نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: اتصال لیبل به دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار fozolefozola
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آبادان
    پست
    155

    Question اتصال لیبل به دیتابیس

    سلام

    من مي خوام فقط يك ليبل و به ديتابيس وصل كنم

    چطور مي تونم اينكار و كنم؟

  2. #2

    نقل قول: اتصال لیبل به دیتابیس

    دوست عزیز لیبل که مستقیم به بانک وصل نمی شه شما باید ابتدا یک اتصال ایجاد کنی بعد داده مورد نظرتو بگیری و در لیبل نمایش بدی
    تو لینک های زیر که برات می زارم نمونه برنامه برای کار با بانک اطلاعاتی وجو داره
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=64210
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=95001

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار viper2009
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    گوشه کویر
    پست
    728

    نقل قول: اتصال لیبل به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط esmartiz_red مشاهده تاپیک
    دوست عزیز لیبل که مستقیم به بانک وصل نمی شه شما باید ابتدا یک اتصال ایجاد کنی بعد داده مورد نظرتو بگیری و در لیبل نمایش بدی
    تو لینک های زیر که برات می زارم نمونه برنامه برای کار با بانک اطلاعاتی وجو داره
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=64210
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=95001
    سلام
    مگه با استفاده از Binding این کار صورت نمی گیره؟
    Lable1.DataBinding.Addو ...

  4. #4

    نقل قول: اتصال لیبل به دیتابیس

    دوست عزیز صورت می گیره اما این نمی شه کد نویسی و برنامه نویسی می شه کار با wizard

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fozolefozola
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آبادان
    پست
    155

    Question نقل قول: اتصال لیبل به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط esmartiz_red مشاهده تاپیک
    دوست عزیز لیبل که مستقیم به بانک وصل نمی شه شما باید ابتدا یک اتصال ایجاد کنی بعد داده مورد نظرتو بگیری و در لیبل نمایش بدی
    تو لینک های زیر که برات می زارم نمونه برنامه برای کار با بانک اطلاعاتی وجو داره
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=64210
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=95001
    ممنون از لينكها

    مي تونيد يك نمونه برنامه بهم بدين
    اگر مستقيم هم وصل نشه اشكال نداره

    به صورت ويزاردي نباشه
    كدها دستي باشه


    شرمنده من نمي دونم چطور توضيح بدم
    مثلا من مي خوام توي يك label هر چي كه در فيلد 1 تيبل DBtable در Sqlserver2008 قرار داره رو نشون بده

    اگر بشه هر خاصيت label رو از ديتابيس بخونه بهتره
    مثلا:color و يا text هر كدوم بصورت مجزا از ديتابيس بخونه

    كه من بتونم همه تنظيمات در ديتابيسم داشته باشم

  6. #6

    نقل قول: اتصال لیبل به دیتابیس

    تنظیمات رو معمولا توی بانک ذخیره نمی کنن معمولا توی فایل قرار می گیره حالا فرمت فایل به خودتون بستگی داره

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fozolefozola
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آبادان
    پست
    155

    نقل قول: اتصال لیبل به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط esmartiz_red مشاهده تاپیک
    تنظیمات رو معمولا توی بانک ذخیره نمی کنن معمولا توی فایل قرار می گیره حالا فرمت فایل به خودتون بستگی داره
    مي تونيد يك پروژه كوچك برام درستي كني كه ببينم چطور كار ميكنه

    ممنون ميشم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار viper2009
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    گوشه کویر
    پست
    728

    نقل قول: اتصال لیبل به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط esmartiz_red مشاهده تاپیک
    دوست عزیز صورت می گیره اما این نمی شه کد نویسی و برنامه نویسی می شه کار با wizard
    فکر کنم من هم کد نوشتما

  9. #9
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: اتصال لیبل به دیتابیس

    دوست عزیز صورت می گیره اما این نمی شه کد نویسی و برنامه نویسی می شه کار با wizard
    منظورتون چیه که میشه کار با wizard

    lbl.DataBindings.Clear();
    Binding b = new Binding("Text", ds, "person.fname");
    lbl.DataBindings.Add(b);
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  10. #10
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: اتصال لیبل به دیتابیس

    بابا عوض دعوا يك پروژه بدين بهم

    حداقل يك مقاله برام بزاريد

    عجيبه ها!!
    دوست عزیز شما مشکلتون چیه؟
    کدهایی که ارائه شده رو امتحان کردید؟
    میدونید چطوری به یک بانک متصل بشید و اطلاعات اون رو بخونید؟
    کار با فایل ها رو بلدید؟

    این دعوا نیست.فقط یک رفع اشکاله.....
    شما هم امتحان کنید، اگر مشکلی بود مطرح کنید تا دوستان مشکلتان را برطرف کنن نه اینکه با یک پروژه نوشتن مشکل شما رو بیشتر کنن......
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار fozolefozola
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آبادان
    پست
    155

    نقل قول: اتصال لیبل به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط sajjadlove مشاهده تاپیک
    دوست عزیز شما مشکلتون چیه؟
    کدهایی که ارائه شده رو امتحان کردید؟
    میدونید چطوری به یک بانک متصل بشید و اطلاعات اون رو بخونید؟
    کار با فایل ها رو بلدید؟

    این دعوا نیست.فقط یک رفع اشکاله.....
    شما هم امتحان کنید، اگر مشکلی بود مطرح کنید تا دوستان مشکلتان را برطرف کنن نه اینکه با یک پروژه نوشتن مشکل شما رو بیشتر کنن......
    خوب اينكه datasource نداره؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: اتصال لیبل به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط esmartiz_red مشاهده تاپیک
    دوست عزیز صورت می گیره اما این نمی شه کد نویسی و برنامه نویسی می شه کار با wizard
    بستگی دارد، اگر از بیزینیس ابکجتس استفاده نشده ، بله و گرنه نه.

  13. #13

    نقل قول: اتصال لیبل به دیتابیس

    واسه این کار می تونی از یه ترفند استفاده کنی یه کامبو باکسو به دیتا بیست وصل کنی بعدش چیزی رو که تو کامبو نشون میده رو در لیبل یا تکست باکس هم بزاری خیلی راحته من همیشه همین کارو میکنم فقط باید کامبو باکستو یه جوری قایمش کنی.هزاران راهه دیگه هم هست

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: اتصال لیبل به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط slashslash2009 مشاهده تاپیک
    واسه این کار می تونی از یه ترفند استفاده کنی یه کامبو باکسو به دیتا بیست وصل کنی بعدش چیزی رو که تو کامبو نشون میده رو در لیبل یا تکست باکس هم بزاری خیلی راحته من همیشه همین کارو میکنم فقط باید کامبو باکستو یه جوری قایمش کنی.هزاران راهه دیگه هم هست
    به این جور روشها راه گفته نمیشه، بیراهه بیشتر بهشان میاد. به Windows Forms Data Binding یک نگاه انداخته بشه و از روشهایه معتبر استفاده بشه خیلی بهتره.

  15. #15

    نقل قول: اتصال لیبل به دیتابیس

    حق با دوستمونه ولی منم گفتم که این یه ترفنده

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار fozolefozola
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آبادان
    پست
    155

    نقل قول: اتصال لیبل به دیتابیس

    براي DataBindings و Binding بايد چيزي بايد usingبشه؟

  17. #17

    نقل قول: اتصال لیبل به دیتابیس

    خيلي از كاربران اگه 1 هفته بشينن يك كتاب مقدماتي رو مطالعه كنند به اندازه چند ماه تو اين فروم سوال بپرسند بيشتر جلو ميافتن

  18. #18

    نقل قول: اتصال لیبل به دیتابیس

    ببخشید ..
    من این تاپیک رو خوندم ولی نتونستم به نتیجه ای برسم
    میشه توضیح بیشتری بدید که چکار باید کرد ؟
    مثلا من می خوام مجموع اطلاعات یک ستون از جدول رو در لیبل نشون بدم
    چکار باید بکنم ؟

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: اتصال لیبل به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط صفر کیلومتر 1389 مشاهده تاپیک
    ببخشید ..
    من این تاپیک رو خوندم ولی نتونستم به نتیجه ای برسم
    میشه توضیح بیشتری بدید که چکار باید کرد ؟
    مثلا من می خوام مجموع اطلاعات یک ستون از جدول رو در لیبل نشون بدم
    چکار باید بکنم ؟
    اول اون اطلاعات را بدست میارید
    بعدش هم در لیبل نشان میدید.
    گرفتن اطلاعات از داتابیس را بدونید مشکلی ندارید ولی مشکل شما این است که
    ۱.چطوری اطلاعات را از داتابیس بدست بیارید
    و
    ۲.در یک لیبل نشان بدید
    هر قسمت را جداگانه با توضیح کامل بپرسید جواب میگیرید.

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    206

    نقل قول: اتصال لیبل به دیتابیس

    خوب چرا از sqldatareader استفاده نمیکنید؟

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار 81579001
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    آرام و زیبا
    پست
    201

    نقل قول: اتصال لیبل به دیتابیس

    سلام
    باتشکر از اساتید گرامی
    اگر امکان دارد بنده را راهنمایی بفرمایید
    برای این کد
    Binding b = new Binding("Text", ds, "person.fname");

    می خواهم از دیتابیس اطلاعات وارد لیبل و تکست باکس کنم

    البته اگر این روش درست است
    درصورت روش بهتر ؟

    متشکرم

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار 81579001
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    آرام و زیبا
    پست
    201

    نقل قول: اتصال لیبل به دیتابیس

    سلام
    راهی برای ارسال اطلاعات به تکست باکس هست ؟
    تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •