نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تقويم ويندوز - دريافت تاريخ ميلادي در هر نوع از تقويم هاي ويندوز

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شهيد محلاتي
    پست
    79

    تقويم ويندوز - دريافت تاريخ ميلادي در هر نوع از تقويم هاي ويندوز

    -چگونه مي شود نوع تقويم ويندوز را شناسايي كرد.؟
    بطور مثال اگر تقويم ويندوز كه از طريق رگيونال آپشن ويندوز قابل تغيير است در حالت هجري قمري بود آن را تشخيص دهيم.

    -در زماني كه شما از دستور
    DateTime.Now
    استفاده مي كنيد اگر تقويم ويندوز در حالت قمري باشد مقدار برگشتي از تايع بالا تاريخ قمري روز جاري مي باشد، در حالي كه من نياز دارم در هر حالت از تقويم هاي ويندوز تاريخ بصورت ميلادي استخراج شود براي اين كار چه روشي موجود است؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: تقويم ويندوز - دريافت تاريخ ميلادي در هر نوع از تقويم هاي ويندوز

    string Gdate = string.Format("{0:0000}/{1:00}/{2:00}", DateTime.Now.Year, DateTime.Now.Month, DateTime.Now.Day);
    MessageBox.Show(Gdate);


    در هر نوع تقويمي با انتخاب سال و ماه و روز ، تقويم ميلادي بر مي گردد.

    موفق باشيد.

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شهيد محلاتي
    پست
    79

    نقل قول: تقويم ويندوز - دريافت تاريخ ميلادي در هر نوع از تقويم هاي ويندوز

    با تشكر از پاسخ شما
    1- ميخوام بدونم چه طوري ميشه نوع تقويم ويندوز رو تشخيص داد؟
    2- چطوري ميشه با توابع Api يا بدون آن تقويم ويندوز را تغيير داد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: تقويم ويندوز - دريافت تاريخ ميلادي در هر نوع از تقويم هاي ويندوز

    اين رو نمي دونم.

    اميدوارم دوستان ديگر کمک کنند.

    موفق باشيد.

  5. #5

    نقل قول: تقويم ويندوز - دريافت تاريخ ميلادي در هر نوع از تقويم هاي ويندوز

    فکر کنم بتونی از روی سالش تشخیص بدی باید آسون باشه مثلا اگر دو مقدار1430تا 1460 بود میشه قمری یا یه چی تو این مایه ها

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار far9090
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    259

    نقل قول: تقويم ويندوز - دريافت تاريخ ميلادي در هر نوع از تقويم هاي ويندوز

    سلام دوست عزیز . این کد رو امتحان کن . فکر می کنم مشکلت رو حل می کنه .
    MessageBox.Show (System.Globalization.DateTimeFormatInfo.CurrentIn  fo.Calendar.GetType().ToString()) ;

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •