نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: bgcolor

  1. #1

    bgcolor

    درود
    من دنبال یه کد جاوا اسکریپت می گردم که رنگ پس زمینه رو هر 5 ثانیه تغییر بده
    کسی این کد رو بلده؟
    سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali.akhbary
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    سايت برنامه نويس
    سن
    37
    پست
    303

    نقل قول: bgcolor

    در تگ بدنه، این كد را نوشته و با آن، تابعی را كه ساختید، صدا كنید.

    onLoad="funTime()"

    function funTime() 
    {
    setTimeout ( "MyFunc()" , 5000);
    // با این تایمر، تابع ما، در هر پنج ثانیه، دوباره خوانی می‌شود
    }
    حالا مي توني توي تابع مورد نظر، يعني MyFunc تغييرات bgcolor را اعمال كني.
    با كمي تلخيص و تصرف

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار eAmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Node.js
    پست
    447

    نقل قول: bgcolor

    البته اگر می خواید هر 5 ثانیه تغییر رنگ داشته باشید باید از setInterval به جای setTimeout استفاده کنید.
    setTimeout بعد از 5 ثانیه فقط یک دستور رو اجرا کرده و نمی تواند یک دستور را در بازه های زمانی مختلف اجرا کند. ( توضیح کتابی )

    موفق باشید.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    553

    نقل قول: bgcolor

    نقل قول نوشته شده توسط eAmin مشاهده تاپیک
    البته اگر می خواید هر 5 ثانیه تغییر رنگ داشته باشید باید از setInterval به جای setTimeout استفاده کنید.
    setTimeout بعد از 5 ثانیه فقط یک دستور رو اجرا کرده و نمی تواند یک دستور را در بازه های زمانی مختلف اجرا کند. ( توضیح کتابی )

    موفق باشید.
    در تابع funcTime با قراردادن setTimeout در انتهاي تابع عمل فراخواني تابع دوباره تكرار مي شود
    استفاده از setInterval فضاي بيشتري از RAM را درگير مي كند

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار eAmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Node.js
    پست
    447

    نقل قول: bgcolor

    نقل قول نوشته شده توسط afshin9032 مشاهده تاپیک
    در تابع funcTime با قراردادن setTimeout در انتهاي تابع عمل فراخواني تابع دوباره تكرار مي شود
    استفاده از setInterval فضاي بيشتري از RAM را درگير مي كند
    شاید منظور شما این بوده:

    function funTime()
    {
    setTimeout(function(){
    alert("z");
    funTime();
    } , 5000);
    }
    window.onload = funTime;

    در این روش هم اختلاف میزان استفاده از رم خیلی محسوس نیست، در عوض setinterval برای کار با پردازشهای تکراری پرفورمانس بالاتری نسبت به settimeout داره.

  6. #6

    نقل قول: bgcolor

    استفاده از setInterval فضاي بيشتري از RAM را درگير مي كند
    حرفتون خیلی بیربط به نظر میاد! منبع حرفتون چیه؟ یا اگر خودتون آزمایش کردین، لطفا تستی که انجام دادین رو ارایه بدین.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •