نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: انتخاب صفحه های tabcontrol با کلیک بر روی ایتم های listbox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saeeedft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    320

    انتخاب صفحه های tabcontrol با کلیک بر روی ایتم های listbox

    سلام، من میخوام وقتی کاربر روی یکی از ایتم های یک listboxl کلیک میکنه، با انتخاب اون یکی از page های tabcontrol که خودم اونو تعیین میکنم انتخاب بشه،ممنون میشم راهنماییم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeeedft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    320

    نقل قول: انتخاب صفحه های tabcontrol با کلیک بر روی ایتم های listbox

    دوستان کسی چیزی به ذهنش نمیرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Parham.D
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    413

    نقل قول: انتخاب صفحه های tabcontrol با کلیک بر روی ایتم های listbox

    به کد زیر توجه کنید:


    private void listBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    foreach (TabPage item in tabControl1.TabPages)
    {
    if (listBox1.SelectedItem.ToString() == item.Name)
    {
    tabControl1.SelectedTab = item;
    }
    }
    }




    امیدوارم این کد شما رو راهنمایی کنه. با انتخاب مورد در لیست باکس هم نامش در TabContorl انتخاب میشه. با کمی تغییر آن چیزی که میخواهید بدست میآید. . . .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saeeedft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    320

    نقل قول: انتخاب صفحه های tabcontrol با کلیک بر روی ایتم های listbox

    ممنون دوست عزیز، من با کمی تغییر اونو درست کردم، چون طبق کد شما حتما باید نام tabpage فارسی باشه تا این کار اعمال بشه که زیاد جالب نیست، حالا من اومدم با استفاده از tag اونو به شکل زیر تغییر دادم،
     foreach (TabPage item in tabControl1.TabPages)
    {
    if (listBox1.SelectedIndex.ToString() == item.Tag.ToString())
    {
    tabControl1.SelectedTab = item;
    }
    }

    tabpage ها باید طبق ایتهای درون لیست باکس خاصیت tag شون تنظیم بشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •