نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: به دست آوردن آخرين فاكتور درج شده در برنامه تحت شبكه

  1. #1

    Question به دست آوردن آخرين فاكتور درج شده در برنامه تحت شبكه

    فرض كنيد دو تا جدول داريم؛ يكي كليات فاكتور و ديگري جزئيات فاكتور كه توسط FactorID به هم متصل شدند

    من با ساخت يك تراكنش و اجراي اون ميتونم فاكتورها رو براحتي ثبت كنم منتها بايد بلافاصله بعد از ثبت فاكتور اون رو به چاپگر ارسال كنم. .. چطور بايد كد فاكتوري رو كه ثبت كردم (ID@) رو به دست بيارم؟

    sqlcommand cmd
    cmd.commandtext=QUERY
    cmd.ExecuteScalar


    set xact_abort on
    begin tran
    Insert into Factor...
    declare @id int
    select @id=Scope_Identity()
    ...insert into factordetail
    ...insert into factordetail
    "commit

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali.akhbary
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    سايت برنامه نويس
    سن
    37
    پست
    303

    نقل قول: به دست آوردن آخرين فاكتور درج شده در برنامه تحت شبكه

    آيدي فاكتور رو كه خودت بدست آوردي.
    به همين روش آيدي FactorDetail رو هم به دست بيار.

    ببين اين تايپيك مي تونه كمكت مي كنه؟

  3. #3

    نقل قول: به دست آوردن آخرين فاكتور درج شده در برنامه تحت شبكه

    دوست عزیز
    درود
    شما شماره فاکتور رو دارید پس میتونید با زدن یک Select ساده IdHdr فاکتور رو به دست بیارید و سپس با زدن یک Select دیگه آیتم های اون رو
    نکته ای که باید به اون توجه کنی اینه که حتما نباید توی همون روند ذخیره سازی کار پرینت رو هم انجام بدی. جدا کن این دو تا کار رو ولی میتونی بعد از ثبت مقدمات پرینت رو بچینی

    موفق باشی

  4. #4

    نقل قول: به دست آوردن آخرين فاكتور درج شده در برنامه تحت شبكه

    با زدن یک Select ساده
    بعد از commit دستور Select @id رو نوشتم و كل دستور رو با ExecuteScalar‌اجرا كردم. اينطوري بعد از درج فاكتور شماره درج شده به برنامه پاس داده شد و من اون رو به كريستال ريپورت دادم.

    ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •