباله ي فيبوناچي رو چاپ كنه
    *دنباله ي فيبوناچي : 1,1,2,3,5,8,13,21,...
    يعني هر عدد از مجموع دو عدد قبلي بدست مياد(غير از دو عدد اول كه هميشه ثابت و 1 هستن)
    البته فعلا به روش ساده بنويسيد تا برسيم به روش بازگشتي

  19. #19
    کاربر تازه وارد آواتار smahdi1991
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    71

    Cool نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    نقل قول نوشته شده توسط ebrahim1988 مشاهده تاپیک
    خب باشه بنويسيد!
    سوال 1:
    برنامه اي بنويسيد كه يك عدد را گرفته فاكتوريل عدد را حساب كند

    *فرمول فاكتوريل: fact(n)=1*2*3*...*n

    سوال 2:
    برنامه اي بنويسيد كه يك عدد را گرفته و مشخص كند اين عدد اول است يا نه
    *عددي اول است كه به غير از خودش و 1 بر هيچ عدد ديگري بخش پذير نباشد
    فعلا فكر كنم همينا كافيه
    ممنون دوست عزیز ولی فکر نمی کنید این تمرین ها کمی بر ای شروع سخت باشه لطفا طوری تمرین ها رو بیان کنید که دوتا آسون و دو تا سخت باشند نه همشون سخت باشند در ضمن از اول شروع کنید چون منم خودم مبتدی هستم نمی تونم اینا رو حل کنم برای مبتدی تمرین معین کنید نه برای حرفه ای به تریتب و به مرور زمان که حرفه ای شدیم اون موقع هم به مرور سوالات باید سخت تر و سختر بشه
    ممنون از لطفتون چون گام اول شروع رو برداشتید

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    کرج
    پست
    238

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    دوستان لطفا نظراتشون رو در مورد کدها اعلام بفرمایند.ممنون و متشکر
    دانلود

  21. #21

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    برنامه اي بنويسد كه دو عدد صحيح گرفته بيشتربن مقدار آنها رو برگرداند.
    برنامه اي بنويسيد كه عددي گرفته مشخص كند زوج است يا نه.

    با حل اينها با ساختار كلي برنامه آشنا مي شين.متغير تعريف مي كنين. مقايسه انجام مي دين و عمل تقسيم انجام مي دين.

  22. #22
    کاربر تازه وارد آواتار smahdi1991
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    71

    Cool نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    // in the name of god
    //this program is coded by BOSS
    #include<stdio.h>
    int main()
    {
    int x,y;
    printf("enter 2 number");
    scanf("%d%d",&x,&y);
    if(x>y)
    printf("%d",x);
    else if (x<y)
    printf("%d",y);
    else
    printf("%d=%d",x,y);
    return 0;
    }

    خوب ببینید این درسته

  23. #23
    کاربر تازه وارد آواتار smahdi1991
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    71

    Cool نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    // in the name of god
    //this program is coded by BOSS
    #include<stdio.h>
    int main()
    {
    int x;
    printf ("enter a num:");
    scanf ("%d",&x);
    if (x%2==0)
    printf("zoj");
    else
    printf ("fard");

    return 0;
    }

    اینم از دومین برنامه ببینید که اینم درسته اگر نه بگید کجاش عیب داره؟

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    خواهشا بازم از این تمرینا بذارید من همه ی این تمرینا رو قبلا حل کردم یعنی استادمون داده حالا رفتیم تو آرایه و آرایه دو بعدی وکاراکتر و رشته تمرینایه جدید شروع میشه همینجور اگه سطح تمریناتونو بیارین بالا ممنون میشیم
    نوکر بروبچ برنامه نویس

  25. #25
    کاربر تازه وارد آواتار smahdi1991
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    71

    Cool نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    سلام دوست عزیز این تا پیک قصد این رو داره تا از ابتدای C کم کم به سطح حرفه ای C ادامه به کار بده تا کاربرا بتونند c رو با تمرین و توضیح تمرینات خوب بیا موزند
    کم کم این سطح خیلی بالا تر می ره در ضمن queen mm دو مثال دیگه ی این هفته کجا رفت یعنی باید 2 تا ساده و دو تا سخت باشه پس دو تا دیگه کجاس؟

  26. #26

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    جوابتون درست بود.

    برنامه اي بنويسيد كه بدون استفاده از آرايه ها معكوس يك عدد رو در خروجي چاپ كنه.
    برنامه اي بنويسيد كه يك جدول ضرب 10 در 10 چاپ كنه.

    يه سؤال هم مي ذارم كه برنامه نيست ولي بهتره ياد بگيرين:كدي بنويسيد كه تفاوت a++ رابا ++a , a-- را با --a مشخص كند.

    با برنامه ي اول تقسيم پياپي و با دومي حلقه ي تودرتو كار مي كنين

  27. #27

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    براي حل برنامه ي اول مي تونين از يه حلقه استفاده كنين.داخلش هر بار عدد بر ده تقسيم مي شه و باقيمانده چاپ مي شه تا عدد 0 بشه.برنامه دوم هم از دو تا for تودرتو استفاده مي كنه.و داخلشم بعد از تمام شدن for داخلي يه خط بايد برين پايين.

  28. #28

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    با سلام
    میخواستم بدونم چطور عددی را به توان عدد دیگر برسانم(مثلاً a را به توان b برسانیم).حلقه به چه صورت میشود؟
    با سپاس

  29. #29
    کاربر تازه وارد آواتار smahdi1991
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    71

    Cool نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    نقل قول نوشته شده توسط mjpersian مشاهده تاپیک
    با سلام
    میخواستم بدونم چطور عددی را به توان عدد دیگر برسانم(مثلاً a را به توان b برسانیم).حلقه به چه صورت میشود؟
    با سپاس
    برای این کار از این روش استفاده میشه
    p=1;
    for(i=1;i<=b;i++)
    p=p*a;

  30. #30

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    نقل قول نوشته شده توسط mjpersian مشاهده تاپیک
    با سلام
    میخواستم بدونم چطور عددی را به توان عدد دیگر برسانم(مثلاً a را به توان b برسانیم).حلقه به چه صورت میشود؟
    با سپاس
    دوست عزيز بهتر نبود يه تاپيك مي زدي؟نظم تاپيك رو حفظ مي كردي؟

  31. #31

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    دوست عزيز ورودتون رو به سايت برنامه نويس تبريك مي گم.ولي چند نكته توجه كن: اولا درخواست پروژه ممنوع
    دوما جواب همه ي اين سوالا يه جستجوي ساده هست
    سوما اين تاپيك سوالها به ترتيب يادگيري زبان سي پرسيده مي شه.در عرض يك هفته ساير كاربران جواب مي دن.نه اينكه از هر جا هر كي دلش خواست سوال پرسيده شه!

    دوستان كسي جواب دو سوال اين هفته رو بلد نيست.دو روز مونده هاااا!

  32. #32
    کاربر تازه وارد آواتار smahdi1991
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    71

    Cool نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    این جواب برعکس کردن ببینید درسته: یا طور دیگه ای هم میشه نوشت (زاستی یه چیزه دیگه اینکه اگر طور دیگه ای هم میشه نوشت لطفا اون جواب رو هم بگذارید تا ماهم ببینیم تا با الگوریتم و برنامه نویسی به سبک متفاوت آشنا بشیم. ممنون) :
           // in the name of god
    #include <stdio.h>
    int main()
    {
    int x,r,i;
    scanf("%d",&x);
    for (i=1; ;i++)
    {
    r=x%10;
    x=x/10;
    printf("%d",r);
    if(x==0)
    break;
    }
    return 0;
    }

  33. #33

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    درسته.ولي با while هم مي تونستين بنويسين(شما با سي نوشتين من هم با سي پلاس پلاس مي نويسم):

    while (n)
    {
    cout<<n%10;
    n=n/10;
    }

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    Wink نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    خیلی ممنون از این تاپیکی که درست کردین
    خواهشا اگه میشه یه کم سرعتو بیارین بالاتر و برین سر آرایه های یک بعدی و دو بعدی و کاراکتر
    البته یه کم نه که یهو سرعت بره بالا
    خیلی ممنون

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار khafan_bat
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    منظومه ی شمسی-کره زمین-قاره ی آسیا-ایران-گیلان-لاهیجان
    سن
    34
    پست
    111

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    اینطوری حال نمیده ! شلوغ کاری شده ! البته این نظر منه !

    با این حال همه خسته نباشند. !

    www.innovation.iranblog.com

  36. #36
    کاربر تازه وارد آواتار smahdi1991
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    71

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    سلام دوستان عزیز
    چون شما بلد هستید نمی شود که قوانین آموزش رو زیر پا گذاشت ما ها که آماتور هستیم نیز باید بیا موزیم اصلا این تاپیک کلا برای این زده شده تا از اول شروع به سمت آخر مسیرآموزش رفتن کند و آموزش دهد
    و شما هم کمی صبر داشته باشید به بخش آرا یه هاهم می رسیم.
    آخرین ویرایش به وسیله smahdi1991 : شنبه 07 آذر 1388 در 14:11 عصر

  37. #37
    کاربر تازه وارد آواتار smahdi1991
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    71

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    سلام کویین خانوم
    ممنون از این لطفتون ولی اینجا تمرین های C رو مورد بحث قرار میدیم پس لطفا ابتدا جواب رو به C وسپس اگر خواستید به C++‎نیز قرار دهید
    باتشکر مهدی

  38. #38
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    شهرمون
    پست
    171

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    جدول 10*10 رو میشه حل کنید؟

  39. #39
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    شهرمون
    پست
    171

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    نقل قول نوشته شده توسط queen-mm مشاهده تاپیک
    چون دوستان مي خوان سريع تر جلو بريم.4 سوال اين هفته رو يك جا مي گم:

    سوالهاي آسون:
    يه ماشين حساب كه جمع و ضرب و تفريق وتقسيم انجام بده(باswitch)
    برنامه اي كه ك م م و ب م م دو عدد حساب كنه.وچون اين تمرين خيلي ساده هست ادامش يه كد هم بنويسين كه بگه اين دو عدد كدومشون عدد مربع كامل هستن؟

    سوالهاي سخت:
    برنامه اي كه مجموع ارقام يه عدد 10 رقمي رو چاپ كنه
    برنامه اي كه يه معادله ي درجه دو رو حل كنه.
    جای سوالای سخت و اسون رو عوض کنید من دوتای دوم رو همین الان نوشتم ولی دوتای اول
    راهنمایی کنید
    توی اولی متغیر swich رو چی تعریف کنم؟
    برای ب م م و ک م م باید بیام عوامل اول دو عدد رو بکشم بیرون؟

  40. #40
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    شهرمون
    پست
    171

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    نقل قول نوشته شده توسط smahdi1991 مشاهده تاپیک
    این جواب برعکس کردن ببینید درسته: یا طور دیگه ای هم میشه نوشت (زاستی یه چیزه دیگه اینکه اگر طور دیگه ای هم میشه نوشت لطفا اون جواب رو هم بگذارید تا ماهم ببینیم تا با الگوریتم و برنامه نویسی به سبک متفاوت آشنا بشیم. ممنون) :
           // in the name of god
    #include <stdio.h>
    int main()
    {
    int x,r,i;
    scanf("%d",&x);
    for (i=1; ;i++)
    {
    r=x%10;
    x=x/10;
    printf("%d",r);
    if(x==0)
    break;
    }
    return 0;
    }
    سلام
    اول ممنون از تا÷یکتون
    دوم این برنامه که شما نوشتید معکوس رو رقم رقم چا÷ میکنه
    برای اینکه یک جا چا÷ کنه ااینجوری بنویسید

    کد HTML:
    /*maghloob N*/
    کد HTML:
    [left]#include <stdio.h>
    #include <stdlib.h>
    main(void)
    {
              int sum=0;
              int N;
              int X;
              printf ("enter N\n");
              scanf ("%d", &N);
              while (N>0)
              {
                    X=N%10;
                    sum=sum*10+X;
                    N=N/10;
              }
              printf ("sum=%d", sum);
              system("pause");
    return 0;
    }
    [/left]

صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •