نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: کار با کارتخوان بانک سامان در #C

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    876

    کار با کارتخوان بانک سامان در #C

    با سلام خدمت دوستان
    کسی میدونه چه طوری میشه با دستگاه های کارت خوان بانک سامان کار کرد منظورم همون دستگاه های POS هست؟
    بانک یه برنامه داده که میشه پس از کشیدن کارت اطلاعات رو توسط اون برنامه به دستگاه ارسال کرد مثل مبلغ و بقیه کار رو دستگاه انجام می ده و اگه کار درست انجام شده باشه یه صفحه گزارش باز میکنه و نتیجه عملیات رو نشون میده
    دستکاه با پورت COM به PC وصل میشه
    من هم یه برنامه دارم که می خوام کاربرای برنامه بدون اینکه از برنامه خارج بشن و برنامه دیگه ای رو اجرا کنن از تو خود برنامه همین عملیات رو انجام بدن؟کسی میتونه کمک کنه؟

  2. #2

    نقل قول: کار با کارتخوان بانک سامان در #C

    جانا سخن از درد دل ما گویی ؟!

    سلام

    از قضا من هم به همچین چیزی نیاز دارم
    ولی هنوز نتونستم چیزی پیدا کنم .

    اگه کسی چیزی میدونه خوشحال میشم که راهنمایی کنه
    .....................................

    با تشکر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    876

    نقل قول: کار با کارتخوان بانک سامان در #C

    من پیدا کردم
    در ورژن جدید دستگاه با XML کار میکنه یه ActiveX و یه فایل DLL هم داره که کار اتصال به دستگاه و دریافت و ارسال اطلاعات رو انجام میده ارتباط هم از طریق پورت COM هست که از کامپوننت Winsock استفاده شده دیگه بقیه شو خودتون پیگیری کنید در ضمن یه برنامه هم وجود داره که از این کامپوننت ها استفاده می کنه

    درخواست فایل ها رو هم ندین خواهشا چون اگه دسترسی به دستگاه و یه برنامه که باهاش کار میکنه دارین فایل ها رو هم دارین وگرنه کلا به دردتون نمیخوره چون اگه دستگاه POSتون این برنامه رو واسه کامپیوتر (اتصال به کامپیوتر) نداره به احتمال زیاد برنامه ای هم توخود دستگاه وجود نداره و همونطور که میدونید این دستگاه های جدید قابلیت آپدیت نرم افزار داخلی خودشون رو دارن
    اگه سوال دیگه ای بود در خدمتم

  4. #4

    نقل قول: کار با کارتخوان بانک سامان در #C

    سلام علیرضا
    ..................
    این دستگاه رو (pos) از بازار تهیه کردی یا اینکه از طریق بانک گرفتی؟
    ................
    و بعد اینکه از طریق این دستگاه می تونی عملیات بانکی رو انجام بدید(خرید االکترونیکی و انتقال وجه از حساب مشتری به حساب خودتون) و لیست عملیاتهای انجام شده رو به برنامت انتقال بدی؟


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    876

    نقل قول: کار با کارتخوان بانک سامان در #C

    دوست عزیز دستگاه رو که نمیشه از بازار گرفت (من که ندیدم کسی POS بفروشه) مال خود بانکه سامانه با فایل هایی هم که گفتم و کابل رابط دستگاه که به کامپیوتر وصل میشه همه عملیات رو به جر وارد کردن رمز کارت می تونی انجام بدی اگه پشت دستگاه رو جایی که فیش تلفن رو وصل شده ببینی متوجه میشی که یه پورت RJ45 هم داره البته نه برای ارتباط شبکه، ته سیم که به کامپیوتر کص میشه COM هست و نباید پورت رو دستگاه گمراهتون کنه چون ربطی به شبکه نداره
    البته شاید بتونی با جستجو در اینترنت و دونستن مدل دستگاه فایل رابط و اطلاعات کاملی دربارش پیدا کنی ولی تاجایی که من می دونم بانک خودش یه پروتکل خاص با XML برای ارتباط با دستگاه تعریف کرده
    به نظر من هم چون ارتباط دستگاه با کامپیوتر نمیتونه مشکل ساز باشه اگه با بانک صحبت کنی شاید یه فایل OCX یا همچین چیزی برات بدن که بتونی باهاش کارت رو راه بندازی
    کل کاری هم که بعد از این همه مشکلات می تونی انجام بدی اینه:
    1- برنامت می تونه مبلغ خرید رو به مستقیم به دستگاه بفرسته و نیازی به وارد کردن دستی مبلغ نباشه.
    2- پس پرداخت موفق برنامه میتونه شماره تراکنش را از دستگاه بگیره و تو سیستم ذخیره کنه .

    به نظر من اگه از خطای وارد کردن داده ها چشم پوشی کنی هر دوکار بدون دردسر میتونه به صورت دستی و خیلی راحت انجام بشه

  6. #6

    نقل قول: کار با کارتخوان بانک سامان در #C

    تشکر از راهنماییتون.
    عالی بود

    دوست عزیز دستگاه رو که نمیشه از بازار گرفت (من که ندیدم کسی POS بفروشه)
    تو بازار ایرانو نمیدونم ولی وقتی تو سایتای خارجی سرچ می کردم این دستگاه ها رو به عنوان یکی از لوازم پایانه فروش، میفروختند .

    به نظر من اگه از خطای وارد کردن داده ها چشم پوشی کنی هر دوکار بدون دردسر میتونه به صورت دستی و خیلی راحت انجام بشه
    درسته ولی من میخوام روی اطلاعات دریافتی پردازش انجام بدم و تجزیه - تحلیلشون کنم .

    من پیدا کردم
    در ورژن جدید دستگاه با XML کار میکنه یه ActiveX و یه فایل DLL هم داره که ...
    فایلارو خود بانک بهتون داده یا اینکه از اینترنت(یا جایی غیر از بانک) تهیه کردی ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    876

    نقل قول: کار با کارتخوان بانک سامان در #C

    نه فایل ها رو از یه جایی که بانک برنامه رو نصب کرده بود برداشتم و الان هم دارم توسط اون فایل ها برنامه اون شرکت رو با POS یکپارچه می کنم

  8. #8

    نقل قول: کار با کارتخوان بانک سامان در C#‎‎‎‎

    این فایلا فقط مخصوص کارت خونای بانک سامانه ؟
    .................................................. ......................
    اصلا با کارت خونای بانکای دیگه میشه همچین کاری کرد ؟

    ..........
    ....................
    ..............................
    .
    . خیلی خیلی عذر میخوام که اینقدر سوال می کنم
    . خیلی خیلی هم تشکر می کنم که تحمل کردید و جواب دادید.
    .
    ..............................
    ....................
    ..........
    __________________________________________________ ____________________
    من حتما باید ارتباط pos با برنامم رو عملیاتی کنم .
    اشکالی نداره که اگه بازمه سوالی داشتم بپرسم ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    876

    نقل قول: کار با کارتخوان بانک سامان در #C

    در کل عملیات یکی هستن ولی برای امنیت بیشتر هر کسی یه پروتکل خاص تعریف میکنه که تو مرحله اول باید اون پروتکل ارتباطی رو بدونی که چجوری اطلاعات رو دریافت و ارسال میکنه البته اگه فقط منظورت دریافت اطلاعات از POS باشه تاجایی که من می دونم اطلاعات خاصی بر نمی گردونه تا بخوای تجزیه تحلیل انجام بدی
    اصلا من منظورتو از تجزیه تحلیل متوجه نمیشم چه اطلاعتی رو می خوای تجزیه تحلیل کنی؟

  10. #10

    نقل قول: کار با کارتخوان بانک سامان در C#‎‎

    ببینید بزارید یه سناریو تعریف کنم...
    برنامه اول درخواست مشتری رو میگیره. بعد دقیقا همون کاری رو باید انجام بده که شما در پست اولتون بهش اشاره کردید .یعنی :
    بانک یه برنامه داده که میشه پس از کشیدن کارت اطلاعات رو توسط اون برنامه به دستگاه ارسال کرد مثل مبلغ و بقیه کار رو دستگاه انجام می ده و اگه کار درست انجام شده باشه یه صفحه گزارش باز میکنه و نتیجه عملیات رو نشون میده
    یعنی برنامه هزینه ی درخواست مشتری را محاسبه می کنه و پس از زدن کارت و رمز توسط مشتری هزینه رو انتقال میده

    اما پس از انتقال وجه، سرور نتیجه رو به دستگاه کارت خون بر میگردونه.
    حالا بسته به نتیجه برگردونده شده برنامه باید کار انجام بده. مثلا
    اگه انتقال حساب با موفقیت انجام بشه برنامه باید عملیاتشو ادامه بده و اگر انتقال حساب انجام نشد باید به مشتری اعلام کنه که دوباره سعی کنه.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    876

    نقل قول: کار با کارتخوان بانک سامان در #C

    خوب تو یکی از پستها گفتم که اگه پرداخت موفقیت آمیز بود شماره تراکنش رو برمیگردونه و گرنه پیام خاص خودش مبنی بر عدم موفقیت تراکنش رو برمیگردونه باید پورت رو تو حالت Listen قرار بدی تا منتظر جواب POS باشه

  12. #12

    نقل قول: کار با کارتخوان بانک سامان در #C

    تشکر
    .......

    بانک ملی حساب دارم
    میرم دنبالش که کارت خونو بگیرم بعد اگه سوالی پیش اومد مزاحمتون میشم .

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    876

    نقل قول: کار با کارتخوان بانک سامان در #C

    بهتره با بانکهای خصوصی شروع کنید به خصوص بانک سامان تو این زمینه امکانات بیشتری دارن ملت و صادرات هم بدنیستن ولی ملی یکم مشکلاتش زیاده

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    38

    نقل قول: کار با کارتخوان بانک سامان در #C

    این دستگاهها تو ایران هم فروخته میشه مثلا مدل blue bamboo H50 حدود 400 تومنه. یه سی دی هم داره با یه سری سمپل و اینا.

  15. #15

    نقل قول: کار با کارتخوان بانک سامان در #C

    سلام
    سوالی در ارتباط با نحوه راهاندازی دستگاه کارت خوان بانک سامان از طریق شبکه و اینترنت (ازخارج از ایران ) دارم

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •