نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: انتقال اطلاعات به اكسل

  1. #1

    انتقال اطلاعات به اكسل

    سلام اساتید محترم
    برنامه اي را نوشته ام حال برای گزارشگیری از طریق excel مشکل دارم كه خواهشمندم مرا راهنمايي فرمايييد
    جدول برنامه ام دارای شماره ردیف ،شماره ماشین ،نام راننده ،تاريخ،ساعت ورود و ساعت خروج مي باشد
    (ممكن است يك ماشين درطول يك روزچندبارورودوخروج داشته باشد)
    درform موردنظرم يك TextBoxوباتن دارم كه شماره ماشين راواردمي كنم ومي خواهم هرگاه روي باتن موردنظركليك كردم جوابم رادريك صفحهExcelنمايش بدهم
    حال براي اين كارنمي دانم چه كدي بنويسم لطفا راهنمايي بفرماييد
    باتشكر

  2. #2

    نقل قول: انتقال اطلاعات به اكسل

    یک فایل اکسل رو داخل پوشه debug داشته باش و همیشه توی همین اکسل insert رو انجام بده

  3. #3

    نقل قول: انتقال اطلاعات به اكسل

    نقل قول نوشته شده توسط ramin_ramin مشاهده تاپیک
    یک فایل اکسل رو داخل پوشه debug داشته باش و همیشه توی همین اکسل insert رو انجام بده
    سلام
    ميشه بيشترتوضيح دهيد
    چگونه به excel
    insert كنم
    باكداگرباشدخيلي بهتراست

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Afshin160
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    528

    Cool نقل قول: انتقال اطلاعات به اكسل

    سلام ...
    دوست عزيز اول بهتر اطلاعات را در يه ديتابيس بريزي و بعد گزارش بدي ولي به هر حال اگه مي خواهي در يه فايل excel بريزي و بخوني بهتر به سايت زير بري اونجا به دقت توضيح داده شده با كدنويسي

    http://www.davidhayden.com/blog/dave...5/26/2973.aspx

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار refigh3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهراد پلاك35
    پست
    69

    نقل قول: انتقال اطلاعات به اكسل

    سلام دوست عزیز
    یک برنامه در قسمت دانلود برنامه های همین قسمت سی شارپ هست
    که کار کردن با اکسله میتونی از اون استفاده کنی و 3سوت مشکلت حل شه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ahrimaneahurai
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران
    پست
    554

    نقل قول: انتقال اطلاعات به اكسل

    private void Export()
    {
    try
    {
    Microsoft.Office.Interop.Excel.Application excelapp = new Microsoft.Office.Interop.Excel.Application();
    Microsoft.Office.Interop.Excel.Workbook excelbook = excelapp.Workbooks.Add(XlSheetType.xlWorksheet);
    Microsoft.Office.Interop.Excel.Worksheet excelworksheet = (Worksheet)(excelbook.Worksheets[1]);
    excelworksheet.DisplayRightToLeft = true;
    for (int j = 0; j < dataGridView1.Columns.Count; j++)
    {

    Range da= excelworksheet.get_Range("A1", "A1");
    rng1.Value2 = "ردیف";
    rng1.Font.Bold = true;
    }
    ProgressBar1.Maximum = dataGridView1.RowCount;
    ProgressBar1.Visible = true;
    for (int i = 2; i < dataGridView1.RowCount; i++)
    {
    string s = i.ToString();
    Range r1 = excelworksheet.get_Range("A" + s, "A" + s);
    r1.Value2 = dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Value.ToString();

    Range r2 = excelworksheet.get_Range("B" + s, "B" + s);
    r2.Value2 = dataGridView1.Rows[i].Cells[1].Value.ToString();

    Range r3 = excelworksheet.get_Range("C" + s, "C" + s);
    r3.Value2 = dataGridView1.Rows[i].Cells[2].Value.ToString();

    Range r4 = excelworksheet.get_Range("D" + s, "D" + s);
    r4.Value2 = dataGridView1.Rows[i].Cells[3].Value.ToString();

    Range r5 = excelworksheet.get_Range("E" + s, "E" + s);
    r5.Value2 = dataGridView1.Rows[i].Cells[4].Value.ToString();

    ProgressBar1.Value += 1;
    }
    ProgressBar1.Visible = false;
    excelapp.Visible = true;
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }
    }

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار sir_djalireza
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    32

    نقل قول: انتقال اطلاعات به اكسل

    مرسی از راهنمايی دقيقتون ! خواستم سوال کنم که ميشه از اکسل به درون ديتا بيس هم با کد نويسی اطلاعات يا رکورد را Import کرد؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ahrimaneahurai
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران
    پست
    554

    نقل قول: انتقال اطلاعات به اكسل


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •