نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: مزیت استفاده از store procedure

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    222

    Cool مزیت استفاده از store procedure

    مزیت استفاده از store procedure نسبت به query در چیه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Beyondsoft
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    336

    نقل قول: مزیت استفاده از store procedure

    سلام دوست عزیز !
    مزیت ها بسیارند اما از مهم ترین آن ها می توان به موارید زیر اشاره کرد:

    1- برای امنیت بیشتر و جلوگیری از عملیاتی همچون sql injection
    2- تمرکز لایه دیتا در داخل خود دیتابیس (به طور واضح تر اینکه یک برنامه نویس نباید دقدقه ی چگونگی نوشتن یک query را داشته باشد، و در مواردی که database admin و برنامه نویس یک فرد هستند نیز، بهتر است کار در هر لایه تفکیک شده باشد )
    3- تمیزی و وضوح بیشتر کد !

    موارد بیشتری نیز می توان نام برد ...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sunn789
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    در حال حاضر کره زمین
    پست
    801

    نقل قول: مزیت استفاده از store procedure

    در تکمیلصحبت ایشان اینکه فقط شمایک بار مینویسید و هر زمان نیاز شد فقط از طریق نام اجراش میکنید و هر زمان خاستید تغییر کوچیکی بدین لازم نیست تمام Quary هایی که نوشتی دوباره بگردی و پیدا کنی فقط با تغییر در Storeprocedure سریع تر انجام میشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saeeedft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    320

    نقل قول: مزیت استفاده از store procedure

    با سلام، در تکمیل صحبت دوستان، زمانی که شما یک store procedure مینویسید اون store procedure توی حافظه بانک کش میشه و این سرعت اجرای برنامه بالا میبره، از طرفی شما کد هاتونو دیگه توی خود فرمتون نمینویسید و این امنیت رو بالا میبره، چون دیگه کسی به اون کدها دسترسی نداره، ضمنا ترافیک شبکه هم کاهش پیدا میکنه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: مزیت استفاده از store procedure

    سلام:
    کل دوستان موارد رو گفتن فقط من یکجا مرتب میکنم:
    1- یک Stored Producer یکبار کامپایل میشود و پردازش میشود و برای همیشه مستقیما جهت بهره برداری آماده است. در صورتیکه دستورات نوشته شده در صفحات ابتدا باید پردازش شوند بعد مورد استفاده قرار بگیرند.
    2- خطرات جانبی همانند حملات SQL Ejection به صفر میرسد.
    3- تمرکز لایه دیتا در خود دیتابیس که مهمترین مزیتش یکجا بودن تمامی پرس و جوها بوده و اگر نیاز باشه بعدها یک پرس و جویی اصلاح بشه نیاز نیست توی تمامی صفحات دنبالش بگردی.
    4- از نوشتن پرس و جوهای تکراری راحت میشین. یک نمونه ش عدم وجود نام کاربری از قبل در پایگاه داده ست که ممکنه چند جا نیاز به بررسی این مورد باشه که در صورت استفاده از پروسیجرها نیازی نیست چند پرس و جو رو تکراری نوشت.
    5- کاهش حجم کدنویسی در صفحات .
    6- کاهش ترافیک شبکه که به دلیل حجم انتقالی پرس و جوها میتونه زیاد باشه.
    و کلی مزایای دیگر ...
    موفق باشید

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نا کجا باد
    پست
    813

    نقل قول: مزیت استفاده از store procedure

    سلام به دوستان حال بگوید چگونه و کجا querry های (insert,delete,update,search) مربوطه به sql تایپ کنم و استفاده کنم و در C#‎ چگونه می توانم این تاوبع را فراخوانی کنم و از این توابع در برنامه ام استفاده کنم
    لطفا مراحل کار یا یک نمونه کار کوچک بگذارید تا استفاده کنیم
    با تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: مزیت استفاده از store procedure

    دوست عزیز منظورت اینه کخ می خوا update,delet , ... رو تو SP ذخیره کنی؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نا کجا باد
    پست
    813

    نقل قول: مزیت استفاده از store procedure

    دوست عزیز من یک کلاس در C#‎ تعریف کردم و توابع مربوطه (insert,delete,update,search)
    در کلاس تعریف کردم و در داخل برنامه ام دارم از این توابع استفاده میکنم اما چند تا از دوستان گفتند که بهتر این توابع را داخل store procedure بنویسی به دلیل مواردی که دوستان در همین تایپیک اعلام کردند
    حال می خواستم ببینم که این توابع را کجا و چطور باید بنویسم و در C#‎ چگونه این توابع را فراخوانی کنم و در برنامه ام از این تواع استفاده کنم
    کمک کنید راهنمایی می خواهم
    اگر می تونید نمونه برنامه بگذارید
    با تشکر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: مزیت استفاده از store procedure

    شما Store Procedure هارو باید در Sql Server تعریف کنی و در C#‎ پارامترها رو بهش پاس بدی
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...9(SQL.80).aspx
    http://www.developerfusion.com/artic...-sql-server/3/
    http://www.codeproject.com/KB/cs/simplecodeasp.aspx

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نا کجا باد
    پست
    813

    نقل قول: مزیت استفاده از store procedure

    لطفا می شه بیشتر راهنمایی کنید چون اصلا در این زمینه کار نکردم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: مزیت استفاده از store procedure

    دوست عزیز اصلا" شما این لینک هارو دیدی؟

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نا کجا باد
    پست
    813

    نقل قول: مزیت استفاده از store procedure

    دوست عزیز لینک ها را دیدم نمی دونم کجای sqlserver باید دستورات تایپ شوند ، گفتم که من در این زمینه اصلا کار نکردم یک کمی بیشتر راهنمایی کنید اگر ممکنه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار jas1387
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مرکز ایران
    پست
    326

    نقل قول: مزیت استفاده از store procedure

    برای ایجاد stored procedure در sql server

    your DataBase---> Programmability -----> stored procedure

    روی پوشه stored procedure راست کلیک کرده و new stored procedure را بزنید و کد خود را تایپ کنید

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: مزیت استفاده از store procedure

    سلام
    در تکمیل حرفهای دوستان
    فرض کنید برنامه شما چند کاربره باشه و امکان داشته باشه که چند کاربر همزمان از یه دیتابیس روی سرورتون استفاده کنند . حالا اگه دوتا شون بخوان همزمان یه رکورد رو ویرایش کنند چه اتفاقی می افته .؟
    sp این مشکل رو بر طرف کرده و اگر کاربر a شروع به ویرایش یه رکورد کرد دیتابیس رو تا تموم شدن عملیات ویرایش کاربر اول lock می کنه تا اون عملیات با عملیات دوم برخورد نداشته باشه .
    البته منظور از عملیات و loc کردن شاید در حد میکرو ثانیه باشه .

    موفق باشید .

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نا کجا باد
    پست
    813

    نقل قول: مزیت استفاده از store procedure

    سلام به دوستان بلاخره با تلاش کردن توانستم یک storedproceduer بسازم و تابع insert درون نوشتم و در C#‎ فرخوانی و تست کردم جواب هم رگفتم حال می خواهم ببینم آیا می تونم دستورات دیگر sql (update,select,delete( را درون همین storedproceduer بنویسم اگر ممکنه توضیح بدهید

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Beyondsoft
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    336

    نقل قول: مزیت استفاده از store procedure

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad kafiyan مشاهده تاپیک
    سلام به دوستان بلاخره با تلاش کردن توانستم یک storedproceduer بسازم و تابع insert درون نوشتم و در C#‎‎ فرخوانی و تست کردم جواب هم رگفتم حال می خواهم ببینم آیا می تونم دستورات دیگر sql (update,select,delete( را درون همین storedproceduer بنویسم اگر ممکنه توضیح بدهید
    آره. به مثال زیر توجه کن:


    Create Procedure sp_Country_SelectAll
    As
    Begin
    Select
    [Id],
    [CountryName]
    From Country
    End

    --------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------------------------------------------------------

    GO


    Create Procedure sp_Country_SelectRow
    @Id int
    As
    Begin
    Select
    [Id],
    [CountryName]
    From Country
    Where
    [Id] = @Id
    End

    --------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------------------------------------------------------

    GO

    Create Procedure sp_Country_Insert
    @CountryName nvarchar(100)
    As
    Begin
    Insert Into Country
    ([CountryName])
    Values
    (@CountryName)

    Declare @ReferenceID int
    Select @ReferenceID = @@IDENTITY

    Return @ReferenceID

    End

    --------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------------------------------------------------------

    GO

    Create Procedure sp_Country_Update
    @Id int,
    @CountryName nvarchar(100)
    As
    Begin
    Update Country
    Set
    [CountryName] = @CountryName
    Where
    [Id] = @Id

    End


    --------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------------------------------------------------------

    GO



    Create Procedure sp_Country_DeleteRow
    @Id int
    As
    Begin
    Delete Country
    Where
    [Id] = @Id

    End

    GO


  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نا کجا باد
    پست
    813

    نقل قول: مزیت استفاده از store procedure

    با سلام دوست عزیز واقعا راهنمایی خوبی بود حالا می تونی به من بگی که چطور از این storedproceduer در C#‎ استفاده کنم یعنی چگونه به این توابع مقادیرم را بفرستم
    با تشکر

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نا کجا باد
    پست
    813

    نقل قول: مزیت استفاده از store procedure

    از دوستان کسی نیست یک راهنمایی کوچولوی دیگه بکنه

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: مزیت استفاده از store procedure

    سلام


    cmd.Connection = cnn;
    cmd.CommandText = @"spName";
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.Add("@MyVar", SqlDbType.Int).Value =1;
    cmd.ExecuteNonQuery();

    سوالی بود مطرح کنید .
    موفق باشید .

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نا کجا باد
    پست
    813

    نقل قول: مزیت استفاده از store procedure

    سلام دوست عزیز که من راهنمایی می کنید می خواست ببینم من یک عدد storedproceduer در database تعریف کردم حال داخل این storedproceduer ،
    update,select,delete,insert قرار دادم حال چگونهاین توابع را داخل C#‎ صدا بزنم
    cmd.CommandText = @"spName";

    نام storedproceduer وارد کردم
    حال می خواهم تابع update استفاده کنم یا مثلا delete را استفاده کنم چگونه محیط C#‎
    تشخیص میده که من از کدام تابع درون storedproceduer می خواهم استفاده کنم آیا در محیط C#‎ نایزی هست به غیر از نام storedproceduer نام تابع مورد نظر را هم وارد کنم
    بگویید لطفا چگونه؟

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: مزیت استفاده از store procedure


    من یک عدد storedproceduer در database تعریف کردم حال داخل این storedproceduer ،
    update,select,delete,insert قرار دادم حال چگونهاین توابع را داخل C#‎‎ صدا بزنم
    هر sp رو باید برای یه منظور خاص بنویسید . وقتی یه sp میشه کلش اجرا میشه ، نه فقط قسمت update یا ه فقط قسمت insert .
    شما باسد برای هر کارتون (insert یا delete ) استور جداگونه بنویسید .



    منظورتون از تابع چی هست اگر function توی sql هست که باید

    cmd.CommandText = @FunctionName";
    cmd.CommandType = CommandType.Text;


    سوالی بود مطرح کنید .
    موفق باشید .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •