صفحه 4 از 4 اولاول ... 234
نمایش نتایج 121 تا 153 از 153

نام تاپیک: تمرین های زبان برنامه نویسی c

  1. #121
    کاربر دائمی آواتار clover
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان - اراک
    پست
    646

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    مقداري كه برميگردونه مفهومش چيه اصلا چرا بايد اينو برگردونه؟
    این تابع وظیفه ی تعریف یک آرایه دو بعدی و سپس پر کردن اون توسط ورودی کاربر را بر عهده داره. بعد از این که کار تابع تمام شد شما باید به آرایه تعریف شده دسترسی داشته باشید. پس تابع اشاره گر به آرایه مورد نظر را بر می گردونه تا با استفاده از اون بتونید به آرایه دسترسی داشته باشید.
    چجوري ميتونم به صورت void بنويسم؟
    برای این کار شما میتونید آرایه را در بیرون از تابع ایجاد کنید و اشاره گر آرایه را به همراه پارامتر های دیگه به تابع ارسال کنید. به این صورت:
    void input_array(int *array, int r, int c)
    {
    int i , j;
    for (i = 0; i < r; i++)
    {
    for (j = 0; j < c; j++)
    {
    printf("enter array[%d][%d]\n", i, j);
    scanf("%d", array);
    array++;
    }
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله clover : پنج شنبه 03 دی 1388 در 15:25 عصر

  2. #122
    کاربر دائمی آواتار clover
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان - اراک
    پست
    646

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    return array-r*c
    اين چيزي كه برميگردونه چيه؟
    در زبان ++C, C آرایه ها با استفاده از اشاره گری که به اولین خانه آرایه اشاره می کنه مورد دستیابی قرار می گیرند. array در ابتدای تابع به اولین خانه آرایه ایجاد شده اشاره میکنه اما در طول تابع مقدار این اشاره گر تغییر می کنه (برای دستیابی به خانه های بعدی آرایه) . برای return کردن آرایه، در واقع ما باید اشاره گر به اولین خانه ی آرایه ایجاد شده را return کنیم اما اشاره گر array در طول تابع تغییر کرده و در آخر تابع به آخرین خانه آرایه اشاره می کنه. پس با کم کردن مقدار r*c (تعداد خانه های آرایه) از اشاره گر array می تونیم آدرس اولین خونه ی آرایه را return کنیم.

    امیدوارم تونسته باشم درست توضیح بدم.
    آخرین ویرایش به وسیله clover : پنج شنبه 03 دی 1388 در 16:01 عصر

  3. #123
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    شهرمون
    پست
    171

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    اي ول مرسي
    پس من نيازي به alloc كردن ندارم؟(پست قبلي رو منظورمه)
    اگر نه اشاره گر از كجا ميدونه به كجا اشاره ميكنه
    آخرین ویرایش به وسیله بانوی ایران : پنج شنبه 03 دی 1388 در 15:33 عصر

  4. #124
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    شهرمون
    پست
    171

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    نقل قول نوشته شده توسط clover مشاهده تاپیک
    در زبان ++C, C آرایه ها با استفاده از اشاره گری که به اولین خانه اشاره می کنه مورد دستیابی قرار می گیرند. array در ابتدای تابع به اولین خانه آرایه اشاره میکنه اما در طول تابع مقدار این اشاره گر تغییر می کنه (برای دستیابی به خانه های بعدی آرایه) در موقع بازگردانده آرایه، ما باید یک اشاره گر به اولین خانه ی آرایه را return کنیم اما array در آخر تابع به آخرین خانه آرایه اشاره می کنه. پس با کم کردن مقدار r*c (تعداد خانه های آرایه) از اشاره گر array می تونیم آدرس اولین خونه ی آرایه را return کنیم.

    امیدوارم تونسته باشم درست توضیح بدم.
    اره خيلي ممنون فقط اگر اين رو هم توضيح بديد ممنون ميشم
    توي ارايه ها هست كه ما به اين شكل returnميكنيم؟ يعني برميگردونيم به خونه ي اول؟
    و اين كه يه تابعي مثل اين
    double average(double a, double b)
    {
    return (a + b) / 2;
    }

    چرا اومده و مقدار ميانگين رو returnكزده؟
    نميشه توي تابع يك چيزي مثل خود average تعريف كنيم و بعد اون رو return كنيم؟ اگر صفر returnكنيم چي؟

  5. #125
    کاربر دائمی آواتار clover
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان - اراک
    پست
    646

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    پس من نيازي به alloc كردن ندارم؟
    منظورتون return کردن بود دیگه ؟ در این صورت بله.
    اما اگر منظور استفاده از malloc برای تعریف پویای آرایه بود ، در هر صورت چه در بیرون و یا داخل تابع باید فضای مورد نیاز را یرای آرایه تخصیص بدید.

  6. #126
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    شهرمون
    پست
    171

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    نقل قول نوشته شده توسط clover مشاهده تاپیک
    منظورتون return کردن بود دیگه ؟ در این صورت بله.
    اما اگر منظور استفاده از malloc برای تعریف پویای آرایه بود ، در هر صورت چه در بیرون و یا داخل تابع باید فضای مورد نیاز را یرای آرایه تخصیص بدید.
    يعني همو كدي كه نوشتيد من بايد mallocرو بيرون از تابع زماني كه ميخوا ازش استفاده كنم ايجاد كنم؟
    يا اينكه در تعريف پوياي ارايه نميشه voidكرد؟و بايد *intباشه؟

  7. #127
    کاربر دائمی آواتار clover
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان - اراک
    پست
    646

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    نميشه توي تابع يك چيزي مثل خود average تعريف كنيم و بعد اون رو return كنيم؟ اگر صفر returnكنيم چي؟
    چرا، این کار را هم میشه انجام داد و اتفاقا خوانایی کد را بالا میبره، اما این کاملا بستگی به سبک برنامه نویسی شما داره و اختیاری هست.

    صفر را return کنیم ؟ چرا باید این کار را انجام بدیم ؟ مگر قرار نیست تابع ما مقدار میانگین را حساب کنه و اونو return کنه ؟ من فکر می کنم شما درمفهوم توابع مشکل دارید. یک تابع قرار هست که عملیاتی را انجام بده، حالا اگر این عملیات نتیجه ای داشته باشه (یعنی یک عدد، رشته و یا هر مقداری که معرف نتیجه ی عملیات باشه) باید پس از اتمام عملیات (اتمام کار تابع) به این نتایج دسترسی داشته باشیم. یکی از راه های این کار، استفاده از دستور return هست.

  8. #128
    کاربر دائمی آواتار clover
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان - اراک
    پست
    646

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    يعني همو كدي كه نوشتيد من بايد mallocرو بيرون از تابع زماني كه ميخوا ازش استفاده كنم ايجاد كنم؟
    بله.
    مثالی برای نحوه ی استفاده :
    void input_array(int *, int, int);
    int main()
    {
    int *myArray = (int *)malloc(4 * 5 * sizeof(int));
    input_array(myArray, 4, 5);
    return 0;
    }
    void input_array(int* array, int r, int c)
    {
    int i, j;
    for (i = 0; i < r; i++)
    {
    for (j = 0; j < c; j++)
    {
    printf("enter array[%d][%d]\n", i, j);
    scanf("%d", array);
    array++;
    }
    }
    }


    در این قطعه کد ما ابتدا فضای مورد نیاز برای آرایه را تخصیص میدیم و این فضا را به اشاره گر myArray انتساب میدیم.
    int *myArray = (int *)malloc(4 * 5 * sizeof(int));

    و بعد این اشاره گر را به همراه طول و عرض آرایه (ماتریس) به تابع ارسال می کنیم تا اونو با مقادیر ورودی پر کنه.
    input_array(myArray, 4, 5);

  9. #129
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    شهرمون
    پست
    171

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    نقل قول نوشته شده توسط clover مشاهده تاپیک
    چرا، این کار را هم میشه انجام داد و اتفاقا خوانایی کد را بالا میبره، اما این کاملا بستگی به سبک برنامه نویسی شما داره و اختیاری هست.

    صفر را return کنیم ؟ چرا باید این کار را انجام بدیم ؟ مگر قرار نیست تابع ما مقدار میانگین را حساب کنه و اونو return کنه ؟ من فکر می کنم شما درمفهوم توابع مشکل دارید. یک تابع قرار هست که عملیاتی را انجام بده، حالا اگر این عملیات نتیجه ای داشته باشه (یعنی یک عدد، رشته و یا هر مقداری که معرف نتیجه ی عملیات باشه) باید پس از اتمام عملیات (اتمام کار تابع) به این نتایج دسترسی داشته باشیم. یکی از راه های این کار، استفاده از دستور return هست.
    كاملا درست فهميديد من با مفهوم توابع مشكل دارم
    البته بيشتر قاطي كردم مسايلو
    ولي الان فهميدم (خيلي ممنون از راهنمايي هاتون)
    در واقع اون سوالي كه اول كار پرسيدم همين بود
    (تابع مقداري رو return ميكنه كه قراره مورد استفاده قرار بگيره؟)

    در كل خيلي ممنون از راهنمايي هاتون خيلي مفيد بود

  10. #130
    کاربر دائمی آواتار clover
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان - اراک
    پست
    646

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    مدتیه که این تاپیک از هدفی که برای اون ایجاد شده بود فاصله گرفته و شده محل رفع اشکال برنامه ها، گرچه به دلیل پاسخ هایی که دادم به خودم هم ایراد وارد هست (که البته چاره ای نبود و تقریبا با این اوضاع تفاوتی هم نمی کرد) اما بهتر بود از ابتدا ایجاد کننده تاپیک یا شخص دیگه ای وظیفه ی مدیریت تاپیک را به عهده می گرفت.
    به هر حال به نظرم رسید باید این مورد را متذکر بشم.

  11. #131
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    شهرمون
    پست
    171

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    بر منكرش لعنت كه شما گفتي
    منم جملم سوالي نبود تو پرانتز گذاشتم خبري بود

  12. #132
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    بازم یه سری سورس کد میزارم حالشو ببرین
    امیدوارم که خوشتون بیاد


    دانلود

  13. #133
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    اینم برایه اینکه از عنوان تاپیک دفاع کنیم
    چند تا تمرین برنامه نویسی که بیشتر برایه مبتدی ها و استفاده از آرایه هاست
    بابا یه تشکر بذارین دیگه
    هر چی داشتم خرجتون کردم

    دانلود

  14. #134
    کاربر تازه وارد آواتار smahdi1991
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    71

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    سلام دوستان عزیز من بالاخره دوباره بازگشتم
    از فردا انشالله با تمرین های خوب خوب میام خدمتتون تا حالشو ببرید
    راستی اینم یه دست گرمی
    برنامه ی 118 رو بنویسید (این برنامه شماره و اسم و ادرس رو میگیره و به کاربر با امکان سرچ و نمایش تحویل داده میشه)

  15. #135

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    با سلام من یه مشکل دارم و اون هم اینه که اگه یه دستور مثلscanf("%f",&a)l داشته باشیم و بلا فاصله دستور
    gets(str)l رو scanf انجام میشه ولی gets انجام نمیشه؟

  16. #136
    کاربر دائمی آواتار clover
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان - اراک
    پست
    646

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    نقل قول نوشته شده توسط joedolton مشاهده تاپیک
    با سلام من یه مشکل دارم و اون هم اینه که اگه یه دستور مثلscanf("%f",&a)l داشته باشیم و بلا فاصله دستور
    gets(str)l رو scanf انجام میشه ولی gets انجام نمیشه؟
    این مشکل با cin و gets هم وجود داره، برای فهمیدن علت و رفع مشکل، این تاپیک ها را مطالعه کنید:

    در ضمن به عنوان تاپیک توجه کنید، بهتر بود سوالتون را در تاپیک مرتبط یا جدید مطرح می کردید.
    موفق باشید.

  17. #137
    کاربر دائمی آواتار mabbaszadegan
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    185

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    چه تاپیک خوبی

    خب اگه دوستان موافقید ، بریم به سمت برنامه های شی گرا و طراحی کلاس ؟
    سرفصلها :
    1. کلاس
    2. توابع friend
    3. overloading
    4. inherience
    5. polymorphism
    6. encapsulation
    و ......

    اگه موافقید شروع کنیم ؟

  18. #138
    کاربر تازه وارد آواتار smahdi1991
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    71

    Cool نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    ای بابا اول اون برنامه 118 رو بنویسید ببینم چی یاد گرفتید بعد بریم به بالا تر ها ok

    بعد از اون میریم سراغ کتابخونه منم تا چند روز دیگه کتاب خ.نم که اولین پروژه من بود می ذارم اینجا تاببینید

    فعلا بای

  19. #139
    کاربر دائمی آواتار mabbaszadegan
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    185

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    اوکی ، من امتحانام تموم شه حتما مینویسمش ؛

    یه پروژه انبار هم دارم مینویسم ، کامل شد میذارم اینجا تا همه استفاده کنند (سعی کردم تمام اصول شی گرایی رو توش رعایت کنم و حتی الامکان ساده نوشتم ، فک کنم واسه آموزش چیز خوبی باشه )

    موفق باشید

  20. #140
    کاربر تازه وارد آواتار smahdi1991
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    71

    Cool نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    خوبه منم موافقم
    منم فکر میکنم که کتاب خونم برای آموزش خوب باشه ولی یه بخششو نمی ذارم اونم ماله فایلش وقتی که دیدین می تونید خودتون براش فایلو بنویسین تا یاد بگیرین
    (لبته فقط لود کردن رو براتون برم دارم تا سخت نشه براتون.)

  21. #141
    کاربر تازه وارد آواتار smahdi1991
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    71

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    سلام اینم از کتاب خونم که البته تصمیم گرفتم که همونی رو که کامل نیست و یه جاهایی رو باید تکمیل بشه رو قرار بدم البته سورسشم تصمیم گرفتم بزارم تا ببیندی من چطور نوشتم و تا خودتون هم بتونید با الگوریتمن هعای متفات برخی جا هاشو عوض کنین و البته بخش لود کر دنشو هنوز قرار ندادم
    :
    http://www.uplod.ir/download.php?file=617340
    برید حتما دانلود کنید و الگوریتم خودتون هم مطرح کنید.

  22. #142

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    سلام به دوستان عزیز . من یه تازه وارد در بین شما دوستانم اما اگه مشکلی در مورد ++c دارین میتونید به farsicode@yahoo. یا www.farsicode.com دیدن فرمایید

  23. #143

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    اين تاپيک خيلی مفيده.
    اما متاسفانه زياد فعال نيست!!!

    الان بايد 118 رو بنويسيم؟

  24. #144

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    منم موافقم.فکر خوبیه.

  25. #145

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    سلام
    این تاپی رو مطالعه کردم... از همش جالبتر بنظرم اون کته دوتا space قبل از %C که کار رابندازه... منم یه برنامه می ذارم ببینم کسی متوجه نکتش میشه... برنامه درواقع بسیار آسون و فهمیدنش راحته.
    int main()
    {
    int a=3;
    printf("%d ",a);
    printf("%d ",a++);
    printf("%d ",a++);
    printf("%d ",a++);
    printf("%d ",a++);
    printf("%d ",a++);

    printf("\n %d\n %d\n %d\n %d\n %d \n",a++,a++,a++,a++,a++);

    getch();
    return 0;
    }


    به خروجیتون و ترتیبش دقت کنین

  26. #146
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    آذربایجانشرقی تبریز
    پست
    1

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    سلام من چطور ابتدا شروع کنم
    آخرین ویرایش به وسیله عزیز قاسمیان : سه شنبه 11 بهمن 1390 در 10:48 صبح دلیل: تازه بودن

  27. #147

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    برنامه ای بنویسید که دو عدد 30 رقمی را با هم جمع کند.

  28. #148

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    سلام به همه
    بچه ها ببخشيد اگه تكراريه و اگه مبتديه و اگه خسته كنندس ...
    سه تا برنامه كوچيكه
    به بزرگي خودتون ببخشيد حلشو ميخواستم

    برنامه اي كه شعاع دايره را بخواند اختلاف مساحت آن را نسبت به مربع محصور كننده آن محاسبه و چاپ كند
    2-برنامه اي كه عددي را بخواند و تعيين كند چند رقم دارد
    3-برنامه اي كه دو عدد را بخواند و ميانگين حسابي و ميانگين هندسي آن را نمايش دهد.

  29. #149

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    سلام
    برنامه ای بنویسید که انواع اعداد صحیح، اعداد اعشاری و اعداد اعشاری به فرم نماد علمی را شناسایی کند. (هدف آشنایی با تحلیلگر لغوی یک کامپایلر است.)

  30. #150

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    همچنین:

    فصل ششم صفحه 271 مسئله 19 از کتاب ساختمان داده لیپ شوتز:
    حل مسئله برج هاي هانوي را تغيير دهيد به طوري که به جاي دو صدا زدن بازگشتي فقط يک صدا زدن بازگشتي داشته باشيم.
    مي توان محورهاي (ميله هاي) A و B را قرينه يکديگر فرض کرد. به اين صورت که گام هاي ذيل را انجام دهيم.

    N-1 ديسک از A به B انتقال يابد و بعد داشته باشيم A↑C
    تعویض A با B
    N-2 ديسک از A به B انتقال يابد و بعد داشته باشيم B↑C
    تعویض A با B
    N-3 ديسک از A به B انتقال يابد و بعد داشته باشيم A↑C
    تعویض A با B
    N-4 ديسک از A به B انتقال يابد و بعد داشته باشيم B↑C
    تعویض A با B

    و به همين ترتيب. بنابراين ما مي توانيم يک صدا زدن بازگشتي را تکرار کرده و در هر بار BEG و AUX را جابجا نماييم و رويه ذيل با توجه به توضيحات فوق حاصل مي شود.
    TOWER(N,BEG,AUX,END)
    1.If N=0 then: RETURN
    2.Call tower(k-1.beg,end,aux.)
    4.Write: BEG -> END.
    5.BEG with AUX
    Set TEMP:=BEG:=AUX.AUX:=TEMP.
    [End of step 2 loop.]
    6.Return

    مشاهده مي کنيد به جاي
    N=1
    از
    N=0
    بعنوان ملاک بازگشت استفاده کرده ايم. هر کدام از آنها مي توانند براي بدست آوردن جواب مورد استفاده قرار گيرند.

  31. #151

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    سلام
    یه سری سوالات کلیدی هست که برای درس پایانی ++c در دوره کاردانی استفاده میشه میخوام بدونم چه سوالاتی هستن.

  32. #152
    کاربر تازه وارد آواتار StepUp
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    تــــهران
    پست
    41

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    #include <iostream>using namespace std;
    main()
    {
    int x;
    cout << "Type your Number : ";
    cin >> x;
    if(x%2==0)
    {
    cout << "zoj" <<endl;
    }
    else
    cout <<"fard";
    return 0;
    }



    برنامه تعیین اعداد زوج و فرد

  33. #153
    کاربر تازه وارد آواتار StepUp
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    تــــهران
    پست
    41

    نقل قول: تمرین های زبان برنامه نویسی c

    نقل قول نوشته شده توسط mehdijoooon مشاهده تاپیک
    سلام به همه
    بچه ها ببخشيد اگه تكراريه و اگه مبتديه و اگه خسته كنندس ...
    سه تا برنامه كوچيكه
    به بزرگي خودتون ببخشيد حلشو ميخواستم

    برنامه اي كه شعاع دايره را بخواند اختلاف مساحت آن را نسبت به مربع محصور كننده آن محاسبه و چاپ كند
    2-برنامه اي كه عددي را بخواند و تعيين كند چند رقم دارد
    3-برنامه اي كه دو عدد را بخواند و ميانگين حسابي و ميانگين هندسي آن را نمايش دهد.

    در مورد برنامه دومتون اینو نوشتم :
    #include<stdio.h>#include<conio.h>
    using namespace std;
    int sum(int n)
    {
    int s=0;
    while(n!=0)
    {
    s=s+n%10;
    n=n/10;
    }
    printf("sumation is %d",s);
    }
    int main()
    {
    clrscr();
    int n;
    printf("enter a number:");
    scanf("%d",&n);
    sum(n);
    getch();
    return 0;
    }



صفحه 4 از 4 اولاول ... 234

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •