نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ایجا کانکشن از نرم افزار به سایت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار BahmanDB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شهر اولین ها
    پست
    273

    ایجا کانکشن از نرم افزار به سایت

    سلام دوستان .
    من میخوام با سی شارپ یه سری داده رو تو وب insert کنم. ممنون از راهنمایی تون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahab_ss
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    bangkok
    سن
    43
    پست
    434

    نقل قول: ایجا کانکشن از نرم افزار به سایت

    شما میتونید یک وب سرویس بنویسید و از طریق اون اطلاعات مورد نظرتون رو Add کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Happy_davood
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    44
    پست
    306

    نقل قول: ایجا کانکشن از نرم افزار به سایت

    اگر منظوراون وارد کردن یه سری اطلاعات به بانک اطلاعای روی یه هاست هست ، فقط کافیه کانکشن استرینگ رو تنظیم کنید روی اون سرور و شروع به اجرا Command هاتون بکنید .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار BahmanDB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شهر اولین ها
    پست
    273

    نقل قول: ایجا کانکشن از نرم افزار به سایت

    بله دوست عزیز خوب متوجه شدین دقیقن منظورم وارد کردن یه سری اطلاعات به بانک اطلاعای روی یه هاست هست ولی اون کارو هم انجام دادم نشد . ؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: ایجا کانکشن از نرم افزار به سایت

    سلام دوست عزيز
    اطلاعات و ثبت نمي كنه يا error ميده ؟ اگه error ميده error بزار تا دوستان بتونن بهتر كمك كنن

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار BahmanDB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شهر اولین ها
    پست
    273

    نقل قول: ایجا کانکشن از نرم افزار به سایت

    دوستا من یه مشکل دیگه هم که دارم نمی تونم با اسکیول 2005 به دیتابیس کانکت شم یوزر و پسورد رو می دم نمیره مجبورم جدول هارو دستی ایجاد کنم .
    البته قبلا این کارو دستی انجام نمی دادم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نمی دونم . . .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار BahmanDB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شهر اولین ها
    پست
    273

    نقل قول: ایجا کانکشن از نرم افزار به سایت

    اینم Error:




    An error has occurred while establishing a connection to the server.
    When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default
    settings SQL Server does not allow remote connections.
    (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection




  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Reza.ariyan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    محل سرچشمه - ساوه
    پست
    129

    نقل قول: ایجا کانکشن از نرم افزار به سایت

    نقل قول نوشته شده توسط BahmanDB مشاهده تاپیک
    سلام دوستان .
    من میخوام با سی شارپ یه سری داده رو تو وب insert کنم. ممنون از راهنمایی تون
    ببخشید :
    یه توصیه و اون هم اینکه هیچ وقت این کارو نکن

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار BahmanDB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شهر اولین ها
    پست
    273

    نقل قول: ایجا کانکشن از نرم افزار به سایت

    نقل قول نوشته شده توسط Reza.ariyan مشاهده تاپیک
    ببخشید :
    یه توصیه و اون هم اینکه هیچ وقت این کارو نکن


    دوست عزیز فعلن که نتونستم این کارو انجام بدم البته احتمالا مشکل از server باشه
    اگه بلدی راهشو بگو نه نصیحت .
    البته این دلیل نمیشه که شما توصیه می کنین استفاده نکنم راهش اینه که بگی راهش اینه و به این دلیل هم
    استفاده کردنش درست نی .. .
    آخرین ویرایش به وسیله BahmanDB : یک شنبه 24 آبان 1388 در 15:40 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار BahmanDB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شهر اولین ها
    پست
    273

    نقل قول: ایجا کانکشن از نرم افزار به سایت

    دوستان یه sample میشه بزارین ؟ اگه میشه فوری لطفا .. .
    ممنون از لطفتون

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ali.akhbary
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    سايت برنامه نويس
    سن
    37
    پست
    303

    نقل قول: ایجا کانکشن از نرم افزار به سایت

    فكر مي كنم تو اين زمينه ها پشتيبان هاي فني هاست ها كمك خوبي باشند.
    به نظرم نبايد مشكل از سرور باشه. تو Connection String از چه پارامترهايي استفاده مي كنيد؟
    IP Valid داره؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار BahmanDB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شهر اولین ها
    پست
    273

    نقل قول: ایجا کانکشن از نرم افزار به سایت

    دوستان مشکل بنده حل شد خیلی ممنون از همه دوستایی که جواب دادن .
    و مشکلم رو میگم تا شاید به درد بعضی دوستان بخوره (باید بعد نام سایت می نوشتم sqlexpress)
    اینم کدش :



    string conn = @"server=siteName.com\sqlexpress;database=DataBase Name;user id=UserName;password=password;";
    SqlConnection cnn = new SqlConnection(conn);
    cnn.Open();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("insert into Tbltest(Text,Link)values(@Text,@Link)", cnn);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@Text", "test");
    cmd.Parameters.AddWithValue("@Link", "test");
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cnn.Close();







    آخرین ویرایش به وسیله BahmanDB : یک شنبه 24 آبان 1388 در 18:03 عصر دلیل: اضافه کردن کد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •