نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: برنامه نویسی پایگاه داده

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    22

    Question برنامه نویسی پایگاه داده

    سلام دوستان
    من برنامه ای نوشتم که با پایگاه داده access در ارتباطه.
    در پایگاه داده یک جدول t1 وجود داره که در آن کد بانک ذخیره شده و یک جدول t6 داریم که در آن کدبانک به همراه نام بانک ذخیره شده.
    روالی نوشتم که می خوام هنگامی که جدول t1 در فرم مورد نظر لود میشه به جای کد بانک به کمک جدول t6 نام بانک نشون داده بشه.


    Private Sub code_to_name()

    cmd4.Connection = con
    cmd4.CommandText = "select bank_name from t6 where bank_cod=?"
    cmd4.Parameters.AddWithValue("bank_cod", bank_name.Text)
    Dim r As OleDbDataReader
    con.Open()
    r = cmd4.ExecuteReader
    While r.Read
    bank_name.Text = r.Item("bank_name")
    End While
    con.Close()
    End Sub


    اما مشکل روال بالا اینه که فقط یک بار اجرا میشه و دفعه های بعد error میده .
    پیغام :COM object that has been separated from its underlying RCW cannot be used

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    22

    Angry نقل قول: برنامه نویسی پایگاه داده

    کسی نمی خاد جواب بده دیگه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    608

    نقل قول: برنامه نویسی پایگاه داده

    سلام .

    قبل از اینکه Connection رو ببندی DataReader یا همون R توی این مثال رو هم Close کن .

    اگه مشکلت حل نشد بگو.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •