نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جستوجوی یک node خاص در xml و خواندن مقادیر آن node ؟

  1. #1
    کاربر جدید آواتار bizhanmp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Nesfe jahan
    پست
    13

    جستوجوی یک node خاص در xml و خواندن مقادیر آن node ؟

    با سلام به دوستان عزیز من یه سایت دارم میسازم که میخواستم بعضی از محتوای متنی صفحه اول را که داخل یک xml ریختم و هر کدوم داخل یک نود هست را با استفاده از id اون node بخونم و هنگام بار شدن صفحه داخل صفحه بریزم.
    همچنین میخوام بتونم هر کدوم از نود ها را که خواستم محتوای اون نود را تغییر بدم.
    لطفا راهنمایی کنید عجله دارم .
    با تشکر.

  2. #2

    نقل قول: جستوجوی یک node خاص در xml و خواندن مقادیر آن node ؟

    اگه از کنترل هایی که ساختار درختی دارن استفاده کنی که مشکلی نیست.
    اما اگر می خوای با کنترل های دیگر کار کنی فکر کنم 2 تا راه داری :
    1- استفاده از XSLT که مستقیم XML رو تبدیل به HTML یا چیز دیگه کنی ... ( یک سرچ بزن )
    2- نوشتن یک متد برای بدست آوردن Node ها و Node های Child

  3. #3
    کاربر جدید آواتار bizhanmp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Nesfe jahan
    پست
    13

    نقل قول: جستوجوی یک node خاص در xml و خواندن مقادیر آن node ؟

    خیلی ممنون
    اما من میخواستم یه node خاص را با استفاده از مقدار id جستو جو کنم و بتونم محتوای نود را بخونم یا تغییر بدم .
    اگه اطلاعی دارید لطفا راهنمایی کنید .
    با تشکر

  4. #4

    نقل قول: جستوجوی یک node خاص در xml و خواندن مقادیر آن node ؟

    با سلام

    در dotNet بستر مناسبی جهت کار با فایل های XML در فضای نام System.Xml موجوده .

    مهمترین این کلاس ها عبارتند از :

    XmlTextReader
    کلاسی جهت ارتباط با فایل XML بابت خواندن اطلاعات به صورت Forward Only
    توسط این کلاس با هر بار صدا زدن متد read شی ایجاد شده node بعدی خوانده می شود
    توسط NodeType ماهیت گره جاری مشخص می شود .
    توسط Name نام گره جاری مشخص می شود و ...

    یک کلاس عالی جهت خواندن و پیمایش یک فایل XML بصورت دستی

    XmlTextWriter
    کلاسی جهت ارتباط با فایل XML بابت نوشتن اطلاعات به صورت Forward Only

    XmlDocument
    کلاسی جهت ارتباط با یک فایل XML و برای پیمایش ، جستجو و تغییرات در یک فایل XML

    و ...
    --------------
    مبحث فایل های XML ساده ، ولی گسترده است .

    این چند لینک شامل مباحث و نمونه های خوبی هستند که نحوه انجام کار با فایل های XML را تشریح کرده اند :

    استخراج داده از Xml در ASP.NET
    خواندن از فایل XML

    How to get present read state of XmlReader in ASP.NET Xml

    XML In ASP.NET - The XmlTextReader

    How to read and process Xml file element data in asp.net

    موفق باشید .

  5. #5

    نقل قول: جستوجوی یک node خاص در xml و خواندن مقادیر آن node ؟

    البته باید ابتدا ساختار فایل XML شما رو دید.
    من دمویی واست تهیه کردم تا با روند کار آشنا بشی. برای کار با XML از LINQ استفاده کن.
    اگر فایل XML ات ساختار ذیل رو داشته باشه:

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    <root>
    <child>
    <field1 id="1">child 1 - field 1</field1>
    <field2 id ="2">child 1 - field 2</field2>
    </child>
    <child>
    <field1 id="3">child 2 - field 3</field1>
    <field2 id ="4">child 2 - field 4</field2>
    </child>
    </root>

    به شکل ذیل می تونی به مقدار هر کدوم از تگ های field با تعیین id اون دسترسی داشته باشی:

    StringBuilder sb = new StringBuilder(Server.MapPath(".")).Append(@"\XMLFi le.xml");

    XElement document = XElement.Load(sb.ToString());

    sb.Length = 0;

    XElement child = (from field in document.Elements("child").Elements()
    select field).FirstOrDefault(s => s.Attribute("id").Value.Equals("3"));

    Response.Write(child != null ? child.Value : "Not Found!");

    و برای تغییر مقدار تگ:

    StringBuilder sb = new StringBuilder(Server.MapPath(".")).Append(@"\XMLFi le.xml");
    string path = sb.ToString();
    sb.Length = 0;

    XElement document = XElement.Load(path);

    XElement child = (from field in document.Elements("child").Elements()
    select field).FirstOrDefault(s => s.Attribute("id").Value.Equals("3"));

    if (child != null)
    {
    child.SetValue("Salam Azizam!");
    document.Save(path);
    Response.Write("Done...!");
    }


    موفق باشید.

  6. #6
    کاربر جدید آواتار bizhanmp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Nesfe jahan
    پست
    13

    نقل قول: جستوجوی یک node خاص در xml و خواندن مقادیر آن node ؟

    از هر دو دوست عزیز به خاطر راهنمایی خوبشون تشکر میکنم
    خیلی ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •