نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ایجاد فرم

  1. #1

    Question ایجاد فرم

    با سلام.
    توی سی شارپ چطور یه فرم جدید ایجاد کنم؟
    مثلا اگه کابر یه دکمه رو کلیک کرد یه فرم دیگه برنامه که ما لازم داریم،باز بشه؟
    اگه فرم اول رو در زمان اجرا ببندیم همه ی فرم های بعدی خود به خود بسته میشن؟

  2. #2

    نقل قول: ایجاد فرم

    سلام
    منوی project گزینه add windows form

    form f = newform();
    f.showdialog();

  3. #3

    نقل قول: ایجاد فرم

    برا یایجاد فرم جدید در قسمت solution روی پروزه راست کلید add بد new Item ودر پنجره باز شده windows from را انتخاب وبد از نام مناسب دادن ok اگر نام فرم به طور مثال Export_Documentباشد برای صدا زدن فرم از دستورات زیر می توانی استفاده کنی

    Export_Document E_D = newExport_Document();
    E_D.Show();

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار refigh3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهراد پلاك35
    پست
    69

    نقل قول: ایجاد فرم

    فرم های پدر و فرزندی رو مطالعه کن مشکلت حل میشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •