نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: برنامه نویسی درگاه سری و موازی:(ویژوال سی شارپ دات نت)

  1. #1

    برنامه نویسی درگاه سری و موازی:(ویژوال سی شارپ دات نت)

    دوستان کسی می دونه که تو #C دات نت چه طوری میشه به درگاه سری یا موازی دسترسی پیدا کرد و براش برنامه نوشت؟
    ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_hadian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    292
    سلام
    راجع به MSCOMM مطالعه کنید

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط ali_hadian
    سلام
    راجع به MSCOMM مطالعه کنید
    خیلی ممنون.اما میشه بیشتر توضیح بدید.آخه من تو MSDN چیزی در موردش پیدا نکردم.اگه کتاب خوبی هم در این زمینه سراغ دارید ممنون می شم معرفی کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_hadian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    292
    اما میشه بیشتر توضیح بدی
    فقط اسمش رو بلدم باهاش کار نکردم
    آخه من تو MSDN چیزی در موردش پیدا نکردم
    درست سرچ نکردی البته مثالهای MSDN راجه به C++‎ است خودت به C#‎ تبدیلشون کن

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط ali_hadian
    درست سرچ نکردی البته مثالهای MSDN راجه به C++‎ است خودت به C#‎ تبدیلشون کن
    راستش برایVC هم چیز خاصی ننوشته.در ضمن من این کنترل MSCOMM رو دانلود کردم اما وقتیکه می خوام اونو به فرم اضافه کنم با پیغام خطا مواجه میشم و مثل اینکه کنترل باید Register بشه.حالا نمی دونم چه طوری این کار رو انجام بدم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Peyman_Ranjbar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    608
    دوستان کسی می دونه که تو #C دات نت چه طوری میشه به درگاه سری یا موازی دسترسی پیدا کرد و براش برنامه نوشت؟
    ممنون.
    برای این کار احتیاج به یه dll داری به نام inpout.dll که اجازه دسترسی به پورتهای سری و موازی رو با آدرس اون میده من با استفاده از این تابع تونستم یه لامپ رو خاموش یا روشن کنم ، فکر کنم کار شما رو هم راه بندازه :wink:
    این هم نحوه استفاده از اون تابع


    using System;
    using System.Runtime.InteropServices;

    public class PortAccess
    {
    [DllImport("inpout32.dll", EntryPoint="Out32")]
    public static extern void Output(int adress, int value);
    }


    می گردم روی کامپیوترم اگه فایل dll رو پیدا کردم اینجا Upload می کنم.

    موفق باشی :flower:

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط ..::UnicorN::..
    دوستان کسی می دونه که تو #C دات نت چه طوری میشه به درگاه سری یا موازی دسترسی پیدا کرد و براش برنامه نوشت؟
    ممنون.
    برای این کار احتیاج به یه dll داری به نام inpout.dll که اجازه دسترسی به پورتهای سری و موازی رو با آدرس اون میده من با استفاده از این تابع تونستم یه لامپ رو خاموش یا روشن کنم ، فکر کنم کار شما رو هم راه بندازه :wink:
    می گردم روی کامپیوترم اگه فایل dll رو پیدا کردم اینجا Upload می کنم.
    موفق باشی :flower:
    دستت طلا.خیلی ممنون.راستی غیر از این DLL تو خود VisualC#‎.net چنین امکانی وجود نداره.راستش من تو بعضی جاها یه سری کدهایی پیدا کردم که از کلاسهای خاصی مثل(System.Io.Ports) یا(ُSreialPor) استفاده کردن اما متاسفانه وقتی که کدها رو وارد برنامه می کنم این کلاسها شناخته نمی شن و خطای مفسر به وجود میاد.

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    39
    در سی شارپ دانت 1 و 1.1 کلاسهایی به صورت ManagedCode یعنی مبتنی بر خود فریمورک برای کار با پورتها نداریم بهترین کار استفاده از ActiveX و DLL های موجوده که من فکر می کنم بهترینش همون MSCOMM باشه که دوستان گفتن برای استفاده از اون بهتر MSDN برای VS 6 رو مطالعه کنید به راحتی جواب میده کار کردن باهاش ساده است.
    موفق باشید

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط Pooya_sh
    در سی شارپ دانت 1 و 1.1 کلاسهایی به صورت ManagedCode یعنی مبتنی بر خود فریمورک برای کار با پورتها نداریم بهترین کار استفاده از ActiveX و DLL های موجوده که من فکر می کنم بهترینش همون MSCOMM باشه که دوستان گفتن برای استفاده از اون بهتر MSDN برای VS 6 رو مطالعه کنید به راحتی جواب میده کار کردن باهاش ساده است.
    موفق باشید
    ممنون.یعنی اون کلاسهایی که اسم بردم مال خود C#‎.net نیست؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    یعنی اون کلاسهایی که اسم بردم مال خود C#‎.net نیست؟
    خیر ، این کلاس ها قراره در ورژن بعدی دات نت فریمورک (2.0) گنجانده بشه .

  11. #11
    نقل قول نوشته شده توسط Farhad.B.S
    خیر ، این کلاس ها قراره در ورژن بعدی دات نت فریمورک (2.0) گنجانده بشه .
    دستت درد نکنه.حالا این نسخه ی جدید هنوز به بازار نیومده یا اینکه تو ایران وجود نداره.آخه تو بعضی از سایتها یه سری کد نوشتن که از این کلاسها استفاده می کنه.و همون طور که گفتید تو نسخه ی 2.0 دات نت وجود داره.

  12. #12
    هم اکنون نسخه بتای دات نت فریم ورک 2.0 و VS 2005 در سایت مایکروسافت عرضه میشود .
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Peyman_Ranjbar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    608
    سلام
    این هم فایل inpout32.dll
    شرمنده دیر شد مشکل از ISP بود

    برای استفاده از این بعد از refrence دادن به این فایل اون کلاس رو که تو پست قبلی گذاشته بودم رو به برنامه ات اضافه کن
    این هم آدرس پورتهای سریال(به طور پیش فرض)
    LPT1 : 378
    LPT2 :278

    البته به صورت Hexadecimal

    موفق باشی :موفق:

  14. #14
    نقل قول نوشته شده توسط ..::UnicorN::..
    سلام
    این هم فایل inpout32.dll
    شرمنده دیر شد مشکل از ISP بود

    برای استفاده از این بعد از refrence دادن به این فایل اون کلاس رو که تو پست قبلی گذاشته بودم رو به برنامه ات اضافه کن
    این هم آدرس پورتهای سریال(به طور پیش فرض)
    LPT1 : 378
    LPT2 :278

    البته به صورت Hexadecimal

    موفق باشی :موفق:
    ممنون دوست خوب دست درد نکنه.

  15. #15

  16. #16

    Smile

    بابا جان حالا این دی ال ال کجاست اگه میشه دوبا ره بزا رینش یا برا م میل کنید ممنون
    mohsen_a47

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار iman_s52
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    566
    در مورد اکتیو ایکس MSCOMM باید بگه که Register باید بشه
    یعنی باید حتما سی دی Visual Studio 98رو بذاری و قسمت ActiveX رو تیک بزنی.
    و در مورد C#‎2005 باید بگم که خودش کنترل Serial Port رو داره و راحت می تونی ازش استفاده کنی مثال هم در این مورد تویه CodeProject هست و می تونی راحت پیداش کنی.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •