نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چجوري ميشه فرمت string كه عددي است كه سه رقم سه رقم از هم جدا شده رو به صورت ساده در اورد ؟

  1. #1

    چجوري ميشه فرمت string كه عددي است كه سه رقم سه رقم از هم جدا شده رو به صورت ساده در اورد ؟

    چجوري ميشه فرمت string كه عددي است كه سه رقم سه رقم از هم جدا شده رو به صورت ساده در اورد ؟ مثل 1,234,567 به 1234567

  2. #2

    نقل قول: چجوري ميشه فرمت string كه عددي است كه سه رقم سه رقم از هم جدا شده رو به صورت ساده در اورد ؟



    String str;
    str="1,123,521";
    int Number=Convert.ToInt32(str.Replace(",",""));

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: چجوري ميشه فرمت string كه عددي است كه سه رقم سه رقم از هم جدا شده رو به صورت ساده در اورد ؟


    this
    .Text = int.Parse(textBox1.Text.Trim(), System.Globalization.NumberStyles.AllowThousands).ToString();

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: چجوري ميشه فرمت string كه عددي است كه سه رقم سه رقم از هم جدا شده رو به صورت ساده در اورد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط mnsh87 مشاهده تاپیک
    چجوري ميشه فرمت string كه عددي است كه سه رقم سه رقم از هم جدا شده رو به صورت ساده در اورد ؟ مثل 1,234,567 به 1234567
    سلام :
    همه مثال هایی که دوستان زدن خوبه اما اگر رشته مورد نظر بصورت "1,300,250,000 تومان" باشه اونوقت استفاده از متد هایی چون Parse استثنا ایجاد میکنه و بهترین گزینه بصورت زیره:

    Regex.Replace(MyString, @"[^0-9]", "");

    به جای MyString رشته مورد نظرتون رو قرار بدین. کلا کد بالا برای جدا کردن اعداد درون یک رشته است.
    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •