نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اجرا نشدن شرط ها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahmood3d
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    334

    Question اجرا نشدن شرط ها

    سلام دوستان
    من توی یک صفحه پی اچ پی برای چک کردن اینکه تمامی ورودی ها مقدار دهی شدن یا نه یک تابع نوشتم که توی این تابع دونه دونه مقادیر چک میشه و هر کدوم از اینها با یک دستور if چک میشه. اگر شرط داخل دستور if درست بود که کدها درست اجرا میشن ولی فقط کافیه که شرط یکی از اینها درست نباشه (یعنی یکی از if ها اجرا نشه) که در نتیجه تمامی if های دیگه هم اجرا نمیشن؟
    دلیل این عمل چی می تونه باشه؟
    چون من علاوه بر اینکه دونه دونه مقادیر رو چک می کنم که از پر بودن اونها مطمئن بشم بعضی از مقادیر هم باید چک بشه که مقدار درست داخلشون وارد شده. مثل کلمه عبور و تکرار کلمه عبور.
    من کدهایی رو که نوشتم رو اینجا قرار می دم تا بهتر بتونین راهنماییم کنین.
    هر کی دلیلش رو می دونه سریعتر جواب بده.
    ممنون


    <script language="javascript" type="text/javascript">
    <!--
    function register_valid(){
    var msg="";
    if (document.getElementById("user").value=="" || document.getElementById("user").value==NULL){
    msg = msg + " - نام کاربری\n";
    }else{};


    if (document.getElementById("pass").value=="" || document.getElementById("pass").value==NULL){
    msg = msg + " - کلمه عبور\n";
    }


    if (document.getElementById("name").value=="" || document.getElementById("name").value==NULL){
    msg = msg + " - نام خودتان\n";
    }


    if (document.getElementById("email").value=="" || document.getElementById("email").value==NULL){
    msg = msg + " - آدرس ایمیل\n";
    }
    if (msg!=""){
    alert("شما باید موارد زیر را تکمیل نمایید:\n" + msg);
    return false;
    }

    if (document.getElementById("pass").value != document.getElementById("pass2").value){
    alert("\"کلمه عبور\" باید با \"تکرار کلمه عبور\" برابر باشد");
    return false;
    }
    }
    -->
    </script>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mahmood3d
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    334

    نقل قول: اجرا نشدن شرط ها

    در ضمن من می خوام نوشته هایی که در صفحه اعلام پیام (alert) نشون داده میشه به صورت راست به چپ باشه. اگه ممکنه نحوه نوشتن مطالب به صورت rtl داخل alert رو هم بگین.

  3. #3

    نقل قول: اجرا نشدن شرط ها

    شما باید یه if استفاده کنی و بقیه elseif باشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mahmood3d
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    334

    نقل قول: اجرا نشدن شرط ها

    خوب اونوقت بازم فقط یکی از اونها اجرا میشه و بعد از اجرا شدن یکی بقیه اجرا نمیشن.
    من می خوام شرط هر قسمتی رو چک کنه و اگه درست بود دستورات اون بخش رو اجرا کنه.
    مثلا تو چند تا شرط اول گفته که هر کدوم از فیلدها خالی بود توی یک متغیر اسم اون فیلد رو قرار بده و در آخر با نشون دادن پیام بگه که این فیلدها خالی هستند.
    اگه اون چیزی که شما می گید رو بنویسم بالفرض اینکه کاربر نام کاربری رو تایپ نکرد فقط توی یک متغیر اسم نام کاربری قرار می گیره و کار خاصی رو اجرا نمی کنه چون دستورات نمایش پیام به کاربر توی شرط دیگه بررسی و اجرا میشه.
    کمی به اصول کدها توجه کنی متوجه منظور من از اجرای این کد میشی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار angel_boy013
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    tehran-narmak
    پست
    236

    نقل قول: اجرا نشدن شرط ها

    از jquery استفاده کن راحت تره

    مثال : http://net.tutsplus.com/javascript-a...-using-jquery/

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mahmood3d
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    334

    نقل قول: اجرا نشدن شرط ها

    من تا حالا از jquery استفاده نکردم.
    اگه میشه بگید کد بالا چه اشکالی داره

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار eAmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Node.js
    پست
    447

    نقل قول: اجرا نشدن شرط ها

    سلام.

    لطفا به تاپیک زیر مراجعه کنید:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=153715

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    553

    نقل قول: اجرا نشدن شرط ها

    سلام
    كد شما را با عرض پوزش كمي دستكاري كردم از كد زير استفاده كنيد :
    در چك كردن عناصر فرم مقدار null معنايي ندارد

    <script language="javascript" type="text/javascript">
    <!--
    function register_valid(){
    var msg="";
    if (document.getElementById("user").value=="")
    msg += " - نام کاربری\n";
    if (document.getElementById("pass").value=="")
    msg += " - کلمه عبور\n";
    if (document.getElementById("name").value=="")
    msg += " - نام خودتان\n";
    if (document.getElementById("email").value=="")
    msg += " - آدرس ایمیل\n";
    if (msg!=""){
    alert("شما باید موارد زیر را تکمیل نمایید:\n" + msg);
    return false;
    }
    if (document.getElementById("pass").value != document.getElementById("pass2").value){
    alert("\"کلمه عبور\" باید با \"تکرار کلمه عبور\" برابر باشد");
    return false;
    }
    }
    -->
    </script>


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •