نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل درMask text box !!

  1. #1

    Question مشکل درMask text box !!

    سلام دوستان :
    من یه Mask text box در فرم خودم دارم که فرمت تاریخ رو داره . و می خوام که اگر این textbox خالی بود پیغامی نمایش داده بشه.
    ولی نمی دونم که چرا با اینکه خالی هستش پیغام من نمایش داده نمیشه.چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟
    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: مشکل درMask text box !!

    دوست عزیز پس اون 2 تا کاراکتر slash اینجا چه کاره اند برای همین textbox شما همیشه پره باید شرط خالی بودن رو با اونا در نظر بگیری

  3. #3

    نقل قول: مشکل درMask text box !!

    سلام
    برای بررسی پر بودن یک maskedTextBox (منظور از پربون هماهنگی با ماسک هستش) از دستور خصیصه MaskCompleted استفاده می کنند. برای مثال:

    if(maskedTextBox1.MaskCompleted)
    MessageBox.Show("Not Empty");


    اما از انجا که شما می خواهید تاریخ را مورد بررسی قرار دهید. پیشنهاد می کنم از کد زیر استفاده کنید:

    DateTime dt;
    if (DateTime.TryParse(maskedTextBox1.Text, out dt))
    MessageBox.Show("valid date");
    else
    MessageBox.Show("invalid date");

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •