نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: کامپایل C++‎Builder 2009

  1. #1

    کامپایل C++‎Builder 2009

    سلام خدمت دوستان
    من برنامه C++‎Builder 2009 رو رو سیستمم نصب کردم و باهاش برنامه می نویسم اما نمی تونم اونو کامپایل و جواب رو بگیرم ممنون میشم دوستان در این رابطه به من کمک کنن و مراحل کامپایل رو برام بنویسن
    ممنون

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار smahdi1991
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    71

    نقل قول: کامپایل C++‎Builder 2009

    سلام دوست عزیز
    شاید این کامپایلر هم مثل pellec c باشه یعنی اینکه اول باید برنامه رو ذخیره کنیدsave سپس برنامه رو اجرا کنید

  3. #3

    نقل قول: کامپایل C++‎Builder 2009

    من ذخیره هم کردم ولی نشد
    نمی دونم چرا میشه یکی راهنمایی کنه

  4. #4

    نقل قول: کامپایل C++‎Builder 2009

    Ctrl+F9 برنامه را کامپایل میکنه، F9 هم برنامه را اجرا میکنه.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  5. #5

    نقل قول: کامپایل C++‎‎Builder 2009

    این فایل من هست و با زدن f9 یا ctrl f9 اجرا یا کامپایل نشد و بجاش ریپلیس می اومد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار m.soleimani
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    639

    نقل قول: کامپایل C++‎‎‎Builder 2009

    نقل قول نوشته شده توسط hercool مشاهده تاپیک
    این فایل من هست و با زدن f9 یا ctrl f9 اجرا یا کامپایل نشد و بجاش ریپلیس می اومد
    دوست عزیز برنامت را به این‌صورت تغییر بده.
    #include <iostream>
    int main()
    {
    std::cout << "hello\n" ;
    return 0;
    }

  7. #7

    نقل قول: کامپایل C++‎Builder 2009

    تغییری ایجاد نشد

  8. #8

    نقل قول: کامپایل C++‎Builder 2009

    تغییری ایجاد نشد
    من احساس می کنم کیبورد شما یک سری فعالیت های اضافه برای کلید های تابعی F1 تا F12 تعریف کرده که با یک کلید خاص بر روی کیبورد این فعالیت ها بجای رفتارهای عادی کلیدهای تابعی اجرا میشند. در این صورت هست که شما وقتی Ctrl+F9 را می زنید، بجای کامپایل، پنجره Replace باز میشه. در صورت غیرفعال کردن آن کلید خاص بر روی کیبورد (معمولا با عبار Fn مشخص شده)، می تونید این حالت را غیرفعال کنید.

    برای اطمینان، می تونید از منوی Run، گزینه Run را انتخاب کنید، و ببینید آیا برنامه اجرا میشه یا نه.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  9. #9

    نقل قول: کامپایل C++‎‎Builder 2009

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    من احساس می کنم کیبورد شما یک سری فعالیت های اضافه برای کلید های تابعی F1 تا F12 تعریف کرده که با یک کلید خاص بر روی کیبورد این فعالیت ها بجای رفتارهای عادی کلیدهای تابعی اجرا میشند. در این صورت هست که شما وقتی Ctrl+F9 را می زنید، بجای کامپایل، پنجره Replace باز میشه. در صورت غیرفعال کردن آن کلید خاص بر روی کیبورد (معمولا با عبار Fn مشخص شده)، می تونید این حالت را غیرفعال کنید.

    برای اطمینان، می تونید از منوی Run، گزینه Run را انتخاب کنید، و ببینید آیا برنامه اجرا میشه یا نه.
    با کیبورد این کار رو هم کردم نشده
    در رابطه با run کردن این کلید برای من خاموش است نمیدونم چرا؟

  10. #10

    نقل قول: کامپایل C++‎Builder 2009

    در رابطه با run کردن این کلید برای من خاموش است نمیدونم چرا؟
    خب، برای اینکه شما نیاز به یک پروژه دارید. این فایلی که برای دانلود گذاشتید، فقط یک فایل سورس هست. شما باید از منوی فایل گزینه New را انتخاب کنید، و یک پروژه جدید C++‎ Builder ایجاد کنید، سپس یا کدهای مورد نظرتان را در آن پروژه بنویسید، یا این فایل سورس را به پروژه اضافه کنید، و از سروس های آن در پروژه استفاده کنید.

    تا زمانی که پروژه ایی ایجاد نکرده باشید، چیزی برای Run کردن وجود نداره.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  11. #11

    نقل قول: کامپایل C++‎Builder 2009

    تونستم با استفاده از پروژه سورس را RUN کنم اما برای گرفتن نتیجه محاسبات هنوز مشکل دارم
    ممنون میشم در این رابطه راهنمایی کنید؟
    میشه کاری کرد که این تغییر کلید ها انجام بشه؟

  12. #12

    نقل قول: کامپایل C++‎Builder 2009

    خوب چند تا نکته وجود داشت که حتی کامپایل ناموفق بود
    اول اینکه تو سورس باید این خط رو وارد می کردم
     using namespace std;

    بعد اینکه در منو ها بخش project همین عملکردها رو داشت که باهاشون تونستم کار کنم و کامپایل رو با موفقیت انجام بدم
    ولی تا به الان با هر کاری که کردم نتونستم نتیجه کامپایل رو ببینم
    یکی از دوستان ممنون میشم راهنمایی کنن

  13. #13

    نقل قول: کامپایل C++‎Builder 2009

    کسی از دوستان می تونه راهنمایی کنه؟

    فعلا یه کامپایلر به من لینک بدید تا دانلودش کنم کارهای جزئی رو باهاش پیش ببرم تا برسم به کار های سختش این بورلند رو درستش کنم ؟
    برای مثال های دانشگاهی می خوام ممنون میشم دوستان بگن چه کاپایلری رو دانلود کنم ؟
    آخرین ویرایش به وسیله hercool : چهارشنبه 04 آذر 1388 در 16:08 عصر

  14. #14

    نقل قول: کامپایل C++‎Builder 2009

    من دو تا دیگه کامپایلر دانلود کردم ولی تا به الان نتونستم ازشون استفاده کنم یکیش
    borland c ++ compile
    MinGW
    یکی من رو راهنمایی کنه شاید در بورلند نرم افزار تنظیمات خاصی داره یکی از دوستان این تنظیمات رو بگه شاید بتونم تغییری ایجاد کنم

  15. #15

    نقل قول: کامپایل C++‎‎Builder 2009

    من عکس تنظیمات ها رو گذاشتم نگاه کنید و اگر ایرادی داره بگید تا رفعش کنم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg c1.JPG‏ (73.3 کیلوبایت, 8 دیدار)
    • نوع فایل: jpg c2.JPG‏ (66.4 کیلوبایت, 6 دیدار)
    • نوع فایل: jpg c3.JPG‏ (54.5 کیلوبایت, 5 دیدار)
    • نوع فایل: jpg c4.JPG‏ (48.3 کیلوبایت, 6 دیدار)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •