نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تبدیل XML توسط XSLT به صورت Dynamic

  1. #1

    تبدیل XML توسط XSLT به صورت Dynamic

    با سلام

    من بعد از گرفتن کوئری از دیتابیسم نتیجه آنرا به شکل XML در میارم.( منتهی ذخیره نمیکنم . )
    یک فایل TransformXSLT.xslt هم دارم که وظیفه ایجاد تغییرات در XML م را دارد.
    من این کد را نوشتم اما یک جا به بن بست خوردم :

    XslTransform myTrans = new XslTransform();
    myTrans.Load(Server.MapPath("~/TransformXSLT.xslt"));

    Xml myXml = new Xml();
    myXml.DocumentContent = strXml;


    کلاس XslTransform متدی برای Transform بسته به نیاز من ندارد. ( یا حداقل من پیدا نکردم )

    من فایل XML ندارم . من یک Object از جنس XML دارم. خروجی هم به شکل String یا Objectی از جنس XML می خوام.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار dr_csharp
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    599

    نقل قول: تبدیل XML توسط XSLT به صورت Dynamic

    سلام

    ميتوني يك XPathNavigator بعنوان ورودي به متد Transform‌ كلاس XslTransform بفرستي.
    براي توضيحات بيشتر :


    XPathDocument doc = new XPathDocument("XmlReader as a parameter");
    XPathNavigator nav = doc.CreateNavigator();
    آخرین ویرایش به وسیله dr_csharp : دوشنبه 18 آبان 1388 در 10:27 صبح

  3. #3

    نقل قول: تبدیل XML توسط XSLT به صورت Dynamic

    من این کلاس رو نمی شناسم ( XPathNavigator )

    میشه یک توضیح کوتاه و مختصر از رفتار اشیاء این کلاس بنویسید !؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار dr_csharp
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    599

    نقل قول: تبدیل XML توسط XSLT به صورت Dynamic

    نقل قول نوشته شده توسط A.S.Roma مشاهده تاپیک
    من این کلاس رو نمی شناسم ( XPathNavigator )

    میشه یک توضیح کوتاه و مختصر از رفتار اشیاء این کلاس بنویسید !؟
    بله..فكر ميكنم همزمان با پست شما من پست بالا رو Edit‌ كردم..
    ضمنا اين كلاسها از فضاي نام System.Xml.XPath استفاده ميكنند.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •