نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اجرای transaction

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saeeedft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    320

    اجرای transaction

    با سلام، دوستان من یک transaction نوشتم که دو تا ثبت رو انجام میده، حاا من توی rolback اون اشکال دارم، این rolback رو کجا باید بنویسم، کد من به شکل زیر هستش :
     SqlConnection con = new SqlConnection();
    con.ConnectionString = "data source=(local);initial catalog=test1;integrated security=true";
    SqlTransaction tran1;
    SqlTransaction tran2;
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("ins1", con);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.AddWithValue("@name", textBox1.Text);
    con.Open();
    tran1 = con.BeginTransaction();
    cmd.Transaction = tran1;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    tran1.Commit();
    cmd = new SqlCommand("ins2", con);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.AddWithValue("@famil", textBox2.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@tarikh", c.getMiladiDate(new IrDate(maskedTextBox1.Text)));

    tran2 = con.BeginTransaction();
    cmd.Transaction = tran2;
    tran2.Commit();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    MessageBox.Show("sabt shod");

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    رشت
    پست
    32

    نقل قول: اجرای transaction

    دستورات را به صورت اصلاح کن شما باید یک tran داشته باشی که در صورت commit شدن ان هر در دستور شما انجام شود به صورت زیر:



    try
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection();
    con.ConnectionString = "data source=(local);initial catalog=test1;integrated security=true";
    SqlTransaction tran1;

    SqlCommand cmd = new SqlCommand("ins1", con);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.AddWithValue("@name", textBox1.Text);
    con.Open();
    tran1 = con.BeginTransaction();
    cmd.Transaction = tran1;
    cmd.ExecuteNonQuery();

    cmd = new SqlCommand("ins2", con);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.AddWithValue("@famil", textBox2.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@tarikh", c.getMiladiDate(new IrDate(maskedTextBox1.Text)));

    cmd.Transaction = tran1;


    cmd.ExecuteNonQuery();
    tran1.Commit();

    con.Close();
    MessageBox.Show("sabt shod");
    }
    catch()
    {
    tran1.rollback();
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saeeedft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    320

    نقل قول: اجرای transaction

    ممنون جوابمو گرفتم، دوستان یه سری هم به اینجا بزنند
    http://alfa-web.net

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: اجرای transaction

    transaction کارش چیه دوستان؟ و کجاها استفاده میشه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: اجرای transaction

    نقل قول نوشته شده توسط man7tomani مشاهده تاپیک
    transaction کارش چیه دوستان؟ و کجاها استفاده میشه؟
    بعضی کارها یا باید کاملاً انجام بشند و یا نشند، اگر قسمتی انجام بشه و مشکلی پیش بیاد و قسمت دیگر انجام نشه ایراد ایجاد میکنه. مثال:زمانی که از یک حساب در بانک پول به حساب دیگر بره. اگر اول از حساب اول کم کنیم و قبل از اینکه به حساب دوم اضافه بشه مشکلی پیش بیاد اشکال دارد. اگر اول به حساب دوم اضافه کنیم و قبل از اینکه از حساب اول کم کنیم مشکلی پیش بیاد بانک پول از دست میده. پس باید کم کردن مقدار و اضافه کردن به حساب دیگر در یک عمل یا انجام بشد و یا انجام نشه. برایه همین اگر هر دو عمل را در یک انجام داده اونوقت یا همه چی موفق انجام میشه و یا همه چی انجام نمیشه .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •