نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: فوري ::::: پاس دادن اطلاعات ديتاگريد كه با كد درست شده به كريستال ريپورت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار navid1n2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    439

    فوري ::::: پاس دادن اطلاعات ديتاگريد كه با كد درست شده به كريستال ريپورت

    من خيلي وقته با اين مشكل روبرو هستم
    پروژه م آماده ست
    شنبه بايد تحويل بدم
    فقط اين تيكه ش مونده
    اطلاعاتمو راحت توي ديتاگريدويو فيلتر كردم
    فقط هر روشي كه رفتم نتونستم بفرستم براي كريستال ريپورت تا چاپ بشه
    خيلي فوريه
    خواهشا اگه كسي مي تونه كمك كنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohsen_metn
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    356

    نقل قول: فوري ::::: پاس دادن اطلاعات ديتاگريد كه با كد درست شده به كريستال ريپورت

    نقل قول نوشته شده توسط navid1n2000 مشاهده تاپیک
    من خيلي وقته با اين مشكل روبرو هستم
    پروژه م آماده ست
    شنبه بايد تحويل بدم
    فقط اين تيكه ش مونده
    اطلاعاتمو راحت توي ديتاگريدويو فيلتر كردم
    فقط هر روشي كه رفتم نتونستم بفرستم براي كريستال ريپورت تا چاپ بشه
    خيلي فوريه
    خواهشا اگه كسي مي تونه كمك كنه
    سلام
    میتونم بپرسم از چه طریقی اطلاعات گریدویو را فیلتر کرده ای؟
    من یک راه حل دارم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار navid1n2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    439

    نقل قول: فوري ::::: پاس دادن اطلاعات ديتاگريد كه با كد درست شده به كريستال ريپورت

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_metn مشاهده تاپیک
    سلام
    میتونم بپرسم از چه طریقی اطلاعات گریدویو را فیلتر کرده ای؟
    من یک راه حل دارم
    با كد
    از يك جدول sql اطلاعاتي رو برداشتم كه مثلا ميزان وام شون برابر يك ميليون تومان
    و الان اون اطلاعات توي يك ديتاگريد ويو هست
    يعني با كد اين ديتاگريد روپ1ر كردم نه با ويزارد

  4. #4

    نقل قول: فوري ::::: پاس دادن اطلاعات ديتاگريد كه با كد درست شده به كريستال ريپورت

    سلام
    کل دیتاگرید رو میخوای بفرستی یا فقط یک رکوردش رو؟
    اگر یک رکوردش رو میخوای ،از پارامترها استفاده کن

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار navid1n2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    439

    نقل قول: فوري ::::: پاس دادن اطلاعات ديتاگريد كه با كد درست شده به كريستال ريپورت

    نقل قول نوشته شده توسط misoft.ir مشاهده تاپیک
    سلام
    کل دیتاگرید رو میخوای بفرستی یا فقط یک رکوردش رو؟
    اگر یک رکوردش رو میخوای ،از پارامترها استفاده کن
    ركوردش كه راحته
    ميخوام كل ديتا گريد ويو يعني ديتاستو بفرستم تا كاربر ببينه و چاپ كنه
    راه حل چيه؟

  6. #6

    نقل قول: فوري ::::: پاس دادن اطلاعات ديتاگريد كه با كد درست شده به كريستال ريپورت

    سلام مجدد
    یه دیتا ست رو به برنامت اضافه کن
    بعد کریستال ریپورت رو با دیتا ست درست کن
    بعد با همون کدی که داده ها رو توی دیتاگرید نشون میدی یه دیتاتیبل رو fill کن
    بعد یه new از شی کریستال ریپورت و در آخر دیتاسورسش رو برابر با دیتاتیبل بذار

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار navid1n2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    439

    نقل قول: فوري ::::: پاس دادن اطلاعات ديتاگريد كه با كد درست شده به كريستال ريپورت

    نقل قول نوشته شده توسط misoft.ir مشاهده تاپیک
    سلام مجدد
    یه دیتا ست رو به برنامت اضافه کن
    بعد کریستال ریپورت رو با دیتا ست درست کن
    بعد با همون کدی که داده ها رو توی دیتاگرید نشون میدی یه دیتاتیبل رو fill کن
    بعد یه new از شی کریستال ریپورت و در آخر دیتاسورسش رو برابر با دیتاتیبل بذار
    همه اينكارارو انجام دادم
    اما نشده
    اگه بشه شما يه پروژه عملي با اين روش كه گفتين بسازين اينجا بذارين
    شايد من اشكالم يه جاي ديگه ست
    خيلي ممنون ميشم
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار navid1n2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    439

    نقل قول: فوري ::::: پاس دادن اطلاعات ديتاگريد كه با كد درست شده به كريستال ريپورت

    الان اين كد رو نوشتم براش :
    SqlConnection objConnection = newSqlConnection("Server=ASAD-2DB92FD23F;Database=VamDB;Integrated Security = True");
    SqlDataAdapter objDataAdapter1 = newSqlDataAdapter();
    DataSet objDataSet10;
    DataView objDataView;
    DataTable dt = newDataTable();
    objDataAdapter1.SelectCommand =
    newSqlCommand();
    objDataAdapter1.SelectCommand.Connection = objConnection;
    objDataAdapter1.SelectCommand.CommandText =
    "SELECT * FROM n WHERE ShOzviat in (" + str1 + ")";
    objDataAdapter1.SelectCommand.CommandType =
    CommandType.Text;
    objDataSet10 =
    newDataSet();
    objConnection.Open();
    objDataAdapter1.Fill(objDataSet10,
    "n");
    objConnection.Close();
    objDataView =
    newDataView(objDataSet10.Tables["n"]);
    objDataAdapter1.Fill(objDataSet10);
    CrystalReport1 cry = newCrystalReport1();
    cry.SetDataSource(objDataAdapter1);
    crystalReportViewer1.ReportSource = cry;

    اين خطارو ميده :
    The data source object is invalid.

  9. #9

    نقل قول: فوري ::::: پاس دادن اطلاعات ديتاگريد كه با كد درست شده به كريستال ريپورت

    چون شما سورسي كه برا ريپوت ميفرستيد فيلتر نشده!
    بايد روش فيلتر كردنت رو عوض كني دوست من!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •