صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 79

نام تاپیک: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    Unhappy جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    شاید بگین بازم سوال تکراری ولی واقعا من خیلی تو این سایت گشتم و چیزایی رو هم خوندم ولی باز هم قانع نشدم !!!!
    یه دوراهی برام پیش اومده عجیب داره مخمو میخوره
    ترم اولیم و بهمون گفتن باید برا ترم سوم بین سی پلاس پلاس و سی شارپو جاوا یکی رو انتخاب کنین
    حالا من بین این دو تا که سی شارپ یا جاوا باشه نمیدونم کدومو انتخاب کنم و تقریبا به سی پلاس پلاس فکر نمیکنم
    از سی شارپ و جاوا یه چیزایی میدونم
    مثه اینکه بازار کار سی شارپ تو ایران خوبه و رو بورسه ولی جاوا مثه سی شارپ تو ایران محبوب نیست
    جاوا خیلی سخت تره
    جاوا رو تمام سیستم عاملا جواب میده ولی سی شارپ نه -هر چند که اخیرا میشه با یه نرم افزار اونو تو لینوکس هم اجرا کرد - هیچ وقت مایکروسافت فکر نکنم سیاست نات اپن سورسش برداشته بشه چون میخواد تو بازار یکه تاز باشه
    اما جاوا اپن سورسه و امنیت خیلی بالاتری داره و در کشورهایه اروپایی خیلی محبوبیت داره و بازار کاره خوبی تو اونجا داره
    به هر حال با اینکه اینارو میدونم ولی باز هم نمیدونم کدومو انتخاب کنم!!!!!؟؟؟؟؟
    خواهشا اگه خواستین جوابمو بدین و کمکم کنین به دور از تعصب خاص تویه زبانه مورد نظرتون باشه و توضیح کامل باشه
    خیلی ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار a_mzadeh
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    122

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    سلام

    اين از اون بحث هايي هستش که من واقعا بهش علاقه دارم. انتخاب زبان برنامه نويسي موضوعي هست که شايد من يکسال داشتم بهش فکر ميکردم و نتيجه اين موضوع اين شد که تا حالا تجربه نوشتن پروژه هايي به زبان هاي سي شارپ، جاوا، ويژوال سي، دلفي و اخيرا هم کيوتي دارم. البته بايد اين نکته رو هم بگم که نوشتن پروژه با يه زبان با تبحر و تسلط کافي داشتن به اون زبان فرق داره. اين نتيجه گيري که الان مي خوام خدمت شما عرض کنم صرفا تجربه شخص خودم هست، شايد دوستاني اين مطلب رو بخونن که با نظر من مخالف باشن که خوشحال مي شم اونها هم نظرشون رو بيان کنن.

    ببين دوست عزيز از نظر من اين درست نيست که شما خودت رو محدود به يه زبان برنامه نويسي بکني. من با جمله "جاوا يا سي شارپ" مخالفم، هم جاوا و هم سي شارپ، از نظر من بعد از تحليل و طراحي سيستم، بايد در مورد زباني که مناسب پروژه هست تصميم گرفت و اين مستلزم اين هست که شما حداقل با چند تا زبان برنامه نويسي آشنايي داشته باشي. هر کدوم از زبان هاي ويژگي خودشون رو دارن که بايد متناسب با نوع پروژه انتخاب بشن.

    به نظر من اگر قراره برنامه نويسي تحت وب کار کني، فقط و فقط برو سراغ php. براي اين موضوع دلايل زيادي دارم، ولي فکر ميکنم همين دليل که خيلي از سرورها از لينوکس استفاده ميکنن و بهترين گزينه براي لينوکس php هست کافي باشه.

    و اما اگر قراره براي ويندوز برنامه نويسي کني؛ تو زبان هاي مخصوص ويندوز هر کدوم يه ويژگي ها و يه سري نقص هايي دارن و شما بايد خودت ببيني که کدوم به دردت ميخوره. من بعضي از اون ها رو براي شما ميارم.

    سي شارپ: انصافا يکي از بهترين فريم ورک هايي که من تا حالا باهاش کار کردم همين فريم ورک دات نت هست. الان تقريبا چهار سال ميشه که من با سي شارپ برنامه مينويسم، هر چي که يه برنامه نويس لازم داره دم دستش قرار داره و کمتر پيش مياد که شما براي يه کاري مجبور به نصب کامپوننت بشي. و اما معايبي که سي شارپ داره. اولين عيبش اين هست که شما حتي اگه يه فرم ساده هم درست کرده باشي که حجمش در حد چند صد کيلو بايت هست، بايد يه فايل 40، 50 مگا بايتي همراه برنامت بدي به مشتري تا بتونه برنامت رو اجرا کنه. موضوع بعدي مساله مربوط به امنيت برنامت هست. بهت توصيه ميکنم در مورد قفل نرم افزاري در سي شارپ يه تحقيقي بکني. از اونجايي که برنامه هاي دات نت و جاوا به کد مياني تبديل ميشن، فايلي که شما تحويل مشتري ميدي به راحتي قابل تبديل شدن به سورس برنامه هست.

    جاوا: برنامه نويسي با جاوا کاملا مفهوم شي گرايي رو براي برنامه نويس زنده ميکنه. من که واقعا از برنامه نوشتن با جاوا لذت مي برم (هر چند که خيلي هم بلد نيستم). نوشتن برنامه با جاوا از نوشتن برنامه با سي شارپ سخت تره و اکثر تازه کارا بطور خاص با نحوه طراحي اينترفيس در جاوا مشکل دارن. همون طور که گفتم برنامه هاي جاوا و دات نت به کد مياني تبديل ميشن و براي همين فايلي که شما تحويل مشتري ميدي به راحتي قابل برگشت هست. ولي به اين موضوع هم توجه داشته باش که اگه به جاوا تسلط داشته باشي مي توني به طرف برنامه نويسي موبايل بري که الان وضعيت خيلي خوبي داره.

    دلفي: تقريبا در اکثر جنبه ها دلفي خوب عمل ميکنه. هم سرعت توسعه نرم افزار در اون خوب هست، هم اينکه برنامه به يه فايل اجرايي واقعي (native) تبديل ميشه و شما با يه حجم کم ميتوني برنامت رو به مشتري تحويل بدي. هم اينکه ميتوني روي اون قفل نرم افزاري بذاري. به دليل اينکه برنامه نويساي زيادي از اون استفاده ميکنن، راهنماها و کدهاي نمونه ي زيادي تو اينترنت داره و ... ولي يه مشکل داره و اون کامپوننت هاي دلفي هست. اگر شما يه برنامه ساده رو هم با سي شارپ بنويسي و هم با دلفي و بعد اونها رو به کاربر بدي، قطعا برنامه سي شارپي رو ترجيح ميده، منظورم ظاهر نيست بلکه عمکرد کامپوننت ها هست، به عنوان نمونه نحوه عمکرد scrollbar در يک پنل رو در اين دو برنامه ميتونيد مقايسه کنيد.

    سي پلاس پلاس: شما به عنوان يه برنامه نويس بايد به اين زبان تسلط داشته باشي چون توي هر زباني وقتي به آخرش ميرسي و ميخواي يه کار حسابي انجام بدي، راه حلش استفاده از سي پلاس پلاس هست.

    کيوتي: کيوتي در واقع يک فريم ورک براي سي پلاس پلاس هست که استفاده از اون مزاياي زيادي داره. اوليش اينکه توي لينوکس هم اجرا ميشه و فقط کافيه يه بار کامپايل بشه. دوم اينکه يه فايل native به شما ميده و براي همين شما ميتوني سراغ قفل نرم افزاري و اين جور چيزا هم بري، سوم اينکه با طراحي يک فريم ورک خوب تونسته برنامه نويسي با سي پلاس پلاس رو خيلي ساده کنه، چهارم اينکه ... فقط يه مشکل داره و اون اين هست که از اونجايي که تمام کامپوننت ها در اين زبان دوباره ساخته ميشن شايد گاهي اوقات در زمان اجرا کند عمل کنه (البته اين موضوع خيلي به ندرت اتفاق ميفته). البته من شديدا به آينده کيوتي اميدوار هستم و ميدونم که روز به روز داره بهتر ميشه و داره روي performance اون کار ميشه.

    و اما در مورد يادگيري يه زبان، به نظر من شما از سي پلاس پلاس شروع کن، چون اگر اون رو بلد باشي تقريبا تمام زبان ها رو بلدي، بعد برو سراغ سي شارپ و از اونجايي که سي شارپ يک کپي از جاوا هست، خيلي سريع جاوا رو هم ياد ميگيري و بعد برو سراغ زبان هاي ديگه.

    از اينکه خيلي طولاني شد، عذر ميخوام. شايد اگر فرصت داشتم مي تونستم اون رو خيلي بهتر و مرتب تر آماده کنم.
    موفق باشي

  3. #3

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    به نظر من از سی شارپ شروع کن چون منم همین مشکل رو داشتم بین جاوا و سی شارپ. چون تازه کارم سی شارپ رو انتخاب کردم بعدا شاید برم به سمت جاوا .(با یه شرکت آشنا بودم واسه کار آموزی میخاستم برم گفتن جاوا واسه من یه کم سخته) به هر حال خودت میدونی منم فقط پاسکال و C++‎ رو تویه دانشگاه گذروندم و الانم دارم کتاب C#‎ دیتل & دیتل رو میخونم تا با کلاس ها و شیئ گرایی بیشتر آشنا بشم بعد برم واسه کار آموزی.

  4. #4

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    هرچقدر که کار ، کار "حرفه ای تری" باشه و همچنین توسعه دهندگان هم بخواهند "حرفه ای" تر اون رو انجام بدهند ، دات نت در حال حاضر ضعفهای بیشتری نشون میده نسبه به جاوا و کاملا هم توی کار مشهوده . ولی خب آینده خوبی خواهد داشت و رو به پیشرفته .

    برای یک مثال کاملا دم دستی : http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=189375

  5. #5

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    سلام
    برای برنامه نویسی تحت ویندوز و پایگاه داده و طراحی وب با asp.net و برنامه نویسی شبکه شدیدا یادگیری #c توصیه میشود
    چون سی شارپ از دات نت فریمورک استفاده میکند این موضوع در بعضی از جاها مفید و در بعضی از جاها مفید نیست ولی من دلفی بخاطر code native بودنش که به دات نت وابسته نیست دوست دارم
    من از جاوا برای برنامه نویسی های موبایل استفاده میکنم چون مثل سی شارپ به ویندوز موبایل محدود نمیشه ولی اگر بخواین تحت ویندوز با جاوا برنامه های دسکتاپ بنویسید جز در مواردی مثل این میمونه که لقمه دور سرتون بچرخونید
    هر کدام از اینها برای کاربردهایی تعبیه شده و با توجه به کاربردها هر کدام توی زمینه ای مفید هستند و اگر مدتی کار کنید از هر چیزی برای کاربردی استفاده میکنید

  6. #6

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    منم سی شارپ رو پیشنهاد می کنم چون به صورت زبان استاندارد برای محصولات مایکروسافت در اومده

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    خواهشا بیشتر در مورد این دو زبان بحث کنید
    در ضمن ترم 2 که باید سی پلاس پلاسو پاس کنیم پس تا اون موقع سی پلاس پلاسو خوندیم
    خیلی ممنون

  8. #8

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    در ضمن ترم 2 که باید سی پلاس پلاسو پاس کنیم پس تا اون موقع سی پلاس پلاسو خوندیم
    دوست عزیز پاس کردن یک درس یا ارائه شدنش توسط دانشگاه هرگز به معنی این نیست که شما به زبان مذکور مسلط می شوید بلکه فقط مقدمات زبان را به صورت ساده یاد میگیرید و با امکانات زبان در حدی که بتوانید نیازهای بسیار ساده را برطرف کنید آشنا میشوید.
    یادگیری سی پلاس پلاس از جهت آشنایی به مفاهیم شی گرایی و ارث بری و پلیمورفیسم می تواند بسیار مفید باشد و زمینه ی ذهنی شما رو برای سی شارپ و جاوا آماده کند

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    ببین دوست عزیز منظورم از اون پاسخ این بود که شما در نظر بگیرین که من سی پلاس پلاسو بلدم
    و حالا میخوام بین این دوتا زبون یعنی جاوا و سی شارپ یکی رو انتخاب کنم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    ببینید دوستان منظورم از این سوال که جاوا یا سی شارپ این نیست که با کدوم شروع کنم
    منظورم اینه که در کدوم به صورت حرفه ای کار کنم
    شاید من زیاد آینده نگرم ولی فکرمو مشغول کرده

  11. #11

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    خیلی خوبه که از الان دارین خط مشی خودتون رو مشخص می کنید.تسلط به یکی از زبان های شی گرا باعث میشود که روی بقیه زبان ها نیز تسلط نسبی داشته باشید....اگر به دنبال درامد و گستره ی کاربرد هستید و این که هر جایی رفتین به راحتی پذیرشتون کنن و با استانداردهای زیادی هماهنگ باشی و با نصب ویژوال استودیو احساس بی نیازی کنی؛ به نطر من سی شارپ رو انتخاب کن.البته جاوا نیز زبان بسیار قوی و انعطاف پذیری است ولی با توجه به بازار ایران و کسب درامد؛جاوا جایگاه کمتری داره
    حالا با توجه به مسیر زندگی خودت میتونی هر کدوم رو انتخاب کنی یا اصلا هر دو رو با هم بخونی ولی بنا به تجربه ی من؛کنار آمدن با تکنولوژی های مایکروسافتی خیلی راحت تره

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    خیلی ممنون
    ولی من شنیدم که بازار کار جاوا الان تو ایران خیلی بهتر شده
    خداییش اکثر عضوهایه سایت برنامه نویس دات نتین وهیچی در مورد جاوا نمیگن
    من شنیدم که سی شارپ در حد برنامه های خیلی بزرگ جواب نمیده ولی جاوا چرا
    آیا اینا واقعیت داره
    خواهشا به دور از تعصب خاص رویه زبان مورد علاقتون جئاب بدین؟

  13. #13

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    بستگی داره به اینکه بخوای واسه خودت کار کنی یا توی شرکتها کار کنی.
    واسه خودت کار کنی، تا آخر عمرت هیچ پروژه Enterprise ئئ نمیتونی یک نفره بنویسی . ولی میتونی با همون زبونی که بلدی همه شون رو بنویسی . که دات نت سریعتر هست از این نظر.

    ولی اگه بخوای توی شرکتها کار کنی اکثر پروژه ها مقیاس متوسط به بالا هستند و در طول یک سال هم ممکنه با چند تا زبون لازم باشه کار کنی. یا حتی از یک تیم به تیم دیگه ای منتقل بشی .
    اگه دانشجو هستی بهترین فرصته که هم دانشی از جاوا کسب کنی هم سی شارپ .

  14. #14

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    پروژه های بسیار بزرگ رو معمولا چند نفره انجام میدن
    بنده هم پروژه های بسیار بزرگ زیادی رو دیدم که با جاوا انجام شده ولی هیچ دلیلی مبنی بر کم توانی سی شارپ در این ضمینه ندیدم
    از دوستان اگه کسی میتونه مثالی بزنه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط JaguarXF مشاهده تاپیک
    بستگی داره به اینکه بخوای واسه خودت کار کنی یا توی شرکتها کار کنی.
    واسه خودت کار کنی، تا آخر عمرت هیچ پروژه Enterprise ئئ نمیتونی یک نفره بنویسی . ولی میتونی با همون زبونی که بلدی همه شون رو بنویسی . که دات نت سریعتر هست از این نظر.

    ولی اگه بخوای توی شرکتها کار کنی اکثر پروژه ها مقیاس متوسط به بالا هستند و در طول یک سال هم ممکنه با چند تا زبون لازم باشه کار کنی. یا حتی از یک تیم به تیم دیگه ای منتقل بشی .
    اگه دانشجو هستی بهترین فرصته که هم دانشی از جاوا کسب کنی هم سی شارپ .
    ببخشید منظورتون رو درست متوجه نمیشم؟؟
    میشه بهتر توضیح بدین!!!

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    مقایسه این 2 تا کاره کاملا اشتباهی ... تا حالا هم n بار در مورد بحث شده....

    این 2تا جفشون ابزار هستند برای پیاده سازی....

    نسبت به scale پروژه تصمیم میگیری که از کدومشون استفاده کنی..

    مثلا برای سیستم کتابخانه کسی نمیاد با java برنامه نویسی کنه... خیلی راحت با #C این کار رو انجام میده....

    یا مثلا واسه سیستم های خیلی بزرگ مثل فرودگاه ... میان با java کار می کنند..

    در مورد زبان های دیگه هم همین جوریه...

    شما باید باید مفهوم های برنامه نویسی آشنا باشی.... زبان های برنامه نویسی همه ابزار هستند برای اینکه شما چیزی رو که تو ذهن دارین رو پیاده سازی کنید....

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    ببخشید یعنی با این حساب که شما میگین در کل مهم نیست که کدوم زبانو انتخاب کنیم؟؟؟
    میخواستم بدونم چرا طرفدارایه سی شاپ بیشترن تو ایران
    چون که تو ایران کارش بیشتره
    یا به خاطر مایکروسافته که ایرانو قورت داده؟!!
    یا اینکه سی شارپ راحت تره
    یا شایدم سی شارپ بهتره؟؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط amir-yeketaz مشاهده تاپیک
    ببخشید یعنی با این حساب که شما میگین در کل مهم نیست که کدوم زبانو انتخاب کنیم؟؟؟
    میخواستم بدونم چرا طرفدارایه سی شاپ بیشترن تو ایران
    چون که تو ایران کارش بیشتره
    یا به خاطر مایکروسافته که ایرانو قورت داده؟!!
    یا اینکه سی شارپ راحت تره
    یا شایدم سی شارپ بهتره؟؟
    دقیقا مهم نیست....

    یک جمله ی هست که میگه : همه با #C می تونند یک سری کارهای خاص انجام بدن ... و یک سری می تونند با Java هر کاری انجام بدن.

    #C راحت تره کار کردن باهاش نسبت به java‌ اما به درد یک سری پروژه ها می خوره ....
    java هم دقیقا همین جوریه....

    مثلا برنامه های کار با سیستم رو با ++VC می نویسند چون از بقیه زبان ها تو این زمینه قویتره....

    افرادی که با ++VC برنامه نویسی می کنند هم خیلی کمه.....

    شما نسبت به کاری که می خوای انجام بدی ببین کدوم زبان واست بهتره بد بیا انجام بده کارتو...


    منظورمو درست رسوندم؟؟

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    ببخشین میتونین یه توضیحی در مورد کارایی هر کدوم از زبونا یعنی قویتر بودنشون در یه زمینه توضیح بدین
    مثه همین که گفتین
    خیلی ممنون

  20. #20

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    ببخشین میتونین یه توضیحی در مورد کارایی هر کدوم از زبونا یعنی قویتر بودنشون در یه زمینه توضیح بدین
    من تاحالا رنگ جاوا رو هم ندیدم اما با افرادی که با جاوا کار کردن در ارتباط بودم. این چیزهایی بوده که ازشون شنیدم و فقط با دهن گشاد و باز نگاشون کردم که چی می گن.
    اوج قدرت جاوا تو پروژه های Enterprise هستش که تا دات نت بخواد یه Solution واسه پروژه های Enterprise بده جاوا رفته تو فضا و مریخ یعنی حالا حالا ها باید زنبیلش رو بذاره تو صف.
    تو پروژه هایی که transaction ها زیاد هستش دات نت به هیچ وجه نمی تونه پاسخ گو باشه برای همین از پلت فرم جاوا استفاده می کنن. مثل بانک ها، بیمه ها، سیستم های رزرو بلیط که در ساعت بالای 1000 تا transaction رخ می ده (عمق فاجعه رو حس می کنی که). جاوا تقریباً تمام function های C رو پشتیبانی می کنه چون خودش اساسا با C نوشته شده.
    جاوا رو هم بخوای یاد بگیری باید یه برنامه 5 ساله بریزی. تازه اون موقع می فهمی جاوا چی هست و اصلاً قراره چی کار بکنی (گستردگی کار بسیار بالاست.) چیزی در حدود 130 تا پلت فرم جاوا وجود داره (عمق فاجعه رو اینجا لمس کن) و خلاصه اینکه کاره یک شب و دو شب نیست.
    اما این رو بدون جاوا رو که یاد بگیری می شی یه آدمی که مستقل از پلت فرم کار می کنه یعنی دیگه برات مهم نیست که با چی کار کنی، مهم برات performance کار هستش چون تو این مدت کاملاً موهات به رنگ سفید درومده و خسته ی خسته....
    از لحاظ درآمد هم که بالاترین درآمد رو تو برنامه نویس ها داشته باشن اما خوب جونشون(در اینجا جون همون پدره) درومده.

  21. #21
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    40
    پست
    26

    درخواست

    سلام دوستان عزيز

    من دانشجوي کارداني IT دانشگاه علمي-کاربردي هستم.
    به ميزان خيلي کمي با زبان ++C تو دانشگاه آشنا شدم.

    تصميم گرفتم که برنامه نويسي رو به طور جدي دنبال کنم و البته ميخوام از همين اول انرژي و تمرکزم رو روي جاوا بذارم عليرغم اينکه ميدونم کمي کارم سخته.

    البته تازگي ها شروع کردم به يادگيري PHP و براي جاوا هم ميخوام برم به سمت برنامه نويسي وب.

    آموزشگاهی توی تهران میشناسین برای جاوا؟
    البته من خودم شرکت اعوان رو تونستم پیدا کنم.

    اصولا من چه مسیری رو باید طی کنم توی جاوا؟

    من الان که از جاوا چيزي نميدونم ولي کمي که راه افتادم نیاز دارم به جايي که بتونم تجربه کسب کنم و آموخته هام رو تثبيت کنم وگرنه برنامه نويسي صرفا با کلاس و کتاب نميشه.
    من کتاب جاواي ديتل-ديتل رو هم تهيه کردم تازگي ها.

    ممنون ميشم که کمکم کنين.


    آي-دي من: nama62_m

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط obalitjoOon مشاهده تاپیک
    من تاحالا رنگ جاوا رو هم ندیدم اما با افرادی که با جاوا کار کردن در ارتباط بودم. این چیزهایی بوده که ازشون شنیدم و فقط با دهن گشاد و باز نگاشون کردم که چی می گن.
    اوج قدرت جاوا تو پروژه های Enterprise هستش که تا دات نت بخواد یه Solution واسه پروژه های Enterprise بده جاوا رفته تو فضا و مریخ یعنی حالا حالا ها باید زنبیلش رو بذاره تو صف.
    تو پروژه هایی که transaction ها زیاد هستش دات نت به هیچ وجه نمی تونه پاسخ گو باشه برای همین از پلت فرم جاوا استفاده می کنن. مثل بانک ها، بیمه ها، سیستم های رزرو بلیط که در ساعت بالای 1000 تا transaction رخ می ده (عمق فاجعه رو حس می کنی که). جاوا تقریباً تمام function های C رو پشتیبانی می کنه چون خودش اساسا با C نوشته شده.
    جاوا رو هم بخوای یاد بگیری باید یه برنامه 5 ساله بریزی. تازه اون موقع می فهمی جاوا چی هست و اصلاً قراره چی کار بکنی (گستردگی کار بسیار بالاست.) چیزی در حدود 130 تا پلت فرم جاوا وجود داره (عمق فاجعه رو اینجا لمس کن) و خلاصه اینکه کاره یک شب و دو شب نیست.
    اما این رو بدون جاوا رو که یاد بگیری می شی یه آدمی که مستقل از پلت فرم کار می کنه یعنی دیگه برات مهم نیست که با چی کار کنی، مهم برات performance کار هستش چون تو این مدت کاملاً موهات به رنگ سفید درومده و خسته ی خسته....
    از لحاظ درآمد هم که بالاترین درآمد رو تو برنامه نویس ها داشته باشن اما خوب جونشون(در اینجا جون همون پدره) درومده.
    یعنی کلا میگین که دیگه بیخیال جاوا شیم
    بابا مگه چیه این جاوا که موهاتو سفید بازار کنه؟؟!!
    ببخشین میشه بگین خودتون چی کار میکنین که هنوز اینقدر جوونین؟؟
    البته قصد خاصی ندارماوبد برداشت نکنین

  23. #23

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    سلام

    فکر میکنم دیگه واضحه که چیکار باید بکنید .

    خود C#‎ از جاوا و C گرفته شده پس باید اول C#‎ رو شروع کنی و بعد بری سراغ جاوا .

    جاوا خودش یه پا کامپیوتره .

    سراغش نرو که پیر میشی .

    C#‎ هم بازار داره هم داره پیشرفت میکنه هم ساده تره هم خوش دست تره هم قشنگتره هم نازتره .

    مطمئنأ شما با هواپیمای شخصی (جاوا ) نمیری 2 تا تخم مرغ بخری و از همون دوچرخه ( C#‎ ) استفاده میکنی .

    حالا اگه واقعأ با هواپیما میری تخم مرغ بخری همون جاوا رو انتخاب کن .

    آدم باید برنامه نویسی رو یاد بگیره نه C#‎ یا جاوا یا VB یا ... .

    جاوا یا سی شارپ جمله اشتباهیه .

    به جز VB و اسمبلی تقریبأ سینتکس همه یکیه ولی قدرتاشون فرق میکنه . شما برنامه نویسی رو یاد بگیر نه زبان برنامه نویسی رو .

    حرف آخر این که : C شارپ بهتره چون راحت تره و محبوب تره توی ایران و بازارش بهتره و اینکه میتونی یاد بگیریش . ولی جاوا نه سخته - قویه - توی ایران بازارش مثل سی شارپ نیست .

    باز انتخاب با خودته . سی شارپ مقدمه است بر جاوا .

    با تشکر و پوزش بخاطر قاشق نشسته بودنم .

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط obalitjoOon مشاهده تاپیک
    من تاحالا رنگ جاوا رو هم ندیدم اما با افرادی که با جاوا کار کردن در ارتباط بودم. این چیزهایی بوده که ازشون شنیدم و فقط با دهن گشاد و باز نگاشون کردم که چی می گن.
    اوج قدرت جاوا تو پروژه های Enterprise هستش که تا دات نت بخواد یه Solution واسه پروژه های Enterprise بده جاوا رفته تو فضا و مریخ یعنی حالا حالا ها باید زنبیلش رو بذاره تو صف.
    تو پروژه هایی که transaction ها زیاد هستش دات نت به هیچ وجه نمی تونه پاسخ گو باشه برای همین از پلت فرم جاوا استفاده می کنن. مثل بانک ها، بیمه ها، سیستم های رزرو بلیط که در ساعت بالای 1000 تا transaction رخ می ده (عمق فاجعه رو حس می کنی که). جاوا تقریباً تمام function های C رو پشتیبانی می کنه چون خودش اساسا با C نوشته شده.
    جاوا رو هم بخوای یاد بگیری باید یه برنامه 5 ساله بریزی. تازه اون موقع می فهمی جاوا چی هست و اصلاً قراره چی کار بکنی (گستردگی کار بسیار بالاست.) چیزی در حدود 130 تا پلت فرم جاوا وجود داره (عمق فاجعه رو اینجا لمس کن) و خلاصه اینکه کاره یک شب و دو شب نیست.
    اما این رو بدون جاوا رو که یاد بگیری می شی یه آدمی که مستقل از پلت فرم کار می کنه یعنی دیگه برات مهم نیست که با چی کار کنی، مهم برات performance کار هستش چون تو این مدت کاملاً موهات به رنگ سفید درومده و خسته ی خسته....
    از لحاظ درآمد هم که بالاترین درآمد رو تو برنامه نویس ها داشته باشن اما خوب جونشون(در اینجا جون همون پدره) درومده.
    كاملا با حرفات موافقم دوست عزيز....
    ولي اينقدر هم سخت نيست كه ميگي
    كلي لذت مي بري باهاش...

    من الان تو يك شركتي كار مي كنم كه در روز بيشتر از 8 ساعت درگير با جاوا هستم و وقتي هم خونه ميام يا با C#‎‎‎ يا با VB كار مي كنم... هيچ كدوم آدم رو خسته نمي كنه.....
    چون لذت ياد گرفتن رو خيلي خوب فهميدم...

    نقل قول نوشته شده توسط amir-yeketaz مشاهده تاپیک
    یعنی کلا میگین که دیگه بیخیال جاوا شیم
    بابا مگه چیه این جاوا که موهاتو سفید بازار کنه؟؟!!
    ببخشین میشه بگین خودتون چی کار میکنین که هنوز اینقدر جوونین؟؟
    البته قصد خاصی ندارماوبد برداشت نکنین
    چرا بيخيال شي.... كلا دارم ميگم كه مهم نيست با چه زباني كار مي كني... مهم اينه كه بدوني چه كاري داري انجام ميدي بعد ببين كدوم زبان امكانات بهتري واست در اختيار مي ذاره...

    كلا تجربه اي كه كسب كردم اينكه شما اگر مي خواي به صورت انفرادي كار كني با C#‎‎‎ كار كني بهتره... اما تنهايي با جاوا بخواي كار كني خسته ميشي.....

    قبل از شروع كردن با هر كدوم يك سري مفاهيم رو حتما مطالعه كن :

    شي گرايي..
    platform
    framework
    آشنايي با الگوريتم هاي برنامه نويسي
    مهندسي نرم افزار
    ساختمان داده ها
    پايگاه داده ها
    كمي هم تحليل و طراحي.

    نقل قول نوشته شده توسط softkadeh مشاهده تاپیک
    سلام

    خود C#‎‎‎‎ از جاوا و C گرفته شده پس باید اول C#‎‎‎‎ رو شروع کنی و بعد بری سراغ جاوا .
    سراغش نرو که پیر میشی .
    C#‎‎‎‎ هم بازار داره هم داره پیشرفت میکنه هم ساده تره هم خوش دست تره هم قشنگتره هم نازتره .
    مطمئنأ شما با هواپیمای شخصی (جاوا ) نمیری 2 تا تخم مرغ بخری و از همون دوچرخه ( C#‎‎‎‎ ) استفاده میکنی .
    حالا اگه واقعأ با هواپیما میری تخم مرغ بخری همون جاوا رو انتخاب کن .
    آدم باید برنامه نویسی رو یاد بگیره نه C#‎‎‎‎ یا جاوا یا VB یا ... .
    جاوا یا سی شارپ جمله اشتباهیه .
    به جز VB و اسمبلی تقریبأ سینتکس همه یکیه ولی قدرتاشون فرق میکنه . شما برنامه نویسی رو یاد بگیر نه زبان برنامه نویسی رو .
    حرف آخر این که : C شارپ بهتره چون راحت تره و محبوب تره توی ایران و بازارش بهتره و اینکه میتونی یاد بگیریش . ولی جاوا نه سخته - قویه - توی ایران بازارش مثل سی شارپ نیست .
    باز انتخاب با خودته . سی شارپ مقدمه است بر جاوا .
    با تشکر و پوزش بخاطر قاشق نشسته بودنم .
    كي گفته كسي كه مي خواد جاوا كار كنه بايد از C#‎‎‎ شروع كنه؟؟؟

    C#‎‎‎ تو ايران زياد طرفدار داره چون همچيش آمادست اما تو جاوا همه چيز رو خودت بايد پياده سازي كني...

    اينقدر هم تفاوت مثل دوچرخه و هواپيما ندارند دوست عزيز....

    و C#‎‎‎ هم مقدمه جاوا نيست.......

    موفق باشي
    آخرین ویرایش به وسیله powerboy2988 : دوشنبه 02 آذر 1388 در 21:38 عصر

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    واقعا ممنون از راهنماییتون
    ولی خداییش من اینطور که تو دانشگاه خودمون میبینم انتخاب زبان مثه انتخاب تیم پرسپولیس و استقلاله
    یعنی هر کی از سمتی که ترم 3 انتخاب کرده(منظورم زبونشه)همونو قبول داره یعنی یه جورایی طرفدارشه
    یا دات نت یا جاوا رو طرفداری میکنه
    اینارو گفتم به خاطر این که وقتی شما میگین اول برو سی شارپ بعد جاوا یعنی مثه این میمونه که ما بخوایم از پرسپولیس بریم رو استقلال !!!نمیشه که؟
    نمیدونم این تعصب داشتن رو یه زبون چه معنی داره؟؟؟
    یه بحثه دیگه ای ام هست که شاید یکی از دلایلی باشه که من این عنوانو برایه تاپیکم انتخاب کردم
    اونم آینده هر کدوم از این دو تا زبونه
    درسته که الان سی شارپ بازار کار خوبی داره و جاوا هم خیلی سخته
    همه اینا درست- البته هر چند که همه ی شما زبان سی شارپ کار میکنید چون اونیکه جاوا کار میکنه به شدت شما نمیگه جاوا سخته!!!!
    بگذریم...
    اگه قرار باشه قانون کپی رایت بیاد و ایرانم بخواد عضو تجارت جهانی بشه و هر شرکتی هم بخواد حال مایکروسافت رو بگیره مثه گوگل با سیستم عاملش یا پیشروی سریع لینوکس
    من حتی شنیدم که سی شارپو کسی نوشته که دلفی رو نوشت نمیدونم اسمش هلسبرگ بود فکر کنم
    این نشون میده که تا چه حد سی شارپ کپی بردای شدس
    این محدود بودن سی شارپ به ویندوز که فکر نکنم اون مونو شم زیاد کار مهمی بکنه
    و برعکس نامحدود بودن جاوا رو هر سیستم عاملی
    با همه این قضایا
    حتی شنیدم که احتمال این که لینوکس تو کشورمون جایه ویندور رو بگیره زیاده
    آیا باز هم فکر میکنید تا پنج شیش سال دیگه باز هم بازار کار سی شارپ همین طوری خواهد بود
    البته اگه در هر مورد اشتباه میکنم تصحیحش کنین چون من همه اینا رو شنیدم
    آیا با این شرایط باز هم میتونه انتخاب سی شارپ کار درستی باشه (البته برایه زبان حرفه ای شدن)
    خیلی ممنون میشم تا همه ابعاد این بحث رو باز کنین؟؟؟؟
    خواهشا یه چند تا جاواکارم بیان تا بحث بهتر پیش بره!!!

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط amir-yeketaz مشاهده تاپیک
    واقعا ممنون از راهنماییتون
    ولی خداییش من اینطور که تو دانشگاه خودمون میبینم انتخاب زبان مثه انتخاب تیم پرسپولیس و استقلاله
    یعنی هر کی از سمتی که ترم 3 انتخاب کرده(منظورم زبونشه)همونو قبول داره یعنی یه جورایی طرفدارشه
    یا دات نت یا جاوا رو طرفداری میکنه
    اینارو گفتم به خاطر این که وقتی شما میگین اول برو سی شارپ بعد جاوا یعنی مثه این میمونه که ما بخوایم از پرسپولیس بریم رو استقلال !!!نمیشه که؟
    نمیدونم این تعصب داشتن رو یه زبون چه معنی داره؟؟؟
    یه بحثه دیگه ای ام هست که شاید یکی از دلایلی باشه که من این عنوانو برایه تاپیکم انتخاب کردم
    اونم آینده هر کدوم از این دو تا زبونه
    درسته که الان سی شارپ بازار کار خوبی داره و جاوا هم خیلی سخته
    همه اینا درست- البته هر چند که همه ی شما زبان سی شارپ کار میکنید چون اونیکه جاوا کار میکنه به شدت شما نمیگه جاوا سخته!!!!
    بگذریم...
    اگه قرار باشه قانون کپی رایت بیاد و ایرانم بخواد عضو تجارت جهانی بشه و هر شرکتی هم بخواد حال مایکروسافت رو بگیره مثه گوگل با سیستم عاملش یا پیشروی سریع لینوکس
    من حتی شنیدم که سی شارپو کسی نوشته که دلفی رو نوشت نمیدونم اسمش هلسبرگ بود فکر کنم
    این نشون میده که تا چه حد سی شارپ کپی بردای شدس
    این محدود بودن سی شارپ به ویندوز که فکر نکنم اون مونو شم زیاد کار مهمی بکنه
    و برعکس نامحدود بودن جاوا رو هر سیستم عاملی
    با همه این قضایا
    حتی شنیدم که احتمال این که لینوکس تو کشورمون جایه ویندور رو بگیره زیاده
    آیا باز هم فکر میکنید تا پنج شیش سال دیگه باز هم بازار کار سی شارپ همین طوری خواهد بود
    البته اگه در هر مورد اشتباه میکنم تصحیحش کنین چون من همه اینا رو شنیدم
    آیا با این شرایط باز هم میتونه انتخاب سی شارپ کار درستی باشه (البته برایه زبان حرفه ای شدن)
    خیلی ممنون میشم تا همه ابعاد این بحث رو باز کنین؟؟؟؟
    خواهشا یه چند تا جاواکارم بیان تا بحث بهتر پیش بره!!!
    آره ما هم تو دانشگاه از اين بحث ها مي كرديم... دليلش اين بود كه ما واقعا سوادشو نداشتيم ... اما با چند نفري كه هم تو جاوا و هم تو #C حرفه اي بودند برخورد داشتم خيلي طرز فكرم عوض شد و هيچ تعصبي در مورد زبان هاي برنامه نويسي ندارم...

    من با ++C و ++VC و VB و #VC و Java و php و jsp و... كار كردم.... هر كردوم تو يك جايي به دردم خوردند .. الان تو شركت چون تو دارند با سيستم هاي بزرگ تو پلت فرم هاي متفاوت كار مي كنند بر اساس منطق دارند با جاوا كار مي كنند...

    اما خودم چندتا پروژه دارم كه خيلي راحت دارم با #C پياده سازي مي كنم..

    يك پروژه هم از قبل داشتم كه با vb بود و هنوز هم دارم روش كار مي كنم...

    ببين كلا سياست مايكروسافت اينه كه مياد از يك تكنولوژي ايده براي مي كنه و همون رو به صورت خيلي بهتر پياده سازي مي كنه....

    همون طور كه همه مي دونند ويندوز رو از سيستم عامل Mac كپي كرد...
    و دليل اينكه خيلي سود داره يكي اينكه محصولاتش خيلي user friendly هستند و ديليل ديگه اينكه هوش business ي خيلي خفني داره...

    يك پيشنهاد ديگه اي كه برات دارم اينكه بري تو يك شركت شروع به كار كني تا ببيني اوضاع از چه قراره...

    تا كار نكي خيلي چيزها رو نمي توني كامل درك كني(مثل من)
    مطمئن باش اون موقعه ديگه درگير اينجور چيزها نميشي (منم قبلا مثل شما بودم) خيلي راحت كاراتو مي كني و ميبيني كه اگر يك زبان شي گرايي رو بلد باشي خيلي راحت مي توي بري تو زبان هاي برنامه نويسي شي گرايي ديگه كار كني...
    چون خيلي از مفهوم ها رو فهميدي و دركت از زبانها خيلي بيشتر شده

  27. #27

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    همون طور كه همه مي دونند ويندوز رو از سيستم عامل Mac كپي كرد...
    عجب !

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط SilverSoft مشاهده تاپیک
    عجب !
    چرا عجب؟

  29. #29

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط powerboy2988 مشاهده تاپیک
    چرا عجب؟
    چون اون زمانی که ویندوز بود مک اصلا وجود نداشت .

  30. #30

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    تو پروژه هایی که transaction ها زیاد هستش دات نت به هیچ وجه نمی تونه پاسخ گو باشه برای همین از پلت فرم جاوا استفاده می کنن. مثل بانک ها، بیمه ها، سیستم های رزرو بلیط
    درست. ولی تا اونجا خیلی راه داره. میشه با همین سی شارپ هم یک کارهایی کرد. ولی از طرف Back-end .
    برای مثال یک سری از برنامه های ما که سی شارپه نهایتا روی AIX میره . ( قابلیتهاش رو مختصرا توی ویکی نوشته چه اوضاع خفنی رو میتونه اداره کنه ) . برای اینکه بار رو کم کنیم ، فرض کن وقتی یک Order قرار داده میشه روی سیستم ، خود این Order رو هدایت میکنه به سرور های شماره 45 که اون خودش مثلا چهار تا نود داره که اگه یکی سنگین شد ، لود رو میفرسته روی نود بعدیش . پس همیشه خود Order ها هدایت میشوند به سرورهای 45 . حالا هر order خودش میتونه اجزایی داشته باشه ( مثل فاکتور و سربرگ فاکتور ) . اجزا رو میفرستیم روی سرورهای مثلا 67 .که اونهم فرضا 3 تا کامپیوتر داره که لود بلنسینگ کنه . و غیره ...

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط SilverSoft مشاهده تاپیک
    چون اون زمانی که ویندوز بود مک اصلا وجود نداشت .
    پس UI ویندوز 98 ایده اش از کجا اومد؟؟؟؟

  32. #32

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    دوستان لطفا بحث رو به انحراف نکشونید.
    /
    p.s : مک و ویندوز ، هر دو ایده هاشون رو از خواهر پدر من ، کش رفته اند . دعوا نکنید

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    ببخشید ولی هنوز جواب منو ندادین که آیا تا شش هفت سال دیگه مایکروسافت تو کشور ما این اقتدارو خواهد داشت یا نه
    اگه قرار باشه ما عضو تجارت جهانی بشیم و قانون کپی رایت بیاد آیا باز هم کسی با ویندوز کار میکنه با قیمت بالایه صد دلار
    مسلما اکثرا از لینوکس استفاده میکنن-نه؟
    تازه شنیدم که تیم شریف داره رو سیستم عامل فارسیه که از روی لینوکس نوشته شده کار میکنه تا به عنوان سیستم عامل اول تو ایران کار کنه
    آیا واقعیت داره
    اگه اینا اتفاق بیفته مسلما اوضاع خیلی فرق میکنه؟نه؟
    اگه بازم اشتباه میکنم منو راهنمایی کنین؟
    ولی حرفه شما رو قبول دارم
    ولی خداییش خیلی ها رو تو همین سایت دیدم که با اصطلاح "همه رو بلدم ولی انگار هیچی بلد نیستم" تقاضایه کمک میکنن
    پس با این اوصاف نباید یه زبانو برایه حرفه ای شدن انتخاب کرد ؟؟؟!!!

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط amir-yeketaz مشاهده تاپیک
    ببخشید ولی هنوز جواب منو ندادین که آیا تا شش هفت سال دیگه مایکروسافت تو کشور ما این اقتدارو خواهد داشت یا نه
    اگه قرار باشه ما عضو تجارت جهانی بشیم و قانون کپی رایت بیاد آیا باز هم کسی با ویندوز کار میکنه با قیمت بالایه صد دلار
    مسلما اکثرا از لینوکس استفاده میکنن-نه؟
    تازه شنیدم که تیم شریف داره رو سیستم عامل فارسیه که از روی لینوکس نوشته شده کار میکنه تا به عنوان سیستم عامل اول تو ایران کار کنه
    آیا واقعیت داره
    اگه اینا اتفاق بیفته مسلما اوضاع خیلی فرق میکنه؟نه؟
    اگه بازم اشتباه میکنم منو راهنمایی کنین؟
    ولی حرفه شما رو قبول دارم
    ولی خداییش خیلی ها رو تو همین سایت دیدم که با اصطلاح "همه رو بلدم ولی انگار هیچی بلد نیستم" تقاضایه کمک میکنن
    پس با این اوصاف نباید یه زبانو برایه حرفه ای شدن انتخاب کرد ؟؟؟!!!
    اینقدر قوانین تو ایران داره تغییر می کنه که آدم از فرداش خبر نداره چه برسه به چند سال دیگه...

    تیم شریف رو خیلی وقته شنیدم که قرار این سیستم رو ارائه بدن!!!!

    چرا می تونی یک زبان هم برای حرفه شدن انتخاب کرد... ولی بهش تعصب نداشته باش...

  35. #35

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    اگه قرار باشه ما عضو تجارت جهانی بشیم و قانون کپی رایت بیاد آیا باز هم کسی با ویندوز کار میکنه با قیمت بالایه صد دلار
    مسلما اکثرا از لینوکس استفاده میکنن-نه؟
    ایران برای عضویت در تجارت جهانی هنوز امادگی نداره و به نظر من اگر با این روند پیش بریم تا ده سال اینده هم نباید منتظر این اتفاق بود.

    جابه جایی از یک پلتفرم به دیگری نیازمند هزینه ی بسیاری است و باید برنامه ریزی شده و با نظم پیش بره؛نمی توان یک شبه اعلام کرد از امروز فقط لینوکس، وگرنه جامعه متحمل هزینه ی زیادی می شه و با احتمال بالا طرح با شکست روبرو خواهد شد.

    پس با این اوضاع می توان تا پنج سال را تضمین و تا ده سال اینده را با احتمال پیش بینی کرد که نیازی به نگرانی نیست(البته با این روند).

    تازه شنیدم که تیم شریف داره رو سیستم عامل فارسیه که از روی لینوکس نوشته شده کار میکنه تا به عنوان سیستم عامل اول تو ایران کار کنه
    تیم شریف دارند روی بومی سازی لینوکس کار می کنند که به نسبت زمان و هزینه های پرداخت شده در حدی که انتظار می رفت کار نتیجه نداد(شایدم انتظار ما بالا است). در اصل کار به اهل فن سپرده نشد تا با ضمانتی نسبی شاهد موفقیتی بیشتر از حالا باشیم.

    اگه اینا اتفاق بیفته مسلما اوضاع خیلی فرق میکنه؟نه؟
    اگه بازم اشتباه میکنم منو راهنمایی کنین؟
    اگر واقعن کار برای جامعه قابل قبول باشه اوضاع فرق می کنه ولی نه به اون شکلی که یک شبه همه تغییر جهت بدند. برای مثال :مطمئنن منی که پنج میلیون برای اموزش افرادم هزینه کردم حاضر نیستم تا زمانی که می تونم استفاده ی لازمه را ببرم تغییر جهت بدم.

    ولی خداییش خیلی ها رو تو همین سایت دیدم که با اصطلاح "همه رو بلدم ولی انگار هیچی بلد نیستم" تقاضایه کمک میکنن
    پس با این اوصاف نباید یه زبانو برایه حرفه ای شدن انتخاب کرد ؟؟؟!!!
    هیچ وقت کسی را ندیدم که بگه من در کار با اچار حرفه ای هستم ولی همه ی ما لوله کشی را دیده ایم که در کار با اچار حرفه ایست در حالی که در کار با سایر وسایل نیز قدرتمند(مسلط) است.



  36. #36
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    خیلی ممنون از راهنماییهاتون
    تا اونجایی که ما فهمیدیم اونقدرام درگیر کردن خود با انتخاب یه زبان مهم نیست
    و با یاد گرفتن اصول کلی برنامه نویسی میتونیم بعد از یه مدت زبانمونو تغییر بدیم
    چون قالب کلی زبونا - اگه بخوایم همین سی شارپو جاوا رو در نظر بگیریم-یه جوره
    حالا اومدیمو سی شارپو تو ترم سه انتخاب کردیم و اومدیمو قشنگ زبون اصولشو و اصول برنامه نویسی رو یاد گرفتیم حالا مثلا تو چه مدت میشه زبونو تغییر داد
    حالا اگه قرار بود از همون اول اون زبانی که تغییر داده شد رو انتخاب میکردیم چقدر تو وقتمون صرفه جویی میشد؟؟؟
    خواهشا اونایی که تجربه دارن جواب بدن

  37. #37

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    سلام

    شما برنامه نویسی رو یاد بگیر بهت قول میدم همه زبون ها کاملأ شبیه هم هستند .

    چرا میگید که C#‎ کپی شده از جاوا ؟
    نگید اینطوری . فقط تنها شباهت اینا اینه که چون سازندشون 1 نفر بوده کدهاش وSyntax شون شبیه به همه .

    C#‎ ماله من نیست که بخوام ازش تعریف کنم و اونو تبلیغ کنم . من فقط میگم برای شروع بهتره . هدف برنامه نویسیه نه زبان برنامه نویسی .

    کسی که برنامه نویسی رو بلده دیگه براش مهم نیست که زبون چی باشه . اون موقع است که یه پروژه متوسط بهش پیشنهاد میشه و خیلی بهتره که با C#‎ بنویسه و یک موقع هم یه پروژه بزرگ با امکانات بالا و سنگین بهش پیشنهاد میشه و بهتره که با جاوا بنویسه .

    """""" یاد گیری برنامه نویسی مهم است نه یاد گیری زبان خاص """"""

    شما وقتی دلت با جاواست و حرف کسیو قبول نمیکنی بهتره همون جاوا رو انتخاب کنی چون علاقه توی PC شرط اول رو میزنه .

    وقتی هم که اینقدر آینده نگری و میخوای تا مراتب بالا بری جاوا رو انتخاب کن . تمام دنیا میدونن که توی برنامه نویسی هیچ زبونی به غولهایی مثل C - Java نمیرسه .

    ولی چیزی که مشخصه اینه که C#‎ الان خیلی هوادار داره .

    منم برنامه نویسی بلد نیستم ولی این بود اطلاعات ناقص بنده .

    با تشکر - بهنام

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    نوشته شده توسط SilverSoft
    چون اون زمانی که ویندوز بود مک اصلا وجود نداشت .
    اطلاعات خودتون رو با مطالعه اینترنتی کامل کنید. مک اولین PC دنیا بوده. مک اولین سیستم عامل بوده، مک اولین سیستم عامل گرافیکی بوده و مفهوم ویندو و موس اصلن توسط Apple ابداع شده. (اوخر دهه ۸۰) اطلاعات کسب کنید بعد اظهار نظر کنید دوست عزیز.

    نقل قول نوشته شده توسط softkadeh مشاهده تاپیک

    چرا میگید که C#‎‎‎‎ کپی شده از جاوا ؟
    نگید اینطوری . فقط تنها شباهت اینا اینه که چون سازندشون 1 نفر بوده کدهاش وSyntax شون شبیه به همه .
    سازنده جاوا و سی شارپ یک نفر نبوده. سازنده جاوا یک گروه بوده به رهبری James Gosling و سازنده سی شارپ هم آقای Anders Hejlsberg بوده که ایشون سازنده Delphi بوده و در Borland کار می کرده که بعدن توسط مایکروسافت استخدام شد و سی شارپ را طراحی کرد.
    زبان سی شارپ به خاطر موقعیت زمانی که توش ساخته شد، از جاوا خیلی ایده گرفت و خیلی از مسایل رو شبیه جاوا پیاده سازی کرد. همین طور حتی کتابخانه های سی شارپ خیلی (حتی از نظر اسم گذاری)‌شبیه جاوا هستند.
    اسم این کار کپ زدن یا الگو گرفتن (در بهترین حالت) هستش. این کار ذاتن ایرادی نداره! اما به شرطی که شرکت سازنده اینقدر مخلصانه برخورد کنه که به زبونش بیاره نه اینکه ...

    این موضوع رو حتی برخی از افرادی که طراح مایکروسافت هستند و در خارج بودن هم تعیید می کنند.


    نهایتن بحث سی شارپ و جاوا همیشه مطرح بوده. شما سعی کن توی این بحث ها غرق نشی! مهم اینکه برنامه نویسی رو مفهومی یاد بگیری،‌شی گرایی رو اصولی یادبگیری، خب برنامه نوشتن و اصولی نوشتن رو یاد بگیری و ...
    بقیش تا حدودی سلیقست!
    البته این مقایسه رو میشه کاملن فنی و علمی هم انجام داد که اگه رو اینترنت بگردید نمونه های خیلی خوبی پیدا می کنید.

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط amir-yeketaz مشاهده تاپیک
    حالا اومدیمو سی شارپو تو ترم سه انتخاب کردیم و اومدیمو قشنگ زبون اصولشو و اصول برنامه نویسی رو یاد گرفتیم حالا مثلا تو چه مدت میشه زبونو تغییر داد
    حالا اگه قرار بود از همون اول اون زبانی که تغییر داده شد رو انتخاب میکردیم چقدر تو وقتمون صرفه جویی میشد؟؟؟
    خواهشا اونایی که تجربه دارن جواب بدن
    ببخشید ولی هنوز کسی جواب این سوال مارو نداد

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: جاوا یا سی شارپ؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط amir-yeketaz مشاهده تاپیک
    ببخشید ولی هنوز کسی جواب این سوال مارو نداد
    اصولن یادگیری اولین زبان زمان بیشتری میخواد تا شما با اصول برای اولین بار آشنا شی. شی گرایی رو درک کنی و ...
    اما زمانی که این مفاهیم خوب جا افتاد و برنامه های بزرگ باهاشون نوشتی تجربه کمکت میاد. اونوقت پرش به یک زبان دیگه میشه یادگیری سینتکسش (که چند ساعت زمان میبره تا بخونیش و نهایتن چند روز زمان می بره تا بهش اخت بشی) بعلاوه یادگیری کتابخانه هاش! که این قسمت اصلیه کاره. کتابخانه های این زبان ها حجیم هستند و بعضی کارها تو هر زبانی قلق خودشو داره (Programming Language Idioms).
    اتفاقن کتابخانه سی شارپ به جاوا شبیه و یه جاوا کار می تونه تا حدودی از پیش بر بیاد. اما کتابخانه استاندارد جاوا بزرگتره و کمی پیچیده تر! جاوا فرهنگ (و روح) خاصی تو کتابخانه هاش داره که شما رو بزرگ بار میاره و دیدتو باز میکنه. طوری که اگه خوب درکش کنی از پس کارهای زیادی بر میای.
    قسمت آخر می شه یادگیری فریم ورک ها و تکنولوژی های اطراف یک زبان که در این مورد هم فریم ورک های جاوایی خیلی زیاد ترن و و پیچیده تر...
    به طور کلی تجربه من این موضوع رو اثبات می کنه:
    برنا مه نویس جاوا راحت تر می تونه به سمت سی شارپ بره ولی برنامه نویس سی شارپ به راحتی نمی تونه بره سمت جاوا
    علت این موضوع رو هم از جهاتی براتون توضیح دادم. نهایتن حالا که می خوای شروع کنی بد نیست که همه چیز رو جاوایی شروع کنی تا دیدت باز تر شه. شروعش کمی کند تر و سخت تره اما عاقبت داره!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •