نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: در مورد caption فرم

  1. #1

    Question در مورد caption فرم

    سلام دوستان حالتون چطوره ؟؟ میخواستم بدونم چطوری میشه یه متن را در caption فرم متحرک باشه به چپ و راست حرکت کنه ممنون

  2. #2

    نقل قول: در مورد caption فرم

    ببینید این Sample کارتونو راه میندازه... ؟!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: در مورد caption فرم

    ممنون دوست عزیز به نظرت میشه از این ساده تر نوشت ؟؟؟کدش کمتر باشه

  4. #4

    نقل قول: در مورد caption فرم

    دوستان من يه سؤالی دارم که اميد وارم ربط داده باشه ميشه کاری کرد که اگه هرچی تو يه تکست باکس type بشه رو عنوان ( caption ) فرم هم نمايش داده بشه؟

  5. #5

    نقل قول: در مورد caption فرم

    نقل قول نوشته شده توسط saman9999 مشاهده تاپیک
    دوستان من يه سؤالی دارم که اميد وارم ربط داده باشه ميشه کاری کرد که اگه هرچی تو يه تکست باکس type بشه رو عنوان ( caption ) فرم هم نمايش داده بشه؟
    در Sample بالا، می تونید یه Command و یه Text اضافه کنید و کد زیر رو در Command بنویسید:
    Private Sub Command1_Click()
    i = 0 : lr = 0
    a = Text1.Text
    App.Title = a : Me.Caption = a
    End Sub

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •