نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: redirect به صفحه ديگر با ارسال متغير هاي همراه به صورت post نه get

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار dr-solomons
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    کرج
    پست
    129

    redirect به صفحه ديگر با ارسال متغير هاي همراه به صورت post نه get

    با سلام
    مي خواهم يه سري متغير رو به صورت اتوماتيك به يه صفحه جديد بفرستم جوري كه اطلاعات به صورت post ارسال بشه
    چون شكل header به صورت زيره و get

    header("location: pay.php?id=123&idpro=321");


    اگه بشه با فرم هم بفرستم خوبه ولي ميشه اوتوماتيك submit كرد؟

    با تشكر

  2. #2

    نقل قول: redirect به صفحه ديگر با ارسال متغير هاي همراه به صورت post نه get

    از cURL یا سوکت استفاده کنید. cURL خیلی راحتتره. یه سرچ کنید توابعش رو پیدا می کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار dr-solomons
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    کرج
    پست
    129

    نقل قول: redirect به صفحه ديگر با ارسال متغير هاي همراه به صورت post نه get

    با سلام
    فرم با submit اتوماتيك

    <form name="frmDC" method="post" action="">
    <input type="hidden" name="txtCR" value="dcr">
    <script language="JavaScript">document.frmDC.submit();</script></form>

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •