نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کار با textbox ها

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار soheil_1367
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    77

    کار با textbox ها

    سلام من تازه C#‎ رو شروع کردم من میخوام 3 تا textbox داشته باشم به این صورت که وقتی داخل اولی و دومی عدد وارد شد مجموع محاسبه شده و در سومی نوشته شود ولی نمیخوام دکمه ای قرار بدم تا با کلیک کردن محاسبه و نمایش داده شود در حین وارد کردن اعداد محاسبه و نمایش داده شود اگه ممکنه بگید چیکار کنم با تشکر

  2. #2

    نقل قول: کار با textbox ها

    سلام
    در تكس باكس دومي و اولي بيا به محض اين كه تغيير در شون ايجاد شد با هم جمع كنه و در سومي قرار بده در ضمن چك كنه ببينه چيزي كه وارد مي شود عدد يا نه

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار soheil_1367
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    77

    نقل قول: کار با textbox ها

    یعنی کد جمع کردن رو کجا باید بنویسم ؟؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار soheil_1367
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    77

    نقل قول: کار با textbox ها

    چه کدی باید نوشت تا چک کنه عدد یا نه ؟؟؟
    یه سوال دیگه چه وقت میتونم بیجای int.parse از int.tryparse استفاده کنم ؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: کار با textbox ها

    اگر قصد دارید فقط عدد وارد بشه میتونید از کد زیر استفاده کنید
            string OldValue1 = "0";
    private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (textBox1.Text == "")
    textBox1.Text = "0";
    try
    {
    textBox3.Text = (long.Parse(textBox1.Text) + long.Parse(textBox2.Text)).ToString();
    textBox1.Text = long.Parse(textBox1.Text).ToString();
    OldValue1 = textBox1.Text;
    }
    catch { textBox1.Text = OldValue1; }
    textBox1.Select(textBox1.TextLength, 0);
    }

    string OldValue2 = "0";
    private void textBox2_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (textBox2.Text == "")
    textBox2.Text = "0";
    try
    {
    textBox3.Text = (long.Parse(textBox1.Text) + long.Parse(textBox2.Text)).ToString();
    textBox2.Text = long.Parse(textBox2.Text).ToString();
    OldValue2 = textBox2.Text;
    }
    catch { textBox2.Text = OldValue2; }
    textBox2.Select(textBox2.TextLength, 0);
    }

  6. #6

    نقل قول: کار با textbox ها

    البته دوستان قبلا جواب دادن
    مقدار text هر یک از textbox هارو 0 قرار بده اگرم ندادی اشکال نداره :

    private
    void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    textBox3.Text = (
    double.Parse(textBox1.Text) + double.Parse(textBox2.Text)).ToString();
    }
    catch { }
    }
    privatevoid textBox2_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    textBox3.Text = (
    double.Parse(textBox2.Text) + double.Parse(textBox1.Text)).ToString();
    }
    catch { }
    }

    دستور try ,catch خطا هارو نادیده میگیرن موفق باشین

  7. #7

    نقل قول: کار با textbox ها

    دوست عزیز بهتر نیست همه سوالاتتو تو یه پست بذاری تا هی قسمت قسمت کنی و چند پستی ؟؟؟؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •