نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: عدم ارسال ایمیل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Yalda2005
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من شهروند همه ی جهانم
    پست
    205

    عدم ارسال ایمیل

    مسئله ئی که هست اینه که من با استفاده از تابع mail attach ایمیل می فرستم اما ایمیل به کاربرانی که ایمیل غیر از یاهو دارند ارسال نمی شود . علتش چی می تونه باشه؟

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    19

    نقل قول: عدم ارسال ایمیل

    من میخوام از mail() برای فرستادن ایمیل استفاده کنم.ولی مشکلات زیادی دارم.شنیدم که در smtp نمیشه از این تابع استفاده کرد.واقعا راهی وجود نداره که بتونم از این استفاده کنم.من میخوام تو یک حلقه به یک سری از کاربران ثبت نام کرده با این تابع میل بفرستم.چه کنم؟نیازمند راهنمایی هستم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Yalda2005
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من شهروند همه ی جهانم
    پست
    205

    نقل قول: عدم ارسال ایمیل

    این هم کد :



    <?php
    function mail_attachment($filename, $path, $mailto, $from_mail, $from_name, $replyto, $subject, $message) {
    $file = $path.$filename;
    $file_size = filesize($file);
    $handle = fopen($file, "r");
    $content = fread($handle, $file_size);
    fclose($handle);
    $content = chunk_split(base64_encode($content));
    $uid = md5(uniqid(time()));
    $name = basename($file);
    $header = "From: ".$from_name." <".$from_mail.">\r\n";
    //$header .= "Bcc:".$my_bcc . "\r\n";
    $header .= "Reply-To: ".$replyto."\r\n";
    $header .= "MIME-Version: 1.0\r\n";
    $header .= "Content-Type: multipart/mixed; boundary=\"".$uid."\"\r\n\r\n";
    $header .= "This is a multi-part message in MIME format.\r\n";
    $header .= "--".$uid."\r\n";
    $header .= "Content-type:text/plain; charset=iso-8859-1\r\n";
    $header .= "Content-Transfer-Encoding: 7bit\r\n\r\n";
    $header .= $message."\r\n\r\n";
    $header .= "--".$uid."\r\n";
    $header .= "Content-Type: application/octet-stream; name=\"".$filename."\"\r\n"; // use diff. tyoes here
    $header .= "Content-Transfer-Encoding: base64\r\n";
    $header .= "Content-Disposition: attachment; filename=\"".$filename."\"\r\n\r\n";
    $header .= $content."\r\n\r\n";
    $header .= "--".$uid."--";
    if (mail($mailto, $subject, "", $header)) {
    echo "mail send shod ... OK"; // or use booleans here
    } else {
    echo "mail send ... ERROR!";
    }
    }
    // how to use
    $my_file = "classes.zip";
    $my_path = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."/upload/";
    print $my_path;
    $my_name = "test";
    $my_mail = "info@daryabnokte.com";
    $my_replyto = "info@.com";
    $my_subject = "This is a mail with attachment.";
    $mailto = "@hotmail.com" ;
    //$my_bcc="@yahoo.com";
    $my_message = "Hallo,\r\ndo you like this script? I hope it will help.\r\n\r\ngr. Olaf";
    mail_attachment($my_file, $my_path, $mailto, $my_mail, $my_name, $my_replyto, $my_subject, $my_message);
    ?>




    جای ایمیل ها رو عمدا خالی گذاشتم

  4. #4

    نقل قول: عدم ارسال ایمیل

    نقل قول نوشته شده توسط Yalda2005 مشاهده تاپیک
    این هم کد :



    <?php
    function mail_attachment($filename, $path, $mailto, $from_mail, $from_name, $replyto, $subject, $message) {
    $file = $path.$filename;
    $file_size = filesize($file);
    $handle = fopen($file, "r");
    $content = fread($handle, $file_size);
    fclose($handle);
    $content = chunk_split(base64_encode($content));
    $uid = md5(uniqid(time()));
    $name = basename($file);
    $header = "From: ".$from_name." <".$from_mail.">\r\n";
    //$header .= "Bcc:".$my_bcc . "\r\n";
    $header .= "Reply-To: ".$replyto."\r\n";
    $header .= "MIME-Version: 1.0\r\n";
    $header .= "Content-Type: multipart/mixed; boundary=\"".$uid."\"\r\n\r\n";
    $header .= "This is a multi-part message in MIME format.\r\n";
    $header .= "--".$uid."\r\n";
    $header .= "Content-type:text/plain; charset=iso-8859-1\r\n";
    $header .= "Content-Transfer-Encoding: 7bit\r\n\r\n";
    $header .= $message."\r\n\r\n";
    $header .= "--".$uid."\r\n";
    $header .= "Content-Type: application/octet-stream; name=\"".$filename."\"\r\n"; // use diff. tyoes here
    $header .= "Content-Transfer-Encoding: base64\r\n";
    $header .= "Content-Disposition: attachment; filename=\"".$filename."\"\r\n\r\n";
    $header .= $content."\r\n\r\n";
    $header .= "--".$uid."--";
    if (mail($mailto, $subject, "", $header)) {
    echo "mail send shod ... OK"; // or use booleans here
    } else {
    echo "mail send ... ERROR!";
    }
    }
    // how to use
    $my_file = "classes.zip";
    $my_path = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."/upload/";
    print $my_path;
    $my_name = "test";
    $my_mail = "info@daryabnokte.com";
    $my_replyto = "info@.com";
    $my_subject = "This is a mail with attachment.";
    $mailto = "@hotmail.com" ;
    //$my_bcc="@yahoo.com";
    $my_message = "Hallo,\r\ndo you like this script? I hope it will help.\r\n\r\ngr. Olaf";
    mail_attachment($my_file, $my_path, $mailto, $my_mail, $my_name, $my_replyto, $my_subject, $my_message);
    ?>




    جای ایمیل ها رو عمدا خالی گذاشتم
    از کلاس phpmailer استفاده کن

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Yalda2005
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من شهروند همه ی جهانم
    پست
    205

    نقل قول: عدم ارسال ایمیل

    خب من می خوام اشکال این رو بفهمم ؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Yalda2005
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من شهروند همه ی جهانم
    پست
    205

    نقل قول: عدم ارسال ایمیل

    دوست عزیز شما کثیف کاری کد رو در نظر گیر و ببین به نظرت مشکل چیه ... اصل قضیه چیز دیگه ئی ... اون رو می شه با چند دقیقه وقت گذاشتن درست کرد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •