نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: معادل sender.name چيه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار tabatabaeefar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    زمین خدا
    پست
    259

    معادل sender.name چيه؟

    سلام
    من با vb كار ميكنم.
    چند وقته دارم سعي ميكنم يواش يواش C#‎‎ هم ياد بگيرم.
    ميشه بگيد معادل sender.name توي C#‎‎ چيه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: معادل sender.name چيه؟

    سلام
    بستگی به شی ارسال کننده دارد :

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    this.Text = ((Control)sender).Name;
    }

  3. #3

    نقل قول: معادل sender.name چيه؟

    در تکمیل صحبت دوستمون:
    اگر رویداد مورد نظرتون توسط کنترلهای مختلفی صدا زده میشه (مثلا هم توسط CheckBox و هم RadioButton) میتونید بصورت زیر استفاده کنید
    ((Control)sender).Name

    ولی اگر رویداد توسط فقط یک ابزار صدا زده میشه میتونید به اون کنترل تبدیلش کنید.
    ((CheckBox )sender).Name

    توی حالت اول فقط به خصوصیات مشترک کنترلها دسترسی دارید ولی در حالت دوم به تمام خصوصیات کنترل مورد نظر دسترسی دارید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •